- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
ahogy mondom. gép bekapcsol, ff elindít, jutub beír... nem indul el a videó hanem kerreg a winyó meg pörög középen a pötty de nem történik semmi kb fél percig, aztán elindul. utána egy másik videón jó, meg ha kilépek a firefoxból és visszalépek akkor is...
lehet ez a flash-nek valami mellékese nem biztos h a fox miatt van...
am már megszoktam
engem annyira nem zavar...
-
icons
addikt
válasz
nggabi #22196 üzenetére
Hogy érted a legelsőret? Hogy firefox második indításánál már megy rendesen? Megnézem, hátha nekem is
...
hmmm, feltettem a Chrome-ot, azóta jó a FF
Tökéletesen viszi a videókat! Lehet, hogy ez valami feature benne, hogyha látja a riválist, akkor abbahagyja a szarakodást!
-
ƵøŁĭ
veterán
Hol állíthatom be alapértelmezett böngészőnek?
-
netpeti98
addikt
Lene egy kérdésem:
Hogy lehetne beállítani fix helyet annak az alsó csíknak ami mutatja éppen a linket amire ráviszem az egeret vagy kiírja adatátvitel (tudjátok az állapotsor helyet rakták be), mert idegesít hogy hol a jobb oldalon hol a bal oldalon jelenik meg.Üdv netpeti98
-
gabipaci
őstag
válasz
BigManus #22187 üzenetére
De, 5970-es, de a vicc az egészben az, hogy legutóbbi win-nél is ugyanez a driver volt, bár ott előtte fent volt egy régebbi, de az új driver nem rontotta el.
Amúgy én is erre gondoltam, de azt nem értem, hogy előfordult már többször is, fél éve is volt ilyen, most meg ugye a legújabb van fent...
Rápróbálok mindjárt, köszi -
gabipaci
őstag
Akad valaki, aki találkozott már ezzel a problémával?
[link]
Régebben is előfordult már, és nem segített semmi.
Csak firefox-al csinálja -
Zsolteaa
csendes tag
válasz
WonderCSabo #22161 üzenetére
Ok köszi és hogy egy idő után belassul az egész az miért van?
-
icons
addikt
Üdv!
Firefox használhatatlanul belassul, ha találkozik egy YouTube videóval.
Mitől lehet? Flash plugint frissítettem, Chrome tökéletesen viszi a videót, indavideóval pl semmi gond nincs.
Környezet: FF 7.0.1. Tecső videó akármilyen felbontáson, emellett semmilyen más tab sincs (ha van, akkor is laggol persze), a gépem a leírásban látható. Jaigen, és ping 30ms körül van.
Másik probléma: 6-7 tabnál teljesen behal az FF. Nem adtam neki durva dolgokat, inda, Gmail, FB, PH, mobilarena, ilyesmik. Memória lenne neki bőven, de a SpeedTest 0.41mega letöltést mér, 600as pinggel, miközben semmilyen videót nem töltök (oldalakat tölti, de hiába, Gmail pl kidob, mert időtúllépés történt a szerverhez való csatlakozáskor...)
Köszi a segítséget!
-
vinikorn
aktív tag
Egy jelszót szeretnék törölni, a többit meghagyni. Hogy kell?
Köszi.
-
Romeo619
senior tag
Üdv,
Az agybaj szélére jutottam ezzel a vacakkal :S felraktam a legfisebbet változatot. Azóta folyamatosan befagy 5 percenként 1 percre csak simán nem válaszol természetesen a háttérben megy a dolog hallom ha facen írnak tuben megy a videó stb. ha ráakarok menni meg se mozdul csak elhomályosodik de elég durva hogy van amikor 2 percre fagy így be.
Mit tudok vele tenni? előre is köszi!! -
Mosanke
senior tag
válasz
WonderCSabo #22172 üzenetére
Köszike!
Végig csináltam amit ott írtak. A helyzet annyit javult (képpel is illusztrálom a könnyebb érthetőségért), hogy most már van 'Kilépés' lehetőség de kissé elcsúszva, nem a helyén igaz, de már van. Kép
A képen az is látható és ez azóta van így amióta az előző hiba is megvan, hogy a 'Piszkozat' és 'Spam' utolsó betűje egybe csúszott a számmal. -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy Firefox clean reinstallt,és csak pozitív tapasztalataim vannak vele.
A freemailos fiókomban volt egy levél,amit tovább akartam küldeni,de nem sikerült,kiírta,hogy nem válaszol(mármint a Firefox nem válaszol),és be tudtam zárni a programot gond nélkül!
Máskor ez nem sikerült,mindig sokat kellett vele szenvedni. -
Mosanke
senior tag
válasz
WonderCSabo #22169 üzenetére
Szia!
Azt hogy és hol kell törölnöm?
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Nem FF-os amit kérdeznék és előre is elnézést kérek érte.
Van több freemail-es címem is. Újabban van az, hogy amikor be szeretnék lépni, akkor nem a Felh.név/Jelszó ablak jelenik meg hanem abba a fiókba lép be rögtön amelyikkel utoljára voltam belépve. Hogyan lehet kilépni a freemail-ből, mert én sehol nem találok 'Kilépés' vagy hasonló gombot/fület.Szerk.
Megnéztem közben Chrom-al is és ott a 'Belépve mint > ' ablak mellett ott van a 'Kilépés' fül is. Ott ki is tudok lépni. FF-nél is ott van csak nincs beleírva hogy 'Kilépés' (üres) és inaktív is. Hiába kattintgatok rá nem történik semmi.
Valakinek ötlete/megoldása erre? FF az alapértelmezett böngészőm és szinte csak az van használva. Chrome csak tartaléknak van fent. -
F34R
nagyúr
Sziasztok
Linux alá van valami megoldás Silverlight-ra?
volt/van ez a project de nem frissítik és konkrétan (Rtlmost nem is megy vele )
Aki illetékes ez ügyben tud segíteni ?
-
Zsolteaa
csendes tag
válasz
WonderCSabo #22158 üzenetére
Rám is figyelnél? o.o
kérdeztelek,hogy nem tudsz e valami magas memória használatra
köszi -
laszlohu
addikt
válasz
WonderCSabo #22158 üzenetére
Köszi az infot.
-
laszlohu
addikt
Úgy olvastam Windows 7 (X64)- re kijött egy 64 bites Firefox
http://eins.my/waterfox-optimized-64-bit-mozilla-firefox-browser/
Waterfox néven.
-
Zsolteaa
csendes tag
Megint 600 MB-ket eszik a róka.
-
WonderCSabo
félisten
-
lck
senior tag
válasz
WonderCSabo #22152 üzenetére
A hivatalos oldal szerint "optimalizált" FF, és érzésre szerintem is gyorsabb. Persze lehet hogy ez csak placebo.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #22148 üzenetére
Kit zavart azaz icon? Gondolom beállítási lehetőség 0 lesz rá, úgyhogy megint ügyeskedni kell CSSben, és a 30. userstyle is bekerül, csak az ilyen apró faszságok miatt. Inkább hasznosabb dolgokkal törődnének, mintsem eltüntetni az ikonokat.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Landolt a conditional forward button trunkon. Azaz, ha nincs hova előrelépni az adott fülön, akkor az előre gomb nem jelenik meg. [link] [link]
- Felipe Gomez Firefox fejlesztő screencastja, melyben az e10s-t tartalmazó Firefox build képességeit mutatja be. (Nem triviális megoldani, hogy külön processzben legyen a chrome és content, és a felhasználói input korrekten működjön.) -
WonderCSabo
félisten
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #22145 üzenetére
Gondoltam hogy hülyeség. Harangi László mondjon le.
-
-
HZoli87
veterán
8-as verzióval jön a stabil 64 bites róka?
Én személy szerint örülnék neki, de majd meglátjuk.
-
Kezdő vagyok
őstag
Amikor problémám volt a Firefoxxal,találtam olyan mappát,ami a Common Files-ban volt.
Most meg nincs.
Ez mitől van?Win 7 Prof 64 bit-em van.
Meg volt egy Divx Player-es fájl is,ami szintén nem került vissza a tiszta telepítése után a Firefoxnak.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv,
hogy lehet a könyvjelző eszköztárat függőlegesen a bal oldalra varázsolni? -
nggabi
félisten
ha már itt a weboldalaknál tartunk. itt a ph-n a mobilarena.hu-ról nézve elsőre valamiért összekeveri a képeket. utána nyomok egy F5öt és jó... ez másnak is van?
-
Zsolteaa
csendes tag
válasz
WonderCSabo #22125 üzenetére
Hello!
Tudsz valamit,hogy ne lassuljon be a róka?
Egyébként várom már a 20.0-ás verziót. -
Zsolteaa
csendes tag
Nem vagyok oda az új Firefoxtól. Egy idő után belassul és újra kell indítani,
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo #22127 üzenetére
Majd = még 5 - 10 verziószám-változás?
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo #22112 üzenetére
Már fel sem teszem a kérdést: ezek az UI újítások mikorra várhatóak? (Mégiscsak megkérdeztem
)
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo #22116 üzenetére
Oké.
Egyenlőre remekül működik,csak el ne kiabáljam.
Köszönöm a segítséget! -
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo #22120 üzenetére
Hogy tudok az about:config-ból sort törölni, amit én hoztam létre?
Amúgy szerintem ez a leírás nem megy a 7.0.1-el. Javítsatok ki, ha nem így van! -
dJ Peer
aktív tag
válasz
WonderCSabo #22118 üzenetére
Az oké, ott átlátszó, csak a könyvjelzőknél marad fehér.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv.
"Régen" volt "glasser" a FF-hoz. Most, hogy kijött a 7.0.1 már mindegyikre azt írja, hogy nem kompatibilis. Van valami új, amivel átlátszóvá lehet tenni az eszköztárt, menüsort..stb? Köszi. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #22115 üzenetére
Töröldcsak a mappát.
Igen, a kiterjesztések + hosszú előzmények meg tudják fogni.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok #22111 üzenetére
Azt csináltam,hogy az első hsz szerint levettem a Mozilla Firefox-ot,majd Total Commanderrel takarítottam.
Volt egy dwhelper nevű üres mappa(a Download Helper kiegészítőnek),amit nem vett le az unistall,és ezt az új feltelepítése után vettem csak észre.
Most megint uninstalláljam a Mozilla Firefox-ot ?
Megjegyzem,most sokkal könnyebben dolgozik,gyorsabban indul. -
Sziasztok!
Rámentem erre a linkre, és eltűnt a menüsor, alulról a tálca, és semmivel sem tudom őket visszavarázsolni...
Valami tipp?köszi
(valahogy visszajött, pedig nem nyomtam semmit)
-
kingabo
őstag
Hali!
Régebben 2-es, 3-as ff-ben ha ment egy letöltés, de bezártam az ff ablakát, akkor feldobta a letöltés ablakot (amit a crtl+j is) így nem szakadt meg a letöltés. A 4es ff megjelenésekor új profilt hoztam létre, amiben a fenti dolog nem működik és nem találom sehol, hogy ezt hol lehetne beállítani. Tudja valaki hogy hol lehet?
Eddig nem kellett ezért nem tűnt fel a hiánya, ugyanazokat a beépülőket használom, mint annó, tehát nem beépülő oldotta meg.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Nőttek a Mozilla bevételei (nagyon frankón néz ki a megújult cnet
)
- Brian R. Bondy Firefox fejlesztő posztja a silent updatekről
- Stephen Horlander UI tervező blogposztja a Firefox grafikus felületének különböző tervezett változásairól
- Jennifer Boriss UI tervező posztja a felméréséről, hogy a felhasználók mire használják az újonnan megnyitott lapokat. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo #22110 üzenetére
Azt még nem.
Köszönöm!! -
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #22109 üzenetére
Első hsz -> diagnosztikát nézted már?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo #22108 üzenetére
Lásd 22090 hsz.
Arra reagáltam.
Azóta minden jó,csak ezt az időnkénti lefagyásos dolgot nem értem. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #22107 üzenetére
Csak a Firefox nem emgy?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok #22100 üzenetére
Malwarebytes Anti Malware sem talált semmit sem.
Ötletek még esetleg? -
netpeti98
addikt
válasz
albiosz #22105 üzenetére
Nekem bejött mondjuk nekem nincs freemailom szóval csak a kezdőoldalig jutottam.
A freemail estében a webkonzollal nem tudom érdemes-e foglalkozni hiszen nem épp a legoptimalizáltabb, a kódon meg csak a webszerkesztő tud változtatni.
Ha fontosak az emailek akkor próbáld meg Thunderbirdel letölteni őket, vagy más levelezővel.Üdv netpeti98
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Mostanában sajnos a firefoxom nem nyitja meg a freemail weboldalát, illetve egészen pontosan félig nyitja meg... Explorerrel tökéletesen megy a weboldal, gondolom egyedi hibáról van szó. Print:
Kaptam egy fülest, hogy a webkonzol megmondja mi a hiba oka. Jelez is kismillió hibát, de mivel nem értek hozzá, ezért ezek nekem eléggé kínaiak.
Print 1:
Print 2:Ha valaki képben van a megoldást illetően, kérem jelezze!
Előre is köszönettel!
(Válts gmail-re stb. jellegű kommenteket nem kérek, köszi, sajnos még egy darabig kényszerű freemail felhasználó maradok)
-
BullZeye
veterán
Asszem kezd betelni a pohár, az 1 dolog, hogy cseszik frissíteni Nightly kiegeket, mert "nem kompatibilis", az megint egy másik dolog, hogy 6 hetente nő a verziószám, így 10x annyiszor kell átírogatni a kompatiblitisát a fejlesztőknek.
Na de hogy most kitalálták, hogy az oldalt megcsinálják, hogy ne találja meg alapból a nem komptibilis extensionokjet, elmehetnek a ********ba!
Még az a szerencséjük, hogy egyáltalán van lehetőség bepipálni, hogy mindent keressen, de mindezt miért nem alapból?? Úgy remélem, hogy becsődölnek, és tényleg kénytelen leszek chrome-ot megszokni.
-
BullZeye
veterán
Jól sejtem, hogy CSS-el nem lehet egy linket megváltoztatni?
Konkrét link, nem pedig 5000 különböző link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest