- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Krystal_s #23598 üzenetére
Amikor mented akkor az alul oda van irva hogy a Sutik engedeltyezve legyenek, vagyis az egesz beallitast egy sutiben tarolja a gepeden. Ha a keresesnel a pl megadom hogy Helyem Záhony, pedig nem ott lakok akkor mindig azt fogja kiirni, mindaddig amig nem torlom a sutiket. Azt hittem hogy vilagos. Mit gondolsz majd a Google szerveren fogja tarolni?
Irtam hogy beallitottam ujrainditottam stb csak azt nem irtam hogy egy sutiben tarolodik. A tobbit allitsd be a bongeszoben. -
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #23593 üzenetére
igen elmentettem
keresésnél ki is írja, hogy a Biztonságos Keresés Kikapcsolva. ennek ellenére a beállításokban a csúszka a Mérsékelten van.
most megnéztem úgy is, hogy Szigorúra állítom a csúszkán és azt megjegyzi a beállításokban is...
úgy néz ki csak a Kikapcsolás nem tetszik neki -
Kunsztler
senior tag
válasz
Steelmanus #23594 üzenetére
Nincs semmi baj a Google Chrome Flashével nekem soha nem volt vele bajom pedig nyúzom
-
GoZoL
senior tag
válasz
Steelmanus #23570 üzenetére
A legújabb FF-t használom. Megpróbáltam a te általad linkelt progival eltávolítani majd az általad javasolt verziót telepíteni de a hiba nem szűnt meg!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #23575 üzenetére
szia, beléptem és akkor sem jegyzi meg !
a másik fórumban is írták #62 már, hogy ez bug, mert keresésnél mégis kiírja, hogy ki van kapcsolva a szűrő.
amúgy én nem a zárolásról beszéltem, hanem a kikapcsolásról. a zároláshoz és egyéb plusz funkciókhoz szükséges csak a belépés. a keresés szűréshez csak a sütiket kell engedélyezni...
kép méret miatt sry, de már nincs meg a kicsi címe...lusta voltam újra feltölteni. -
HZoli87
veterán
válasz
tototos #23582 üzenetére
Akkor valószínű fals találat.
Jelezheted a hazai terméktámogatásnál (cím: support@sicontact.hu), vagy ez alapján el is küldheted (cím: samples@eset.com -> betömörítve-rar vagy zip + jelszóval ellátva, például infected).
-
tototos
addikt
válasz
WonderCSabo #23583 üzenetére
Igen, de kb 10 másodpercenként feldobálja hogy vírus.
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Nem tudom hogy jó helyre írok-e. Ma miközben netezek riaszt a nod hogy törölt egy kártevőt. Megnézem és a az adblockplus mappában talál JS/Redirector.B vírus. Miközben netezek folyamatosan feljön az ablak és törli a pattern.ini-t. Szerintetek mi történt?
-
w.miki
veterán
FireFox-nak van TURBO Opciója, mint az Operának?
Mobil netes gépről van szó, és a 2GB-os határ hamar letelik egy hónap alatt.
Ezért kipróbálnánk ezt a szerver oldali tömörítést, ami állítólag az Operában is van, csakhát már eléggé hozzászoktunk az FF-hez...
Van valami tippetek, hogyan lehetne még csökkenteni az adatmennyiséget?
(Mint pl. az AdBlock... amit használunk is...) -
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #23576 üzenetére
Dehogy akarlak en bantani vagy mas modon zavarni a PH!n tortent valtozasok miatt, csak ilyen az ha vakai kiadja mas cegnek a reklamok kezeleset.
En ugy erzem ha hazonbelul megoldottak volna a dolgot, visszafogottabb lettek volna. Ez szigoruan sajat velemeny. En is ugy gondoltam hogy a nehez penzugyi helyzett miatt engedelyezek minden reklamot a PN!n, ki is kapcsoltam az ADBlock-ot, de ilyenkor amikor ilyet tapasztalok bennem is felmegy a pumpa, es visszakapcsolom a blokkolast mert tulzasnak tartom.
Visszaolvastam a hozzaszolasomat, elnezest kerek a helyesirasi hibakert -
Steelmanus
addikt
válasz
Krystal_s #23572 üzenetére
Sziasztok!
Nem bug csak szerintem nem voltal eleg figyelmes. Ahhoz hogy a beallitasod rogzuljon, be kell lepned a Gmail fiokodba, es ezt fel is ajanlja.
Amikor beleptel akkor ott kell rogziteni a beallitast.
Zarolas munkakozben
ZarolvaAmugy belepekor ehhez mikoze? Meg jo hogy alul jo kisbetuvel engedelyezve van a kihagyas.
(#23541) WonderCSabo Mindennel jobban utalom a felugro ablakos reklamot, foleg ha az koveti a gorgetest, most ezt miert kellett? Meg a statikus reklammal ellenek de igy mar bosszanto, szerintem epp az ellenkezo hatast valtajak ki vele, tiltani fogjak nemcsak a felugrot hanem az egeszet, mert mergesito.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
WonderCSabo #23568 üzenetére
Szia!
Te csak az ajnász listát használod?
Nem ütköztél még vele semmi bajjal?
Külföldi oldalokon meg belföldi?Előre is köszi a választ
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, tudom kicsit off...
most vettem észre, hogy megváltozott a Google - Keresési Beállítások felülete...
Biztonságos keresésnél most egy csúszka lett ott és hiába állítom be, hogy legyen Kikapcsolva, nem jegyzi meg és visszaállítja Mérsékeltre...
sütik engedélyezve vannak. próbáltam gyorsítótár ürítést is stb. mégsem tudom kikapcsolni a szűrést
ez egy bug lehet ? a mai napig jól működött, az új felület óta nem jegyzi meg. beállítom, és mikor azonnal megnézem újra ismét Mérsékelten van. csakis a szűrés részt nem képes megjegyezni. -
Czmorek
aktív tag
válasz
WonderCSabo #23563 üzenetére
Köszi nagyon hasznos volt!
-
Steelmanus
addikt
Milyen verzioszamu FireFox-ot hasznalsz, es milyen verzioszamu Flash lejatszot?
A legfrissebb stabil flash a Adobe.Flash.Player-11.1.102.55 es a hozzatartozo uninstall progi a uninstall_flash_player_32bit mert most mar van kulon 64 bites unistall progi is.
How to use FlashPaper2 with Windows 7 (32-bit only)Vegre, a mai Nightly frissites utan a bongeszo kerete vekony lett, ill. vekony maradt.
-
GoZoL
senior tag
válasz
WonderCSabo #23568 üzenetére
Gondoltam hogy a hiba ott lesz de mindent megpróbáltam. Töröltem, telepítettem, upgradeltem. Windows7 32 bites oprendszert használok. Ötlet?
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
FF youtubon teljes képernyős lejátszásnál a tálca látszódik. Próbáltam adobe flash player törlését, telepítését a FF teljes törlését és nem segített. IE-nél nincs probléma, a chromnál viszont jelentkezett a hiba!
-
netpeti98
addikt
válasz
HarryPotter #23564 üzenetére
Igen a Firefox része az a két gomb.
Eltüntetni úgy tudod hogy az eszköztár egy üres részén nyomsz egy jobb klikket, rákattintasz a testreszabás menüpontra és a megjelenő ablakba belehúzod a felesleges gombot.Üdv netpeti98
-
HarryPotter
őstag
sziasztok! telepítettem a nosquint appot, amivel nagyítani/kicsinyíteni lehet a szöveget. Feltett - többek között - a toolbarra egy plusz és egy mínusz gombot, amelyekkel értelemszerűen nagyítani, kicsinyíteni lehetett manuálisan a szöveget. Nem tetszett az app működése, levettem, újraindítottam az ff-ot, de a plusz/mínusz gombok ott maradtak a toolbaron, és nem tudom, hogy lehet leszedni. Tehát a kérdéseim:
- ez a két gomb a nosquint maradéka, vagy az ff része?
- hogy lehet ezeket eltüntetni? (tudok velük élni, de mivel nem akarom használni, nem látom értelmét, hogy a toolbaron foglalja az "értékes" helyet.) -
Czmorek
aktív tag
Helló!
Firefox 7.0.1-et használok.
Azt szeretném, hogy a címsort, ha legördítem ne csak 12 cím legyen, hanem több is.
Sőt nekem a régi klasszikus címsor jön be a legjobban, ahol csak a cím látszik, és rengeteget eltárol, és lehet görgetni ezen a fülön belül. -
3.Aragorn
addikt
válasz
WonderCSabo #23541 üzenetére
Ó, hát ide jutottunk...
-
Newyorker
addikt
válasz
WonderCSabo #23557 üzenetére
7o3silgt.default mappa
sajna, ha azt az egészet kicserélem, akkor nem indul a firefox
más ötlet?
-
Newyorker
addikt
válasz
WonderCSabo #23555 üzenetére
egész profiles mappát?
-
Newyorker
addikt
még1 kérdés, h ugyanígy át kéne menteni a mentett felhasznalóneveket és jelszavakat hozzá
erre van megoldás?
-
Newyorker
addikt
nah, úgy néz ki megvan, csak a rejtett, nem rejtett filék, stb stb, bezavart
-
Newyorker
addikt
válasz
WonderCSabo #23551 üzenetére
applikation data\mozilla\firefox
ezen belül 2 file van
mozilla firefox
profilesprofilesen belül egy mappa
hzc7ap0y.default -
Newyorker
addikt
válasz
Nem találom a places.sqlite filét. A mappa megvan, de ez a file nincs meg
nos
-
wagi
senior tag
Hogyan lehet az összes oldalt felnagyítani?
-
Newyorker
addikt
outlook levelek lementésére valami megoldás uezen problémára?
köszönöm
-
Newyorker
addikt
válasz
WonderCSabo #23545 üzenetére
Köszönöm
-
Newyorker
addikt
válasz
WonderCSabo #23543 üzenetére
Az nem baj, szval akkor az egész filét kell felülírni, annyi, h a régi gépen XP volt ezen meg win 7, az számít vmit? Vagy csak annyit, h ezt a filét máshol lelem meg?
-
Newyorker
addikt
válasz
Rendben, megkeresem és az új böngészőbe hogyan importálom be? Ezt a filét is tudja kezelni a másik firefox?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Segítsetek!
Van egy asztali gépem, melyen firefox van és meghalt az alaplap, melyet már nem fogok megjavíttatni, mert egy múzeum gépről van szó!
A problémám az, h az ezen a gépen lévő firefox könyvjelzőkre lenne szükségem, de előtte nem lett exportálva/lementve, hisz sajnos erre nem számítottam!
Most a rendszer vinyót áttettem egy másik gépre és valahol megtalálom esetleg a firefox könyvjelzőket?
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Nem tudom, hogy a mozillával van-e összefüggésben, vagy a PH!-n belül van beépítve, de időnként (meglehetősen ritkán) ha kattintok valahova az oldalon, felugrik egy kérdőív. [link]
Eléggé idegesítő. Ki lehet szerintetek lőni valahogy?
Azért gondoltam, h a PH!-hoz lehet köze, mert eddig csak az itt folytatott fórumozásom közben ugrott föl... -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- a Firefox kiadási vezetője, Christian Legnitto távozik a Mozillától, helyette ez a srác lesz
- Shawn Wilsher (sdwilsh) fejlesztő szintén távozik -
w.miki
veterán
válasz
WonderCSabo #23535 üzenetére
...de azért többször igen...
azt be lehet állítani az FF-nek, hogy a Reload gomb egyből a CTRL+F5-ös legyen, és ne a gyorsítótáras? -
w.miki
veterán
válasz
WonderCSabo #23533 üzenetére
nem (mindig) segít, a frissítés
-
Helló! Találkozott valaki olyannal legújabb FFX-ban, hogy mikor több tab van, akkor ha átváltok a tabok között, akkor néhány képet csak akkor olvas be. Nyolcasban nem emlékszek ilyen magatartásra. Ez valami új fícsör, ki lehet kapcsolni?
-
Ateszzero
őstag
válasz
WonderCSabo #23524 üzenetére
Sajna a diagnosztikán nem tudtam végig menni, mert a csökkentett mód nálam nem elérhető, pedig már újra is telepítettem a 4.0-ás firefoxot. Nincs olyan parancsikonom hogy "firefox safe-mode".Plugin probléma lehet az egész mögött, arra már én is rájöttem , de akármit csinálok, bármit újrarakok, semmit nem javul a helyzet.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Operában lévő jegyzetekhez hasonló kiegészítő van rókára? -
Ateszzero
őstag
válasz
Steelmanus #23525 üzenetére
oké, ez már jó, bejött, csak én hülye véletlenül ott hagytam a www-t.
A hibajelenség nem változott.
Megcsinálom a diagnosztikát. -
Steelmanus
addikt
válasz
Ateszzero #23520 üzenetére
En meg nem talalkoztam ilyen problemaval hogy az about:config nem nyilik meg. Szerintem mar ez egy nagyon nagy hiba, en a helyedben ujra telepitenem a FireFox-ot ugy hogy elotte meg a nyomait is eltuntetnem. Amikor ujratelepited mar akkor sem tudsz belepni az about:config -ba?
-
Ateszzero
őstag
válasz
WonderCSabo #23522 üzenetére
Megtaláltam, kivettem a pipát, viszont egy fikarsznyit se lett jobb.
Mi lenne ha egy régebbi firefoxot használnék? -
Ateszzero
őstag
válasz
Steelmanus #23518 üzenetére
Hát, az istenért sem találom ezt a hardveres gyorsítás beállítását, ráadásul semmit nem változott a helyzet , főleg a youtube. Egyszerűen 2mp-et bír egy videóból, aztán annyi.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Sajna a hardveres gyorsítás beállítását nem találtam meg, valamint a Matthewus beállítási lehetőségét nem tudom megcsinálni, mert ha beírom hogy about:config, azt írja a firefox hogy nem tudja megnyitni az oldalt.
Még megnézem ezt a flash settings managert. -
Ateszzero
őstag
válasz
Köszi, megnézem. Egyébként nincs még csak telepítve sem a chrome.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Ateszzero #23514 üzenetére
Eloszor egy proba ezzel a beallitassal, (#23432) Matthewus masodjara a Vezerlopultban a Flash 32 bit beallitasa, mikrofon ki, automatikus frissites ellenorzese ki, egy kis segitseg es mindez magyarul harmadjara Flash / Setting / Hardveres gyorsitas kikapcsolasa. Szoval lehet probalkozni. Nem hasznalsz a FireFox mellett Google Chrome-ot? Azert kerdem mert nemreg javitottam egy oregecske laptopot, 2004-es driverekkel, Celeron egy magos 1500 MHz ATI X200G grafikuschip es azon a tulaj Chrome 8.0-at hasznalt, XP alatt. Amikor feltettem az op.rendszert elsonek feltelepitettem a FF 9.0.1-et magamnak + a Flash egy regebbi valtoztat (Flash.Player-10.0.45.2) hogy tudjak letoltogetni dolgokat a telepites utan, IE kilove. Azert ezt a valtozatot mert gyenge gepeken meg ez az utolso amelyik nem fagy ki. Kesz lett a gep, mivel a tulaj Chrome-t hasznalt, feltettem utoljara a Chrome 15 stabil valtozatat, erre az kiutotte az altalam beallitott FireFox-ot. Leszedtem a Flash+Chrome+FF triadot es forditva telepitettem elsonek a Chrome majd az FF es utolsonak a Flash-t, am igy is osszeakadtak.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Nicholas Nethercote heti beszámolója a MemShrink projektről. A héten főleg addonokkal kapcsolatos memory leakeket javítottak ki.
- Taras Glek tesztelőket keres, akiknek sok tabbal laggol a Firefox -
Jaki2000
aktív tag
válasz
WonderCSabo #23513 üzenetére
Köszi, hogy válaszoltál. Csupán elegem lett. Tudom, szabály, 1. hsz, diagnosztika.
Szerinted, van erre valakinek ideje? Én csak böngészni akarok és utálom az IE-t, bénázik a Chrome, az Opera túl van spírázva (bár a 10.61-ig még elment)
Legalább az alap funkciókat miért nem lehet normálisan megcsinálni? Vagy addig nem kellen frissíteni.
Ja! Most akartam két kiegészítőt használni. Működik, csak arra nem jó amire kellene, illetve csinálta valaki. Ez olyan lassan, mint az Android. Van minden, csak ember legyen aki tudja mi, mire való. Már ha való -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Egy ideje már nem tudom használni a Firefox-ot. pár weboldal böngészése után lefagy és csak akkor enged tovább ha ezt a plug-int leállítom. Konkrétan ez szerintem az adobe flash player pluginja mert pl a fagyás megszűnik , viszont minden reklámfelület vagy videó helyett egy "Adobe Flash bővítmény összeomlott " feliratot kapok szürke háttérrel.[link]
Firefoxot most frissítettem 9.02-re, a flash player szintén most frissítettem a legfrissebbre. Explorert kell hogy használjak, de valahogy nem az én cimborám, pedig az legalább megy rendesen.
Mit lehet még tenni? -
Jaki2000
aktív tag
Ez a sz@r frissítette magát és eltűnt a fülekről a bezárás és a fül hozzáadás
Vagy inkábbígy tovább!
Ja: 9.0.1 -
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Bejelentették, a Mozilla Firefox Extended Support Releaset. Ez a kiadás évente egyszer jelenik meg, és a kiadások között csak biztonsági és stabilitási frissításek lesznek. Ezt elsősorban vállalatoknak stb. szánják, akiknek nehéz megoldani a gyakran frissülő Release csatornát kezelni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #23507 üzenetére
Ez ismert bug a Azure-al, a sub-pixel AA nem megy még.
scope2007: Session manager?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #23504 üzenetére
Nightly alatt megcsinaltam azt amit az ajanlott linkelt oldalon irtak, kicsit szokatlanok lettek a fontok, "véknyabbak" lettek, de legalabb az Acid3 teszten 100/100-at kapott a Nightly.
A gfx.font_rendering.cleartype_params.rendering_mode-hoz nem nyultam, erteke -1. -
Steelmanus
addikt
válasz
xabolcs #23503 üzenetére
Koszonom a tippet, en azt latom hogy eleg nehez lenne megszabadulni ezektol a gomboktol, feladtam. Hitelen mergemben kerdeztem hogy van-e ra valakinek ra tippje, mert volt olyan oldal ahol beuszo ablakban jott elo, es amikor egy linkre akartam klikkelni, pont a Facebook gomb csuszott a kurzor ala.
-
scope2007
addikt
üdv!
melyik kiekegt érdemes használni előzmények- munkamenet mentésére?
mert a beépített néha nem állítja vissza... [pl 5 firefox külön ablak.. azokon belül vagy 8 megnyitott oldal...és néha a gyári csak egy ablakot hoz vissza a többi eltűnik]tab mix plus? azt hiszem ez volt jó régebben.. de kb a 6os verzió óta nem is tettem fel
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Kipróbálható az Azure renderelő API. Ez a régi Cairót váltja le, mivel sokkal jobb a teljesítménye. Eddig csak a Canvas rajzolására volt elérhető, ezentúl mindenre. Jelenleg csak Windowson van, többi platformra pár héten belül érkezik. További infó ebben a topikban.
-
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus #23480 üzenetére
kiprobalhatod a 2-Click Like-ot is.
ahogy olvastam, a ShareMeNot annyit tesz, hogy nem kuldi el az azonosito sutiket az adott gomb-kiszolgalonak,
a 2-Click like pedig a gombok helyett egy-egy kepet tolt be a chrome:// -jarol.a ShareMeNot tesztoldalan mindkettot nagyon jol le lehet tesztelni.
oke, rendben, ez sem tunteti el a gombokat, de erre azert mar konnyebb irni userscript-et.
-
Steelmanus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest