Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- BIOS topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Hi!
Itt is megkérdezem hátha tudtok segíteni.
Véletlenül a billentyűzetemen lévő Search gombhoz a korábbi Gugli helyett egy http://search.babylon.com lett beállítva (egy alkalmazás állította be kéretlenül). Viszont most nem találom hogy hol tudnám visszaállítani hogy Firefoxnál ha megnyomom az ominózus Search gombot akkor újra a Gugli ugorjon fel.
Ötlet?
Thx.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szóval mem csúszik össze.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sejtettem, hogy kár megkérdezni, de azért reménykedtem, hátha.

Most, hogy már fix időközönként jönnek a verziók, 1-2 verzióval előre látható, hogy várhatóan mik kerülnek bele, a Feature tracking oldalon. Ott viszont nem találtam, azért rákérdeztem.
De akkor még elég távoli lehet, ha nem írták oda... -
zoli62
addikt
Kinek hogy néz ki az új Gmail felület Firefoxon? Gondolok itt főleg a baloldali panelre.
-
S-Attila
senior tag
Firefox 13-ban el lehet valahogy érni, hogy a New Tab Page 9-nél több oldalt is mutasson?
-
wetomi
aktív tag
Mint kiderült, volt fent egy Aurora build is a gépen, ami tegnap került eltávolításra, lehet, hogy ez kavart össze valamit.
Nincs amúgy nagy gáz, csak meglepődtem, mert eddig soha semmi gondom nem volt a Firefoxszal.
A profilokra pedig még ránézek. -
Ringman
félisten
na ma sikerült rekordot dönteni (szerintem 100+ tabbal nem néztem meg, pár pdf-fel) 3,5GB-t kajált meg a 12-x64

-
wetomi
aktív tag
A mai napon frissült a ff 12.0-ra. A mentett könyvjelzők, jelszavak és előzmények is eltűntek.
Találkoztatok-e már ilyennel? A könyvjelzők külön lementve nem voltak és se a firefox, se a users mappában nem találtam semmi frissítés előtti biztonsági mentést.
Van rá esély, hogy valahol mégis meglennének? Nem létfontosságú, de egyszerűbb lenne az élet, ha meglenne.
win7 ultimate x86 -
H_András
tag
Laptopom könyvjelzőit szeretném áthozni az asztali gépre, de úgy, hogy ne felülírja a már itt meglévőt, hanem pluszban hozzáadja - lehetőleg a duplázást elkerülve, tehát csak azt ami itt nincs.. vagy még jobb, mondjuk egy teljesen új fülre (mappába) a mit fent a menüsoron létrehoznék.. Erre van valami megoldás? Exporttal áthoztam, de összevissza barmolta az ittenit is, szerencsére elmentettem a kísérletezés előtt mindkettőt.. hogyan tudnám egyesíteni őket ide, úgy hogy mégis külön legyenek?

-
icons
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hmm, köszi az infót!
Azért továbbra is tartom, hogyha 40%on eszi a procit (netán 100%on), érdemes kipróbálni, veszteni nem nagyon lehet vele!
-
DS39
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
az a kieg. amit S-Attila linkelt tudja ezt, alapértelmezetten eltávolítja a css-t ami ezt csinálni (nem törli a gépről, csak nem használja) ill. van opció egyedi háttérszínre, és középre helyezés ki-be kapcsolására.
-
S-Attila
senior tag
Ok, lehet, hogy igazatok van, nekem viszont az a véleményem, hogy már réges-régen ilyen át kellett volna térni erre a megjelenítési módra - számomra sokkal kellemesebb, megnyugtatóbb egy ilyen kontrasztos háttér előtt nézegetni a képeket a böngészőben, mint a rikító fehér háttér előtt volt (ez szigorúan csak a magánvéleményem).
-
icons
addikt
Van egyébként a YTnek html5ös változata. Csak érintőleg olvastam el, mert a kelleténél többet kell tanulnom, de elvileg működésre lehet valahogy bírni, és nem zabálja meg a gépet...
Most kezdem igazán érezni, miért akarták mindenképpen kiűzni a flash-t annyian az internet világából...
-
DS39
nagyúr
válasz
S-Attila
üzenetére
képzelj el egy sötétkék vagy fekete formát, ami széleitől kezdve átlátszó, ezen a sötétszürke háttéren szinte nem is látszik. plusz az a tulajdonság is elveszik így hogy ha arrébb húzod a képet, világosabb lesz a fehér háttér révén (ez utóbbi minden képre értendő). szóval ez a csak faxságnak lett beletéve a FF-ba, melynek akkor lenne értelme, ha képnézegetőként lehetne használni, pl összegyűjti az összes képet egy háttérképes oldalról és azok között váltogathatnál, akkor még jó is lenne egy ilyen háttér, meg a középre helyezés.
-
vlevi
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pl.?

-
törölt tag
Sziasztok. Az utolso 2 firefox verzio ota a ha megnyitok egy akarmilyen kepet a bongeszo egy gusztustalan szurke hatter ele kozepre igazitva jeleniti meg oket. Azt hittem ezt ujra visszaallitjak a 12-esben, de nem tettek. Esetleg nem tudja valaki, hogy valalami plugin-nel akar vagy mashogy vissza lehet kapni az eredeti feher hatteret?
-
vlevi
nagyúr
"Ez a flash plugin egy vicc"
Tudom. Anyámnak ezért kellett 2 éve lecserélni a 2.8-as P4-es gépét Core2-esre, mert a facebook (pontosabban farmwille) 100%-ban kihajtotta. Próbáltam IE-t, nem vált be, krómot, annak külön flash pluginja van, az sem működött. Miközben én azzal a géppel végigjátszottam a crysist!!! Természetesen az egyik processzormag most is 100%-ban a kapálással van elfoglalva, de legalább a második proci mag megmarad az egér mozgatására... -
icons
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, igen be van kapcsolva. Most olyan 2% körül eszik, pedig semmit sem állítottam át. Akkor viszont valami bug lesz itt... (vagyis...feature
) -
PC-rev-RM
tag
Sziasztok!
Nagyjából fél évvel ezelőtt történt: egyszerre volt a gépen a FF és a WF, de amikor letöröltem a WF-ot, eltűnt az összes előzményem és könyvjelzőm a FF-ból.
Igaz, innen importáltam, amikor feltettem a WF-ot, de ez azért meglepett.
Más járt már így? Esetleg ez természetes? Azóta változott a helyzet? Gondoltam, szólok, más ne járjon így.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
pethYeti
addikt
Ilyen kiegészítő van firefoxra?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Van rá megoldás, két lapkezelő kiterjesztés is tudja ezt:
Tab Mix Plus esetén:
Események > Lap bezárás > Az aktuális lap bezárásával kerüljön a fókusz: Utoljára kiválasztott lapTab Utilities esetén:
Tabs > Tab Closing > Focus a tab in the following order when closing a tab:
az első két feltétel elől pipa ki, a harmadik pedig Last visited tab -
Johnny Cage
addikt
válasz
Brutforsz
üzenetére
szintén TP-Link.. meglátjuk. (mondjuk szoftverfrissítéssel nem halmozzák el.. legalábbis az enyémet)
más kérdés: arra van e valami megoldás, hogy ha átváltok egy másik tabra, majd azt bezárom, akkor ne a mellette lévő, legközelebbi tabra ugorjon át, hanem arra, amelyiken előtte állt?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
De az volt. Miután másodszor is visszaküldtem, hogy kezdjenek vele valamit, küldtek egy kettővel újabb hardververziójú példányt, ami azóta kifogástalanul működik.
Nem feltétlenül routergond ez, de nagy valószínűséggel valahol a hálózati kapcsolatban - lehet, hogy nem is nálad - van valami zavar.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Egyszerűen kiderítheted, hogy a lemezes gyorsítótárazás kikapcsolása okozza-e a problémát: kapcsold vissza. Egyébként biztosra veszem, hogy nem, mivel ha mindenféle gyorsítótárazást kikapcsolsz - ekkor az about:cache lapon a "The cache is disabled." tájékoztatást olvashatod, akkor is simán működik a böngésző, csak a hálózati forgalmad lesz nagyobb.
A gyorsítótár - elhelyezkedésétől függetlenül - nem tud "betelni", mert ha eléri a tartalom mennyisége a felső korlátot, akkor a böngésző mindig helyet csinál az új elemeknek azon régiek kiszórásával, amik a legkisebb valószínűséggel kellenek majd ismét.
Nálam akkor jelentek meg néha így a weboldalak, amikor haldoklott a routerem.
-
WonderCSabo
félisten
-
scope2007
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
nálam is a ramba cachel már, ilyen hibával nem találkoztam, viszont mikor régebben használtam comodo firewallt akkor kb ugyanezt csinálta..
persze nem gyakran, hanem néha néha -
Timyyy
őstag
Sziasztok!!!! Fontos és sürgős segítségre lenne szükségem mert az ideg szétb**z....
Ma kezdte el a firefox (12.0) a kis kedvességét, nyitok egy új lapot - 30 mp totál fagyás, mire elkezdhetek gépelni... háttérben nyitok meg vmit új lapra és ahogy átváltok rá - 30 mp fagyás... elindítom a böngészőt mire életrekel 30 mp fagyás... sokszor még akkor is, ha bezárok egy lapot, vagy csak simán 2 közt váltani akarok.
Újratelepítés nem oldotta meg, mi a büdös lóf*sz baja van és mit csináljak???????????
-
Johnny Cage
addikt
annak, hogy a lemezes gyorsítótárazást kikapcsoltam ÉS az itt leírt módon 1GB-ban korlátoztam a memóriába cachelhető adatok méretét, lehet köze ahhoz, hogy állandóan "a kiszolgáló nem található" hibaüzenetet dobál mostanában a Firefox és csak minden második kattintásra hozza be az oldalakat? (egyébként comodo DNS-t használok, de eddig nem volt vele gond)
mod: ja és nem egyszer így jönnek be az oldalak.. ez nagyon úgy néz ki, mint amikor elérte a cachelhető adatmennyiség korlátját a böngésző (vagy betelt a vinyó, amikor vinyóra cachel).. tipp?
-
joecontra
addikt
Üdv!
Nekem azt csinálja a Firefox, hogy bizonyos weboldalak megnyitásakor beugrik az oldal közepére.
Itt a PH! lapcsaládban látszik a legjobban. Rákattintok egy topikcímre és beugrik az oldal közepére.
Akkor is ez van, ha pl. egy topikba érkezett új hozzászólásokra kattintok, akkor is beugrik a közepére.Nem csak a PH! lapcsaládnál tapasztalom a jelenséget. Persze, nem nagy fáradtság visszagörgetni de egy idő után már bosszantó a dolog.
Operával nem tapasztaltam ilyet.Firefox reinstall már volt, nem segített. 12.0 verzió ha ez számít.
Másnál is jelentkezett ez a gond, ill. milyen tanácsot tudtok adni ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ.
Szerk:
A hsz megírása és leokézása után is beugrik az oldal közepére.Üdv,
J -
Steelmanus
addikt
-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A megoldást megtaláltam már fentebb csak nem értettem az okát.
Most már a Chrome-ba is megoldottam. Ott a program files/vindows media player mappába kellett beraknom, és már az is ok!

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudod véletlenül az Androidos Auroráról hová lehet küldeni a hibajelentést?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tetszetős.

Van valami ütemterv, hogy mikorra szeretnék beletenni ezt a UI-t a Firefox-ba? -
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Nem FF probléma de biztosan én bénázok el valamit.
Van ez az oldal. Szeretnék megnézni rajta a fotógalériában képeket de nem megy. A baloldali Fotózás menü és utána a galériákban hiába kattintok rá bármire csak egy ilyen jön be.
Azt írja az oldalon, hogy A galériák megtekintéséhez szüksége van Macromedia Flash Player-re. Rákattintottam és le is töltöttem, feltelepült de nem jönnek a képek csak az a fekete oldal. Biztosan valamit figyelmen kívül hagyok és ezért kérem a segítségeteket.
Chrome alól sem tudom előhozni a képeket, azzal is próbáltam, ott is csak az a fekete oldal/oldalak jönnek be ha rákattintok bármelyikre a képgalériában. A Chrome még azt is közli velem, hogy : - A Google Chrome böngésző már tartalmazza az Adobe ® Flash ® Playert. Google Chrome automatikusan frissíti, ha új Flash Player áll rendelkezésre.Köszönöm szépen előre is a segítségeket.

-
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Faterkam
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, semmi gond!

Mondjuk nálam Xp van ott is ugyan ez a gond! -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Gary Kovacs, a Mozilla CEOja a TED-en jelentette be a Collusion kiegészítőt. Ezzel az eszközzel vizuálisan meg tudjuk tekintnei, hogy az egyes weboldalak hogyan követnek.
-
Ringman
félisten
válasz
canniball
üzenetére
passz
szerintem először állítsd be úgy az aio saját beállításainál, ahogyan szeretnéd, hogy kinézzen, ezt mentsd el (kb ezt menti ki exportnál txt-be, amit az about:configban látsz) és vesd össze azzal, ami újbóli indításnál fogad. szerintem ami itt változik, azt állítja vissza mindig indításkor.egyébként kiokoskodható, ha összenézed az aoi beállítási lehetőségeivel.
-
Ringman
félisten
válasz
canniball
üzenetére
az jutott eszembe tegnap az aoi sidebarral kapcsolatban, ha about:config-ban rákeresel az aio kifejezésre és ott manuálisan átírkálod az értékeket, akkor nem marad úgy?
vagy összeveted az beállított értékeket a bezárás&megnyitás utáni állapot értékeivel. elvileg, ha visszaáll valami, akkor annak itt is meg kellene változnia.de ez mind csak tipp

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gondolom belepusztulnának, ha Tab-ra és PC-re ugyanolyan UI-t készítenének

-
Faterkam
addikt
Sziasztok4
Nem tudom volt e már ez a gond, de Ff 9.01 alatt nem tudom ezen az oldalon megnézni a videókat. Azt írja: telepítsem a mediaplayer 11 plugint. Automatikusan nem települ, kézivel feltettem, de újraindítás után sem

Chrome alatt engedélyt kér a bővítmény futtatására. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Ezen a dián megtekinthetők a Mozilla összes platformját érintő UI projectek koncepciói.
-
canniball
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
hi, mi a fakk az a plugin-container.exe *32, ami Plugin container for firefox ?

allangoan porgeti a procit, visit a huto, zabalja a ramot, holott siman idlezni kene. -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Brutforsz #25300 :
Sajnos szükségem van a ramdisc-re, ugyanis a netem harmatgyenge. Két gép osztozik 2 megabiten
Így érezhetően gyorsabban nyílnak meg a szokott oldalak. -
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt írja: "Fiókod véglegesen össze lett kapcsolva Google Fiókoddal". Ezek szerint nem. Nem baj.
-
S-Attila
senior tag
Ugyan nem kapcsolódik a Firefoxhoz, de megkérdezném:
Egy YouTube-os fiókhoz tartozó GMail-es e-mail címet meg lehet változtatni?
-
Bali27
addikt
Közben nézegetem hogy melyik lenne a legjobb ha este uja rakom a gépem..
Most sikerült a Waterfoxot is magyarítani..Helyesírását kell már csak megoldani és sztema waterfoxnál maradok.. -
Bali27
addikt
Palemoon nagyon jónak tünik, csak a hardveres gyorsítás nincs megoldva rendesen ugy látom
Ki kell kapcsolni mert elég nyomorék így a betűk képe.. De amugy tényleg jó gyors meg minden.. -
-
Ringman
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ez az about:config-ban ez melyik bejegyzés?
csak mert a te általad írt módon 1024 MB a max.
-
Nem tudjátok, az Androidos Firefoxnak nincs véletlen külön topic-ja?
-
w.miki
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi, közben találtam egy olyat is, hogy nyomjak SHIFT-et...
itt lehetett resetelni...
de ez sem javította meg az FB-t
https kapcsolat esetén a képek nem jelennek meg
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy csináljátok?

KAMI911