- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
WonderCSabo #23247 üzenetére
Bár az a furcsa, hogy csökkentett módban ha bekapcsolva van, akkor is jó. Fura.
-
janos1988
addikt
válasz
WonderCSabo #23247 üzenetére
És mik azok?
De valszin marad így, mert a másik idegesítő. Meg amúgy is, csak úgy egyik napról a másikra elromlik
-
janos1988
addikt
válasz
WonderCSabo #23245 üzenetére
Aha. Beállítások/Haladó/Általános és ott a "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" opció elöl pipa ki.
-
Jazz
veterán
Tudtok valami jó letöltés kezelő-kiegészítőt FF-hez, amive lehet szabályozni a sorrendet, sebességet....stb. Mint egy IDM light.
thx
-
janos1988
addikt
válasz
WonderCSabo #23234 üzenetére
Ez sem segít. Ráadásul a Thunderbird is ilyen lett.
-
zoltanz
nagyúr
Be lehet úgy állítani a programot, hogy csak tálca ikonban jelenjen meg? Köszönöm.
-
Matthewus
őstag
Remove CSS Toolbars
Eltávolítja az oldalak aljáról a Meebo, Wibiya, stb. toolbar-okat.Google Toolbar Whitener
A szürke Google eszköztárat fehérré alakítja.Center Images Horizontally and Vertically
A képeket középre igazítja /ha csak kép van az oldalon/.Show Just Image 3
Képmegosztó oldalakon eltüntet mindent, és csak a képeket mutatja.YousableTubeFix
A YouTube videókhoz rengeteg beállítás, videóméret, bufferelési beállítások, letöltési linkek a videóhoz, stb...
A beállításoknál az All Pages fülön a Flash Player wMode-ot Direct-re állítva mindig használni fogja a hardveres gyorsítást, így megszűnik a megakadás teljes képernyőre váltáskor.QuickDrag
drag-n-drop keresés, képek mentése, stb... -
janos1988
addikt
Nem tudjátok miért jelenit meg minden szöveget vastagon az FF? Tegnap még jó volt. Semmit sem állítgattam el.
-
Steelmanus
addikt
Semmi, eltevesztettem.
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Szeretném használni a FB video chatet, letöltöttem az alkalmazástz, elindítom a telepítést és semmi sem történik, csak leállítanmi tudom , de nem teszi fel... Azt írja az ismerősömnek hogy én is hívni akarom őt... Mi lehet a baj ?
-
válasz
Kezdő vagyok #23220 üzenetére
A tapasztalat miatt alakult így.
-
válasz
Kezdő vagyok #23217 üzenetére
Ma már alap, minden tömörítő így ellenőrzi az épségét.
-
bodhi9
csendes tag
a firefox hogy kezeli a videokártyákat? ati 512mb-os videokari, meg egy nvidia 512-es között érezni a különbséget? nekem állandóan terhelés alatt a processzor ha sokáig meg van nyitva a böngésző több füllel... 9.0.1-es verzió, semmi kiegészítőm nincs fent, clean install volt, vadiuj profillal... chrome alatt például nincs ilyen problémám.
-
HZoli87
veterán
-
Kezdő vagyok
őstag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
scope2007
addikt
Kellemes Ünnepeket!
-
Apollyon
Korrektor
Boldog Karácsonyt!
Kérdés: Nightly 12-ben végre nem fehér háttér van amikor egy képet nyitunk meg egy webcímen. Viszont középre van zárva. Meg lehetne azt oldani hogy megint a bal felső sarokba igazítsa a képet? Ha wide monitorom lenne nem zavarna, de 1280x1024-ben kényelmesebb a bal felsőre igazítás.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Kiszivárgott, hogy az új Google - Mozilla megállapodásban a Google az eddigi évi 100 millió dollár helyett mostantól már évi 300 millió dollárt fizet a Mozillának.
Ennyit arról, hogy nem lesz megállapodás.Már ha ez a hír igaz.
-
scope2007
addikt
kipróbáltam ezt a Ghostery
kieget.. nem is gondoltam volna, hogy ennyi követés [tracking] van
-
válasz
WonderCSabo #23205 üzenetére
Akkor IE alatt miért nem dob fel ilyen ablakot?!
-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo #23205 üzenetére
Leírta, hogy azt akarja, hogy úgy tudjon keresni a címsorból, mint a Chrome-ban.
myke01: Próbáld ki ezt az add-ont, van hozzá videó is, nézd meg mielőtt feltennéd: [link]
-
-
myke01
senior tag
válasz
WonderCSabo #23191 üzenetére
Feldobtam a Browse By Name kieg-et ,de nem történik "semmi" . A címsorba írás közben nem jelennek meg a "találatok" : pl. bepötyögöm ,hogy free... és akkor dobná a freemail.hu linkjét , amire katt ,és már be is lépett a weboldalra .(azok jelennek meg ,amik a könyvjelzők között vannak , ahogy eddig is )
Ez a kieg. vszínű úgy műxik ahogy kell , de akkor én nem 'ezt' keresem . -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo #23200 üzenetére
Oké.
És köszönöm mindenkinek a segítségét! -
WEBoldalba (form) vágólapról illesztenék be szöveget(ctrl+v), de egy ilyen ablak jön elő:
Explorerrel nem csinál ilyet az fck editor. Hol lehet ezt kikapcsolni? -
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #23193 üzenetére
Osszefugges valoban nincs, de kicsit megteveszto lehet a Browse By Name 1.1 hasznalata ha letiltja a cimsavbol lenyilo menut.
(#23190) myke01 Ő ugye ezt irta: Olyan kiegészítőt keresek ,amivel a címsorból is lehet közvetlenül keresni a kedvenc keresőmotorral (úgy mint a 'gugli' browserében,és úgy is műxik ; tehát a "népszerű,sokak által látogatott"oldalakat közvetlenül meg is lehet nyitni belőle,és nem kell a találatok között "bogarászni" ) .
Nos ujra feltettem en is mert mint irtam regebben hasznaltam, es ha az illeto nem akar bogaraszni akkor pl.: ha beirom a cimsavba hogy havilapok es nin valasztasi lehetosege akkor a Startlap-ot hozza be mert az a legnepszerubb, mikozben ha lenne lenyilobox vagy a Google keresosavba irja be akkor van lehetosege valasztani.
En biztos nem a Startlap-ra vagyok kivancsi ha havilapokat akarok keresni.
Kep:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Microsoft Excel topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest