Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
most lett újrarakva rendszer stb. kicsit már megfáradtam, szóval nagyon alapot kérdezek per pillanat valószínűleg nem látom a fától az erdőt
és elfelejttem
hol kell beállítani ...szóval hol lehet FF-ben vagy (tab mix plus) ban beállítani azt, hogy az aktuális oldalt amit nézek ne csak a lap fülön lehessen bezárni az X szel hanem jobbra fent is legyen egy további bezárási lehetőség csak az aktuáklis megnyitott lapra! (Most is van, csak ugye az az összes megnyitott fület bezárja.)
Remélem érthető amit írtam. Nekem nem is lenne gond a dolog de mások is használják néha a gépet tesó / szülők, akik önkéntelenül is mindig odanyúlnak és klikk és kiírja hogy mindent be akarsz zárni stb ...és kiabálnak hogy "most mivan!!? kíírt valmit a gép!" stb

köszönöm ...
ja még csak annyit most nézem
hogy én átraktam a füleket úgy hogy alul jelenjenek meg (TMP segítségével) - és most vettem észre hogy ott van az a gomb amire gondoltam csak le került (jobb lent) na azt kéne felrakni jobb felülre
... úgy hogy lapfülek lent maradjanak 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és elfelejttem
hol kell beállítani ...
KAMI911