Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonio

senior tag

Sziasztok,

most lett újrarakva rendszer stb. kicsit már megfáradtam, szóval nagyon alapot kérdezek per pillanat valószínűleg nem látom a fától az erdőt :D és elfelejttem :U hol kell beállítani ...

szóval hol lehet FF-ben vagy (tab mix plus) ban beállítani azt, hogy az aktuális oldalt amit nézek ne csak a lap fülön lehessen bezárni az X szel hanem jobbra fent is legyen egy további bezárási lehetőség csak az aktuáklis megnyitott lapra! (Most is van, csak ugye az az összes megnyitott fület bezárja.)

Remélem érthető amit írtam. Nekem nem is lenne gond a dolog de mások is használják néha a gépet tesó / szülők, akik önkéntelenül is mindig odanyúlnak és klikk és kiírja hogy mindent be akarsz zárni stb ...és kiabálnak hogy "most mivan!!? kíírt valmit a gép!" stb :)

köszönöm ...

ja még csak annyit most nézem

hogy én átraktam a füleket úgy hogy alul jelenjenek meg (TMP segítségével) - és most vettem észre hogy ott van az a gomb amire gondoltam csak le került (jobb lent) na azt kéne felrakni jobb felülre :) ... úgy hogy lapfülek lent maradjanak :)

Új hozzászólás Aktív témák