Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
NINJA_V
tag
hi Feca!!
Nem ismerem pontosan a körülményeket, de azért megpróbálok segíteni...Ali_G mondta hogy volt valami mókolás és utána forralta a vizet...úgy tom még a termosztátot is kivetted, szóval nem értem azzal is normálisan kellene működnie, ott valami elemi hiba kell hogy legyen..itt van 2db kép hátha segít és eszedbejut valami!
[link] -
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Világos, érthető. Sőt, jól tetted. Viszont a gondozás hiánya volt az ok. Szóval nemtom. Fecáéknál valami nem gyári. Illetve tudom, hogy sokmindenre nem volt pénz, amit csak vadonat újonnan szabadott volna berakni. Egy belpiacos kisköbcentis bubust kellene keríteni, aki ismeri ezeket, mint a tenyerét, egyből megmondaná, mi a bibi. Meg valljuk be azért volt ott kókány rendesen.

-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az enyém egy nagyon szép esztétikai állapotú, ámde borzalmas műszaki állapotban levő példány volt. kiderült, hogy a dugó széle kissé csipkés volt, és a henger az utolsó túlméretre volt fúrva, az elektromos rendszer össze-vissza buherálva, szétkopott első telók. nem volt kedvem még 100 ezret rákölteni arra a szutyokra. Vettem egy új kawát.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Egyszer kell összerakni jól. utána gondozni.
Másfél év üvegelés - az én esetemben szószerint tessék érteni - tehát minden egyes menetben csőgázzal, nekem eddig egy megszakítót kellett cserélnem. Jah a hétvégén sokat várattak minket a rajtrácson a 36 fokban, járó motorral. Nekem besült a rajtnál. Utána visszahűlt és olyan köridőket mentem, hogy az alapján senki meg nem mondja, hogy megragadt a blokk. Még volt egy telószárszimmering kinyomásom, amit ugyancsak a nagy meleg számlájára írok. És ennyi. Szalad mint az ördög. Szakember+célszerszámok+gyári alkatrészek, és semmi kókány. Ez a recept. Így bármiből lehet motort építeni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
zsoltee10
üzenetére
volt egy 125ösöm,89es,uccsó.gyári kopott fény,kiszakadt ülés,birzalmas szegény eladó.1 alkalommal leforgott a kuplungról a kúposcsavar.(ez mindgyiknél 1x bekövetkezik,utána vagy ragasztják,savazzák,vagy onnastól rendszeresen leforog).de összesen ennyi hiba.úgy,hogy életét nonstop nyélen töltötte,kékestetőre 2 személlyel,elfogyott az ereje fölfele,túlhevült,stb.hibátlan volt.
vettem egy csillivilli 250eset,onnastól minden másnap szereltem.ugyanazok a hibák,megfejelve egy összekuszált elektromossággal.volt,h éjjel 12kor lekapcsolt a lámpám,és elment a gyujtásom,beesett a fékkar a karmantyú miatt,stb.ámde amikor ment,akkor kegyetlenül jókat vadultunk. -
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem egy 250-es etz-m volt, és egymás után jöttek a gondok. főfékhenger, jólvan veszek másikat, karburátor, jólvan veszek másikat, hátsó telók,hmmmm... jólvan veszek másikat. Aztán beállt a főtengely, és megforgott a kuplung. Jólvan, takarodj a háztól, kész, ennyi.
-
Boci_83
őstag
Valaki 7végén megy a siroki felvonulásra?

-
bajnokpityu
félisten
ilyen vén jószágoknál mindig csőstül jön a baj.asszed kész,végigszoptál minden lehetséges dolgot,aztán jön a következő.2 ETZm volt,hasonló korúak.egyiknek soha semmi baja nem volt,másiknak nonstop valami.ha vmihez hozzányúlnak,akkor sosem lesz gyári összerakás minőségű.és hát ugye nem volt valami nagy ász az ETZ gyár.
-
zsoltee10
addikt
válasz
feca81
üzenetére
csodálom, hogy eddig bírtad. Én tuti már rég kivágtam volna eddigre, mint ahogy meg is tettem, amikor hasonló cipőben jártam. Tegyük hozzá, hogy (már óra szrint is) ilyen sok km-rel nem vettem volna japán belpiacos motort. Sajnálom, hogy ennyit szívsz vele, de most már ne add fel. Próbálkozz, amíg nem működik jól, és aztán gyorsan add el.
-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
ratapintottal a lenyegre. kulon-kulon minden faszan mukodik.pontosan,mint az oramu.de egyutt megse. a hutosapka olyan faszan nyit az eloirt 0,9-en,mintha vadi uj lenne.a viz ugy jon ki a csobol,mint a tuzoltokocsi tomlojebol. a venti szepen,egyenletesen ugy fujja ki a levegot,h a seggem izzada forrosagtol. a 3. tomites van benne.ebbol ketto speci kibaszott draga tomites volt direkte egyedin erre a motorra tervezve.a 3. gyari.mind vadi uj,nem ujra felhasznalt. a rendszer kristalytiszta.es megis... sztem szet fogom bontani a picsaba,v berakom egy kamion ala.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
W gyűrűs RKt vettem 23ért nemrég.+fogaskerek 10 volt.
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Az jó. Vagy DID, vagy RK. Mást ne.
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nekem eddig mindig d.i.d volt. egeszen sokat ki szoktak birni. 532(Z)VM volt az fzr-en (aztan 530-as). a zvm2-t nem ismerem, a reklam alapjan az x-gyurukon hegesztettek picit h tobb uzemorat birjanak. rossz nem lehet, valszeg nekem is ez megy majd az yzf-re (530-as fogaskerekekkel egyutt).
az egyik legerosebb lanc a spec-ek alapjan. -
qpakcovboy
őstag
D.I.D. láncokról mi a vélemény? Hamarosan le kellene cserélni a láncomat és ezt néztem ki magamnak, Szettben X gyűrűs D.I.D. lánc (meg lánckerekek) (ZVM2 130LE+) 42.000 Ft.
-
feca81
aktív tag
tegyel hozza meg egyet.bar nem kozlekedesi baleset,de az allapotom sulyos.az idegi allapotom.
termeszetesen meg mindig nem jo a motor.mar mar kezdtem elbizni magam,mar azon gondolkodtam vissza kell tenni a termosztatot,mert ne mmelegszik fel jol,de 10km utan bebizonyitotta a motor,h nem kell pozitiva ngondolkodni.ismet felforralta a vizet.meghozza igen durvan.
feladtam.elegem van.mar nem erdekel.ha kell vkinek,viheti.tokeletes tanulomotor.tokeletesen megtanulsz rajta szerelni... -
Integra
titán
újabb hétvégén túl, 6 motoros baleset, 4 halott, többi állapota súlyos.
-
Calogero
addikt
válasz
jasszer
üzenetére
Több új közlekedési rendszabály is életbe léphet szeptemberben, ha rendben halad a rendelet előkészítése.
Az első változtatás a gyalogátkelőhelyeket védené. A tervek szerint, ha a gyalogos a zebra felé közeledik és jelzi áthaladási szándékát, akkor az autósnak/motorosnak feltétel nélkül meg kell állnia. Ez máshol bevált rendszer - mondta Kondorosi Ferenc.
A másik változás a rendszám nélkül autózókat érinti: ha életbe lép a módosítás, a rendőr mérlegelés nélkül bevonja a jogosítványukat. Kondorosi Ferenc elmondta, hogy ez is egy tipikus élethelyzetre adott válasz: a büntetés és felelősség kikerülése miatt gyakran még a luxusautók tulajdonosai is leszerelik az autóról az első rendszámot.
A harmadik változás kedvezne a motorosoknak: több nyugati országban a piros lámpánál álló autók között előre jöhetnek a motorosok és mikor a lámpa zöldre vált, ők a "rajtvonalról" indulhatnak. Ezzel balesetveszélyes helyzeteket lehet megelőzni.
A szakértői bizottság egy negyedik módosítást is javasolt, bár ehhez nem szükséges jogszabályi változtatás, csak táblákat kell kihelyezni. Hosszabb egyenes autópálya-szakaszokon a kamionoknak ugyanis tilos lenne előzni. Ennek az intézkedésnek a célja, hogy az autópályák áteresztő képessége növekedjen. Erről egyébként a jövő héten a bizottság még egyeztetni fog a fuvarozók képviselőivel.
A KRESZ módosításában többek között a kormánybiztos szakértői, a rendőrség, a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai vesznek részt. Ha minden a várakozásnak megfelelően halad, az új szabályok szeptemberben akár életbe is léphetnek. A hosszú távú tervek között egyébként szerepel egy teljesen új KRESZ megalkotása is - tette hozzá Kondorosi Ferenc.
-
feca81
aktív tag
nezi vki a hiradot??? legalisan elore lehet gurulni a motorosoknak a stop vonalig!
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fúrni nem akarom, de egy légszűrő csere is ront az élettartamán?

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
CBR 600 FS (PC35) 2001 - 2002 ugye? IMR9C-9H? Mert azt rendeltem tartalékba, szokták kérdezni van-e

mod: Feca, és szorítok
Minden elismerésem a tiétek, én már rég kikúrtam volna az első árokba... -
feca81
aktív tag
beindult a formedveny. 5 km "tura" alatt semmi baj nem koszont be.alig melegedett fel,szep,tiszta hangja van,nem erolkodik,stb.igaz nem is huzattam neki,mert csak ket het allas utan inditottam be.hagy kenje elobb at az olaj mindenhol rendesen.
ami viszont nem tetszett,h mar megint csopog vmi.mindenhol atcsereltuk a tomitest,megneztuk az eresztest,szimmeringeket ellenoriztu,stb.de lehe tez most vaklarma,mert bekentem a lancot,es ami kijott belole az a valtotol csopog.a szine fekete,de a tapintasa nem olajszeru.legalabb is nem olyan olaj,mint ami benne van.majd kiderul.ha lesz idom,ma meg bemegyek makora,es meglesz a kozepes teszt.holnap reggel meg szegedre,es meglesz a hosszu tavu teszt.remelem akkor kiderul,h minden szep es jo,es nem lesz baja... -
Ja, akik pedig bizonytalanok, azok hamarba döntsék el, hogy kell-e vagy sem, mert blindre nem fogok venni. Aki pedig megérkezés után nem veszi át, arra a 400as haragja fog lecsapni

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
pfff, lol.
kell egy farok a seggébe, mindjárt jobban lesz
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Na megvettem a robogómat, Aprilia SR 50.
Nagyon jól bírja, ma elmentem vele haverokkal Délegyházára, Kiskunlacházára, Ráckevére....szép kis túrát csináltunk magunknak.
Mit lehet rajta csinálni házilag, hogy jobban menjen? Úgyértem légszűrőt megtisztít, gyertyát kicserél...Miket lehet még? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Inkább Csicso, neki sokkal több tapasztalata van, mint nekem.
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
maradtam volna amig be nem kapcsol a ventije a gépnek.
akkor kb 2 percel léptél le így korábban!

-
bajnokpityu
félisten
10ért amugy nagyon ócsó hondában a matrica.nekünk SP1re kellett tank (250e) meg VFRre(270e).régi 15éves CBRre fél fejidom 60,rá matrica(szinátmenetes) 27.oldalanként. váltókar+fékkar enyimre 54e.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nekem nem az volt a bajom vele,h nagyképű,neki legalább van miért.ezerszer jobban motorozik mint én.csak annyi,hogy neki jó példával kellene elől járni ők nyomták a tévében először a nagy sebességű túrázást,aztán ennek lett csomó követője.
nem azért hagytam ki,mert egyáltalán nem volt kedvem hozzá.azért léptem le,mert időm véges volt,és inkább elmentem az épitkezésre,majd esztergom felé.mindkettőre már nem lett volna időm szerencsére az épitkezés nagyjából 5 percre volt a pályától. 2re értem igy haza szolnokra,ott meg apámnak kellett segiteni,majd vissza BPre.szokásos.
ha lett volna mindkettőre időm,maradtam volna amig be nem kapcsol a ventije a gépnek.
-
feca81
aktív tag
válasz
Nightmare
üzenetére
potom penz.ha eredeti alkatreszekkel javitod meg,akkor is.nekem 2-3000 volt a szimmeringek parja,es dragan vettem.az olaj 1-2 ezer.otthon meg meg tudod csinalni egy minimalis muszaki erzekkel.csak a teloszarra kell vigyazni,mikor kiveszed a regi szimeringet,ne karcolj bele.
egy trukk,hogy rakd bele az uj szimmeringet.mi igy cisnaltuk,es azota is tokeletesen muxik:
huzd fel a csore az ujat.illeszd egeszen a helyeig.huzd fel a regit,es azt kocogtasd fakalapaccsal.igy az uj tuti nem serul,es megis be tudod illeszteni faszan az ujat.
a szimmeringet erdemes megkenni zsirral,olajjal,v szilikonnal a jobb csuszas erdekeben. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez az aláírás, hogy jött össze, mi a története?

-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát de bakker nagyon baba volt! Én élveztem!
Én egyáltalán nem bántam meg!

-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azért lehetett tanulni, és megmutatták mennyire nem tudunk motorozni, még a dodor sem lassú tempónál, amőgy nem volt vele gond, szerintem csak elsőre vagy tévéből tűnhetett nagyképünek. Szerintem közvetlen és segítőkész. ÉN jól éreztem, magam, utána viszont jól esett egy dkő-egom karika levezetésnek. Legközelebb ne hagyd ki.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hááát...ez így 25000 ezerbe került volna, így 2000 lett. Nem mindegy. Legalábbis nekem nem. Szemre semmi különbség nincs, így nem nagyon izgat, hogy most szitázott, nyomott, rázott, tekert, lógatott, nézett, forgatott...

A többi kérdésre is tudsz válaszolni?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
működni fog!

no,voltam reggel az okitáson.hamar elment a kedvem tőle (bóják között meleg aszfalton akrobatikázni,teljesen beigazolódott,amitől féltem),úgy döntöttem,ha már mentem rakás kilómétert,hogy BP környékén motorozhassak, igy a bemelegités után angolosan távoztam,és elmentem inkább kanyarogni.1 éve nem voltam semmilyen szerpentinen. ezúton elnézést,akiket ott hagytam,természetesen nem miattuk léptem le.nemtom miről maradtam le,(sor végére kerültem,nem láttam igy sem semmit abból mi lett volna a feladat,igy valszeg semmiről),de én jól éreztem magam
valamint igy hogy 1 taggal kevesebb kigyózott,gondolom jobban is jártak a többiek.ti fórumos srácok nagyon szimpatikusak voltatok,remélem lesz még alkalmam talizni Veletek, Dodor meg pont olyan volt,mint amilyennek a TVből lejött, ugyanannyira útálom mint eddig. neki nem azt kéne reklámoznia, hogy 300ról milyen jól lassit a gixer,meg hogy a rendszám otthon maradt.szerintem.
-
Nightmare
senior tag
Rég jártam erre.

Miután sikeresen meghúztam forgolódás közben a motor oldalát
, lefényezettem. Ahhha...de a matricát le kellett vegyék, és anélkül furán fest.
Irány egy Honda márkakereskedés...ahol az arcomba tolják a tényt...egy 40X4.5 cm-es matrica 10000 forint.
Köszönöm, nem kérem.Elmentem egy matricát gyártó céghez, és 2000 forintért csináltak 2 CBR-es feliratot, és 2 db 600 F-est. Erről ennyit.

Másik. Lenne 2 kérdésem.
Mennyi az ideális guminyomás elöl, és hátul? Metzeler gumi van rajta.
Második kérdés, elöl a lengéscsillapítónál látszik egy kis olajfolyás. Szimering...ezt már most tudom. De mennyibe kerül ezt javíttatni + olajjal feltölteni?Előre is thx.

-
Integra
titán
zsír!!!!

mennyire durván jól néz ki ez a super retro
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
volt utángyártott papirszürőm az előzőbe.jól megfulladt tőle a motor.az karbis,tehát nem tud utánaállitani az ECU.
Persu:nekem is hasonló a problémám.fel is kelet fél6kor,hogy odaérjek,meg is lesem a pályát,oktatót,de ssp600as motorral én sem tudok 2 percnél többet tökölni majdnem álló helyben.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Mikor? Mivan?

Szombaton? Vagy mikor?MOD: jóóvan leesett
-
qpakcovboy
őstag
Kár, hogy nem csatlakozol persu!
Viszont a többiekkel akkor fixálva van a 8:15-ös találkozó a Petőfi híd budai hídfőnél???
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ááh, nem megyek, mert sajtámotoros bólyakerülgetős, aztán egy szupersport motorral valahogy nem kívánkozok ipszilonozni, mert kb mintha egy IFÁ val parkolnék. Biztos oda is csapnám szegényt. Meg korán lesz, ma tízig meló van.
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én meg 18ért vettem haverral egy Golf IIIas sportszűrőt, elvágtuk kétfele, beragasztottuk, és 30ezer óta hibátlanul szolgál. 5ezrenként megfürdik brigécolban, aztán forró vízben, és olajban. Jóidő

-
Boci_83
őstag
Teli vagyok kétes érzelmekkel.
Elvitték az FZR-t.
Nem tudom hogy sajnáljam, vagy örüljek,
de hát hiába is sajnálom, van helyette másik, vagy örüljek, hisz elvégre azért hirdettem meg hogy elvigyék..!
Igazából azt sajnálom hogy annyi pénzt ráköltöttem, és nem motoroztam vele annyit hogy érzzem megérte rákölteni, kvázi megcsináltam másnak. Egy idősebb fószer vette meg, remélem nagyon sokat használja majd balesetmentesen, és nem lesz vele gondja!

-
sowi
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
sose volt olcso alkatresz teren
-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én 5200-ért vettem az SV-be 18000-ként cserés. Ilyen sok píz a Hondákat tartani???

-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
jóval?nekem gyári 12, KnN 14 volt.
hu de gurulhatnékom van.
Persu:merre jársz?nem jösz el? -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
igen, K&N.
Hát, a gyári is 9000 és 10000 km-enként kuka. Nekem már 13000-et ment. Kb. 14-nél lesz meg az új
-
ALI_G
veterán
rossz légszűrőt hoztak
sík lapos vackot, nekem meg henger alakú kell. Visszavittem, elvittem a gyárimat, meg a forgalmit és kiokoskodtuk, hogy rosszul van felrakva a cikkszám és ezért rendelt rosszat. Alvázszám alapján megtaláltuk, szerdára jön meg.
A gyári már valóban koszos...nem baj, kap még 1000 km-t
jobbat nemtok, szerdáig haza se jövök. -
ALI_G
veterán
megjött a légszűrő
15k
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
na akkor odamegyek majd én is reggel...
Ha átmegyek a pesti oldalról (boráros tér), akkor ott hova forduljak pontosan? Ott nem nagyon lehet megállni az ELTE meg a BME mentén. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
eső nem lesz szombaton, ma annál inkább. Sztem délután végzünk.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
oké, észben tartom. én csepelen leszek, borárostér felé közelítek vagy fel M0, ha úgy a könnyebb.
-
ALI_G
veterán
Nyújtsák fel a kezüket akik jönnek holnap oktatársa a Budaörsi Tescohoz! Felírom a telszámokat vagy vmit, csak nem kéne elmennünk egymás mellett.
Aki meglátja a kolbász-zsír-metál motoromat és elmegy mellette, annak öri hari
-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kiválló, jelentkeztem, akkor a petőfi hídnál találkozzunk 8:15-kor
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
sztem volna szabad hely(13főnyi)
mindketten azt beszéltük Alival,hogy BPről indulunk.javaslom, hogy a Petőfin hid budai hidfőjénél talizzunk 8:15kor -
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha Ti a 4-esről jöttök Alival akkor szívesen elétek megyek és elgurulunk együtt a budaörsi parkolóba. Erre a képzésre jelentkezni kell, egyáltalán van még szabad hely?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
motorsó1 valami szervezett okitást akar tartani.most az első alkalommal ingyenes.és a budaörsi tecsó parkolóból lesz indulás.ha jól értettem,akkor a rendőrségi oktatóbázisra.és 1 napot irnak.
eső,szervezési hiányosságokra lesz esély,de alapvetően jó az ötlet.csak hogy én a nagymotorral hogy jutok oda,még kérdéses.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Milyen okításra mentek, és meddig fog tartani? Jahh és hol lesz, a budaörsi tesco parkolóban?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azztaaa, erről nem készült kép?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
azert erre is tehettek ovlna egy szep vegdobot.igy olyan,mintha a no mellek nelkul lenne.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
sajna nyemjó
szombaton csajozós projekt van
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
akkor kelek fel

Aktív témák
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minden elismerésem a tiétek, én már rég kikúrtam volna az első árokba...
Én egyáltalán nem bántam meg!

, lefényezettem. Ahhha...de a matricát le kellett vegyék, és anélkül furán fest.
Irány egy Honda márkakereskedés...ahol az arcomba tolják a tényt...egy 40X4.5 cm-es matrica 10000 forint.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)