Hirdetés
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
jasszer
üzenetére
asszem gs500-on tanultam,de szegyen,nem szegyen,fogalmam sincs min tanultam.
osszegeztem a ti tanacsotokat,meg haveroket.RGV bukta,nem veszem meg. helyette megprobalok a banktol meg tobbet kisajtolni es egy zxr 400-ast venni.hajtom 2 evig,aztan johet az R6 v ducati 748.
-
Boci_83
őstag
Na ja, de mindegy.
Én nem hiszek a pecsétes szervizfüzetnek, inkább számlával igazolják a cuccokat.
Amúgy megjöttem Sirokról. Kafa volt!
Volt egy csomó tákolt motor, meg volt egy csomó drága gyári szépség. Én élveztem, a barátnőm nem annyira. Már csak azt sajnálom hogy a kurv@ fényképező gépet itthon felejtettem. 
Hazajöttünk leszált az asszony a motorról, elmentem még tankolni, és megtéptem a bajszát. Nem tudom hogy a légszűrő miatt-e vagy azért hogy egyedül ültem a motoron, de nagyon rugalmasnak tünt, ment mint az állat. Megnéztem 3.-ba 220 at megy,
vagyis ott már elváltottam, nem vártam meg hogy dadogjon.

-
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hátige', inkább télen vegyél 400-450-ért egy GS500-at/Er-5-öt, amire aztán kb. egész évben alig kell költened, mint egy kotvány-hajszolt-pályáztatott 2T-t, olvasni is rossz h mit összeszenvedtél már a mostanival.

Hajtod 2 szezont, az így megspórolt pénzből meg átülhetsz vmi minőségibb motorra. Ha Pesten jársz odaadom az enyémet pár körre, bár ha korlátlan a jogsid akkor vszeg a kettő közül vmelyiken tanultál.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Lakamoto nem!
Tapasztalat 
-
válasz
feca81
üzenetére
Szvsz hagyd ki ezt a szezont. Télen nézzél motort. Én azt mondom, hogy ne vegyél megint 250est. Addig meg spórolj. Áruld ki a yamahát, közben gyűjtögess. Aztán télen vegyél fel hitelt, és akkor vegyél valami normális motort. 350ből nem fogsz normális motort venni, télen olyan 7-800ból már inkább. Ha ügyi vagy, kifoghatsz egy olyat, mint Boci83, és akkor lesz egy jó motorod, amivel többet nem fogsz görcsölni. Csak karbantartani.
Jól gondold át. 250-es megint, x pénzért, vagy x*3ért egy fasza nagymotor.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
10e km?

idézem RGV250:"aki a közutakat pusztán szükséges rossznak ekinti, hogy eljusson a versenypályára,annak kiváló választás az RGV250. Meg sem próbálja azt a látszatot kelteni, hogy alkalmas lenne a mindennapos használatra. Az RGV - bár természetesen utcai forgalomra vonatkozó engedéllyel rendelkezik - nem más, mint puszta versenytechnika. Ami már az igényes szivóoldallal ellátott V2-es erőforrásnál kezdődik, folytatódik a rendkivül sportos fokozású váltóművel, és a hatékony fékekkel."... "A suzuki a yamaha RD modelljeivel ellentétben csak azoknak való, akik alapos szerelési ismeretekkel rendelkeznek."
figy,én a helyedben letennék az öreg sportmotorról.alapvetően egy a bibi ezekkel.15éve a legsportosabb gépek,pl az F2es CBRem, kb annyira sportos,mint ma egy GS500.nem viccelek,akkoriban az átlagos futómű csapnivaló volt,a maiakhoz viszonyitva.tehát akkor hol van a sport? fékjük is katasztrofális,vagy adagolhatatlan vagy erőtlen.szintén nem éppen sportos jellem.
namost,akkor milyen sportmotorról beszélünk? tudom,nagyon szeretsz szerelni,meg hiányozni fog a felforró víz pezsgése,de lásd be hol a határ. 350ért nem sok értelmes motort lehet kapni. semmiképp nem vennék vizeset,ilyen korban csak a szivás van vele.gsxf,gs körül nézz szét.egyik sem sportmotor,de legalább nagyobb eséllyel üzembiztosak.
nem ismerem a piacot,h 350ért lehet-e ezekből értelmeset kapni,de mindenesetre nagyobb esélyét sejtem,mint egy 250es V2es 2Tnek.
650ből biztos, hogy lehet kapni jó állapotú gs-t vagy gsxf-et.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
feca81
üzenetére
Nos. Fogyasztás, kb 7 liter, és akkor még nem húzod. Erő az van benne felül, sok. Ha nem pörgeted csöpög az olaj a kipuffból, ami ugye nem tudom mennyi idő után, milyen lerakódásokkal járhat még az égéstérben is. A másik, hogy ez egy rohadt jó sportmotor. Kéthenegeres kétütemű. Holafenébe szervizeled? Már nem is emlékszem mi a gyári előírás, milyen szervizintervallumoknál kell dugót cserélni stb, de nem egy hosszútávfutó, az fix.
-
feca81
aktív tag
a gondom az,h nem birok meglenni motor nelkul.csak felember vagyok,ha nem motorozhatok.viszont vannak elvarasaim.nem nagyok,de vannak.csak sport,v tura.de inkabb sport. csak es kizarolag trapezlampas,v macskaszemes johet szoba.a ket kereklampa,kockalampa,hayabusak lampaja nem tetszik.bar a hyosungnal engednek

ossz-vissz van 350 most egy motorra.tobb nincs.+ ha ezt eladnam,akkor 650.de 350-ert motort nem kapok,csak ilyenket. ez egy ordogi kor.na mind1,meg varok akkr a vasarlassal.de azert ajanlhattok vmit nekem.csak ne 125-ost,mert az mar keves
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
azt tudtam,h nem egyszeru kategoria,de vmiert engem mindig is az egyedi motorok vonzottak.jelenleg a piacon van talan 4 ami elado ebbol

milyen 2T 250-es valo kozutra?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
feltem,h ezt fogjatok mondani

tehat azt mondod,barmilyen jo allapotban is van,akkor sem valo kozutra.pontosan miert nem?allandoan porgetni kell?konnyen melegszik?esetleg vmi mas? -
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
HA 27000 van benne
A másik meg, hogy lehet, hogy feszítéssel meg tudja oldani a szervizes, majd meglátjuk mit mond kedden, nem ismertem az előéletét a motornak. A csere csak a legutolsó lehetőség, remélem lehet még húzni rajta. 
-
bajnokpityu
félisten
honda szervizesek általában rendes emberek,akik mindig meg tudják magyarázni lustaságukat.pl h miért nem ellenőrzik sosem a szelephézagot.mert hogy sosem mászik el hondánál,és még sosem volt belőle baj.és sorolhatnám.eddig az összes honda gyári szerviz ilyen volt.nem rosszindulat,hanem hanyagság.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
feca81
üzenetére
Nah ez pályára tökéletes. Ezt a blokkot fejlesztették tovább az RS 250-esnél az Apriliások. Viszont. Kétütem, kihegyezett gép, ha te hoztad volna Németországból.. Háááát talán. De mivel nem pályán használod, hanem közúton. Felejtsd el. Már volt egy magyar tulaja. MEg ez nem olyan motor, hogy A-ból B be. Ez pályára van.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
lényeg, hogy azt se tudom miről beszéltek
persze ilyet se csináltak a hondánál. -
ALI_G
veterán
válasz
feca81
üzenetére
ránézésre sztem nehéz lesz, megbontani meg mielőtt megveszed lehetetlen, meg felesleges is, bár neked már illene tudni szétszedni egy ilyen két üteműt
Ha elmész megnézni, akkor vigyél magaddal annyi ember amennyit csak tudsz (hozzáértőket) és még egy ember, hogy biztosan elég szem nézze át azt a motort
És ha alkura kerül a sor, megmondod, hogy ennyi van, kész, adjad feléből, de még abból is engedj vazze
ha régóta hirdeti, akkor engedni fog belőle. -
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
rittig kinéztél magadnak egy újabb szopó kategóriát.ezeket szinte kivétel nélkül pályázni használták.ráadásul az RGV hiresen sok gondoskodást,szakértelmet kivánó tipus.ezeknél úgy szokták mondani,h a vételár csak beszállókártya.
Ali:a karbis horneted nem fog természetesen semmit sem állitani.egy folytószelep szinkront érdemes úgyis minden év elején megejteni,hát a következőnél kicsivel többet kell majd állitani.
-
ALI_G
veterán
válasz
feca81
üzenetére
na hát pont rossz fele rántottad, bár 100-zal nagyot csattantál volna

Mondjuk ha egy helyben állsz és úgy beléd szalad egy kerék, az se barátságos, de eldobhattad volna a vasat, legalább a biztosító fizetett volna egy rakás lét (vagy nem).Egyébként hazafelé én is bajba kerülhettem volna, egy állat szitáló esőben 160-nal ment el mellettem úgy hogy még éppen visszajöttem a saját sávomba az előzéstől. Tükörben sehol se volt mikor elkezdtem 2 kamiont egyszerre megelőzni. Majd elhúzott, előttem 500 méterre 3 kamiont akart egyszerre sztem olyan 180 körül megelőzni, persze jöttek szembe. Azt nem vehette észre, hogy a kamion előtt közel van még egy és nem fért be sehova. Akkora satut levágott hogy jó 6-7 másodpercig világított a féklámpálya, szembejövő már az árokba lehúzódott, végül megúszták. Az a csávó ott új életet kezdett az tuti, mert én beértem őket, megelőztem 100-zal, a csókát néztem tükörben, de nem előzte meg a 80-nal haladó kamiont. Láttam, hogy fogta a fejét...Annak ott kalap kabát lett volna.
-
feca81
aktív tag
nekem korlatlan jogsim van

azert ezt neztem ki,mert ennyit tudok raszanni.egy fillerrel se tobbet.amugy masik oldalon mar 350-ert hirdeti,es kb max ennyit is adnek erte.kell vmi,h bejarjak munkaba,de nem simoval akarok.meg ezzel mar lehetne turazni is menni. nem tudom mennyire van kinyirva,ezert kellene egy hozzaerto ember,aki ranezesre is meg tudja allapitani. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na azért a kedves szolnoki hondások 3 alkalomból egyszer se vették a fáradtságot azon túl, hogy olaj leereszt, szűrő kicserél, olaj be, csókolóm. Pedig az óra 60 percből áll és füzet szerint még 12000 km-nél vagy 20 dolgot kellett volna ellenőrízniük.

-
ALI_G
veterán
válasz
feca81
üzenetére
hát...először is kérj fizetés emelést, ezt gondolom megfogadod
én bepróbálnék egy fiatalabb hyosungot (250 ccm 4 ütemű) 1. tulajdonostól, akkor nem is kellene új jogsit csinálni (ami szintén benne van ~50k-ba), mivel sztem hasonló összegbe kerül, de talán egy olyan jobb vétel lenne.
Szegeden van hyo üzlet, nézz be, szerintem lesz ott használt is, én mindig láttam 1-2-t amit írultak, pl kiállításidarab is volt potom összegért és jól nézett ki. Szerintem ki is próbálhatod.Amit mutatsz, érzésem szerint (az energiák beáramlása testembe...) az utolsó tulaj vigyázhatott rá és meggyőződése, hogy jelenleg annyi km van benne. Lehetséges, hogy a 2. tulaj tekerte vissza az órát, de valaki már biztos visszatekerte. 62 paci, 2 ütem az csúnyán kinyírható 10+ év alatt hacsak nem a legjobb anyagokat kapja meg.
hangsúlyozom, ez csak spekuláció volt.hitelt gondold meg tízszer többször mint gondolod! Én egyedül a 0%-os THM-et ajánlom, de ez nagyon ritka.
-
ALI_G
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
hát komám, jól lenyúltak 76 ronggyal, de mivel a tied már nem garis (de még ha garis is lenne) így vihettél volna olajat, olajszűrőt meg még légszűrőt is, bár lehet, hogy a tiedbe annyiba fáj a KnN.
Én ha szervízbe is viszem most már, akkor viszek mindent, csak a szerelési díjat fogom kifizetni a pecsétért, de lehet még az se kell.Ti mennyivel biztosabban vennétek egy 5-6 éves mocit aminek ki van töltve rendesen a füzete mint aminek nincs, de számlákkal tudja igazolni, hogy mikor vett olajat, szűrőt...
-
feca81
aktív tag
hol is kezdjem.a segitsegetekre,ill tanacsotokra lesz szuksegem.tegnap nem mentem el inni,es igy jutott idom gondolkodni.a kovetkezore jutottam. felveszek egy nagyobb hitelt,amibol kifizetem a mostanit+meg marad is parszazezer Ft. ez a resze engem erint,elviekben kivitelezheto.
a masik resze:
kivonatom hatarozatlan idore ezt a szart a forgalombol.kozben arulom folyamatosan,hatha elkel. de kineztem magamnak egy motort,ami nem draga,es jol nez ki,es jo allapotunak tunik,meg minden.
rola van szo. kerdesem:ki az aki ert ezekhez? mit kell megnezni,h valoban olyan jo,mint allitja a gazdaja? ha aktualissa valik,egy hozzaerto el tudna-e menni megnezni nekem? fizetnek erte termeszetesen. ha igen,es rmaondja az ament,elmegyek,es megveszem.lesz egyszerre 3 motorom
ebbol egy mukodokepes. igy feljebb lepek egy kategoriat,de a fizetesi kotelezettseg maradna ugyanaz.
minden epito jellegu hozzaszolast szivesen varok.mind aki le akar beszelni,ind aki tamogatna,csak indokolja is meg a velemenyet.
valoszinu oktobertol lesz esedekes a dolog,de lehet mar jovo heten mennek erte.attol fugg mennyire birom ki motor nelkul.mod: azzal tisztaban vagyok,h nem oninditos,es nem 4t

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
légszűrő után pár száz km-ig lehet h inkűább rosszabb lesz,mig beállitja magát.tudod,ilyenkor szépen minden gázállást minden fordulaton végig kell játszani.
én hülyeségre emlékszem, hogy a karbis hornetem is tud valamennyit kalibrálni magának? Nem csak az injektorosok tudnak maguknak állítani?
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezek bolondok esküszöm. Ép elmével ember nem megy igy közúton...

Ali: Mislent nem tudom miért fikázzák annyira, de Dodor verseny gumikról beszélt szerintem, nem utcai gumikról, de lehet félreértettem, utcaikat csak álltalánosan szarnak mondta...

Megyek nemsokára Sirokra! Mé nem jön senki?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
asszem a túlélési ösztön gátol meg,hogy valaha igy menjek

-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sztem ők sem fogják már ezt a videot az unokáknak mutogatni. Egyszer jöjjön kicsit nagyobb rössel a teherautó 4:15-nél, vagy szlájdoljon bele egy kátyúba...
SzalaiG: Igazi "Sveriges humorsajt". (lásd a linkelt weboldal jobb fölső sarkát)

-
SzalaiG
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szóval ezek zsír játékok meg minden, de nekem nincs PS2-m, csak PC-m
ezeket meg nem adták ki PC-re. 
-
Topiccsendőr
addikt
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A következő motorommal mehetünk, ha ráér jövőre is...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
ááhh, nem vesztek tik komolyan engem

én télleg el akarok menni! Odamegyek, pályamellé költözök egy időre, és amikor hányok már a motorzástól, akkor lassan elindulok haza. Jah, nem, mert motorral mennék haza. Akkor kipihenem egy kis bambival és másnap mennék. Dehát beszélhet nektek az ember !
Mindegy, ez a fő csapás most. -
Pedig igen jó papucs a RoadAttack. Van benne pár km, kimentem körforgalomba, kerek 1mm-es csík maradt, de meg sem moccant a hátulja. Pedig ráengedtem a ménest. Mentem 20-30 kört biztos, egyszer sem csúszott meg. Csak az új felfestésen...
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egyébként én is lemosom az 1000 km-nyi koszt és holnap indulhatunk

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a, mehetunk lassan

-
Topiccsendőr
addikt
Nah, mennyire látszik, hogy megragadt?

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jáj, a régi nekem is über kedvencem!!!! Az nagyon gyilkos!
Minden autós game-ben azt a pályát keresem, de egyikben se találtam meg a régi pályát, csak az újat.
melyik game-ben van benne? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Az.

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
es te mivel csinalod meg?

-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hi veled meg mi történt? Munkahely váltás?
-
qpakcovboy
őstag
Háááát nekem a 2ct-vel semmi bajom, tudom ajánlani, vagyis annyi baj van vele, hogy gyorsan kopik, de valamit valamiért.
Dodor szerintem azért ajánlgatja a kontit, mert Ő ingyé kapja a gumit, ezért reklámozza nagyon. Én is szívesen kipróbálnám a sport attac-ot lehet a következő az lesz.Amúgy nem kaptam mailt, szerintem nem is nagyon fogják erőltetni. Meg nekem kellene vinni kötelező szervízre + lassan jöhetne egy hátsó gumi, meg egy láncszett.... Lóvé meg az ablakba úgyhogy mostanában nincs motorozás. MA is megyek Bcsabára, de sajna kocsival...
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
es a legjobb resz a maps.google-ban:
Continue on A3 545km
izirajder, ocsem! -
Topiccsendőr
addikt
Tudjátok mit gondoltam ki idénre?
Ti amúgy is New York-Rio-Tokyo ban gondolkodtok túrázásnál. Nos. Van egy álmom. Nürburgring Nordschleife. A régi 19 km es szakasz. Az egyetlen elérhető külföldi pálya, ami az álmaim közt szerepel. Játékokból már ismerem, mint a tenyeremet, akárcsak Suzukát, Twin Motegi Ringet, Laguna Secát, sorolhatnám még, de egy kicsit sokáig tartana azokhoz a pályákhoz elmenni.
Ez meg az igazi jó régi fílinges, szivar formaeggyes autós 300m szintkülönbséges keskeny pálya. 3 kör kb annyi rajta mint 20 perc a Hungaroringen. Persze ha valaki 8 perces köridőt megy rajta, az az ember elmebeteg. [árak, miegymás]
a pályaNah, benne vagytok? Mikor megyünk?

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tudja fene.
egyébként egy gumi kb. hány fokon üzem meleg és honnantól túl meleg és csúszik meg mert túlmelegedett? -
Topiccsendőr
addikt
Nincs baj a Michelinnel. Dodor olyan emailokat küldözget Continentaltól, hogy a Raceattack az micsoda jó gumi, meg hogy összefosta magát, de komolyan, mennyire jó a Continental, óóó igen...
Most akkor higgyé bárkinek is. Szerintem nem adtak neki egy fillért sem ezért. Veeh. Saját tapasztalatának hihet az ember. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
lerajzolom majd a gyakorlatokat ha lesz időm, mert szerintem ezeket lehetne gyakoroltatni hivatalos oktatáson is.
Mondták is dodor-ék, hogy próbáltak indítani egy hivatalos jogosítványra oktatást, de nem engedte meg a mittomén kik (akik adnák az engedélyt erre), hogy az előírt oktatáson kívül bármit oktassanak, még plusszba se! pofám leszakad.feca: keresd ki iwiw-en és kirakjuk a fejére a WANTED feliratot!
-
bajnokpityu
félisten
hát kimentem az épitkezésre Diósdra,utána meg esztergom,és huztam haza.szal nem volt elég a kanyar,de legalább volt 1-2.szal nekem télleg amúgyis le kellett lépni.
de akkor nem mesélitek el milyen gyakorlatok voltak?köv hétvégén fölmegyek párommal a mátrába a házunkhoz.99%,hogy motorral, keresztesre.ha gondoljátok gurulhatunk arrafele egyet.
-
feca81
aktív tag
mar meghirdettem.ugy dontottem,ha 3 honapon belul nem kel el,szetbontom.
nem kell helyette semmi.a kovetkezo amit veszek,nagymotor lesz.600-as,v 750-es. nem szenvedek tovabb.most 2 evig kuss lesz,aztan csak jon vmi.
elaom a simsont is,es max veszek egy s53-ast,h neha tudjak csapatni. qrvara meggyuloltem a motorokat.ha elkapom azt a f.szt aki ezt eladta nekem,megolom. -
feca81
aktív tag
aki kerdezte,meg mindig forralja a vizet.most meg jobban,mint a masik tomitessel.mar lakott teruleten kivul is forralja...
ugy dontottem rahagyom.eleg volt ez a kinszenvedes.mar csak azon filozom,h egybe,v alkatreszenkent adjam el. ha egybe megadnanak erte 300-at mar vihetnek is,de nem tudom,van-e aki ennyit kifizetne egy teaforraloert.
elozetes szamitasok szerint 2 evig tuti nem lesz motorom.ne aggodjatok,azert feljarok ide,mint tiszteletbeli tag
-
ALI_G
veterán
boci, qpak:
miért mondták oktatáson annyira, hogy a micheline az nem jó gumma? Értettem amit mondtak, hogy lassan melegszik fel és gyorsan lehül, pályán meg túlmelegszik, de akkor miért látni, hogy teszt győsztes más gumikkal szemben a 2CT-je?
pedig nagyon stabilan azt állította dodor bá.
Ti kaptatok már e-mailt tőlük?
visszaolvasok este miket írtatok élménybeszámolónak
-
ALI_G
veterán
hmm, majd valamelyiket lehet bevállaljuk.
Igen, az nem tetszik, hogy lépten-nyomon falvak vannak mindkét parton, meg amúgy is a hegyeket szeressük
voltam badacsonyban....hogy ez milyen retek magas!!!
de a bor egész jó
csak nagy a lehúzás, de nem offolok tovább 
pityu: még az is megeshet.
na és azt áruld el, hogy merre voltál az oktatás után? Kikanyarogtad magad? Részemről megérte ez az oktatás, főleg ingyen! Nem mondom, hogy kakucson gyorsabb köröket fogok menni (pedig illene mert asszem 1:10 körül volt a legjobb időm, talán persu jobban emlékszik).Na de valamikor én még ki akarok menni kakucsra. Kellene egy szabad hétköznap és persze, hogy ne legyenek gokart-osok és időben odaérjek a délutáni kezdésre

-
Van, kettő is. Egyék Veszprém-Tapolca, másik Zánka-Tapolca. Az első gyorsanmenős-kanyargós, másik meg bukkanós-terelgetős-kiülős. Én szeretem mindegyiket.
Komp nem tom mennyi lehet, de Veszprém-Csesznek is jó. Meg még itt a közelben van egy 5-6km-es jó szakasz. Meg Füred felett. Kb ennyit tudok.
Siófokra legurulok, ha jöttök, aztán iszunk egy bambit, vagy valamit
-
ALI_G
veterán
apropó, ingyen elvihető egy alig használt gyári eredeti originálé HONDA légszűrő

-
-
ALI_G
veterán
na üdv újra, itthon vagyok. Szarrá áztam hazafelé a balcsiról mint állat, 1,5 órát álltam Dunaújvárosnál mert úgy esett. Körforgalomban félig elmerültem 2x mert minden odafojt, de itthon vagyok, a motor is egyben
beledobtam megint 1000 km-t.
Megjött a légszűrő, már be is szereltem, majd kipróbálom és mondok vmit (valószínűleg, hogy lófaszt se dob semmin, de nem is ezért vettem).
4-én megyek Eger felé 3 napra karikázni a helyi haverokkal, aztán megint lemegyek a balcsira piálni
termeltetek pár 100 hsz-t amíg nem voltam
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
az tuti.igy meg akkor se remegtem,mikor elestem.az hirtelen tortent,es nem lattam belole semmit. de ezt premierplanban lattam.el nem mondhato,miylen erzes,mikor latod,h egyenesen feled tart a kerek. msot mar csak rohogok rajta,de akkor... a srac is nagyon megijedt.sztem levagott volna az utrol,le a lepcson a tiszaba.ahogy szirkazott,tuti nem 50-nel jott.
-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
nem erdekel.forralja fel,dobok bele egy teafiltert oszt kesz

ilyen hidegben nem forralja.meg csak meloba jarok vele,ami kb 5km.kicsit bemelegitem,aztan ovatosan,mig elhagyja a minimumot.mire hazaerek,nincs ideje tulfuteni magat.majd ma megyek vele 40km-t.kivancsi leszek. ja meg ott van a hutokapcsolo,es mikor mar felig van,rakapcsolom,es tartja a szintet. -
feca81
aktív tag
gyerekek tegnaptol kezdve ujra hiszek istenben.ujja szulettem.vmi hihetetlen dolog tortent velem. ha nem velem tortenik,el se hiszem.tiszta akciofilm jelenet volt!
megyek a rakparton kenyelmesen 100-zal (szegeden) jon velem szembe egy bmw.eddig semmi gond.csakhogy! a bmw-nek hirtelen kiesik az eslo kereke,es szikrakat szor a fektarcsaja (gyonyoru latvany volt) a kerek meg szo szerint elindult felem hihetetlen tempoban.a ket jarmu kozott kevesebb,mint 50 meter volt.eselyem nem volt korrigalni.a kerek meg csak pattogott felem.ledermedtem egy pillanatra,majd elrantottam a kormanyt,amennyire csak tudtam a patka iranyaba.20 centin mulott,h el ne vigyen a kerek. lehet ennyin az eletem. ha 10km/h-val lassabban jovok,telibekap.meg csak most kezdem el felfogni.
miutan felocsudtam,megfordultam,es a srac moge bealltam,h segitsek,bar nem sokat tudtam,max lelki tamaszt.ugy halasztuk ki a tiszabol a kereket.tudtatok,h az lebeg??? en aszittem elmerul,de nem.a gumi tartalmaz annyi elvego,h a felnit is fenntartsa.
a bmw-nek tuti futomucsere lesz,mert nagyo nsokat kopott.+ elkezdett aviz folyni az autobol.lehet a blokk is serult??remiszto volt.
de most,hogy belegondolok, ha a masik iranyba rantom a kormanyt,akkor most lebiztositozhatnam gazdasagi totalkarra a motort.a pitsaba

-
feca81
aktív tag
en se ket labbal tartom,pedig 190-vagyok.
altalaban jobb labbal,de mikor indulok mindig cserelek,mert kell a hatso fek.egyszer mar megszivtam,h nem tettem fel azt a labam,borulas lett belole.hala az elottem halado autonak,aki elindult ,aztan izmosan a fekbe lepett.termeszetesen kanyarodtunk,es csak elso feket tudtam hasznalni. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egyre tobbszor vagyok csalodott. ugy erzem ezeket a vasakat mar nem raktak annyira ossze, mint a regieket. sok mindenben jobbak, mint a regiek, de ez nem a tartossaguk.
nekem is pont 12000-es szerviz lesz.
csak ha elpanaszolom a gondjaimat, akkor lehet akar 100ezres is
-
CyB0RG
csendes tag
Hülyén kinézéssel nem pont erre gondoltam...
De ezt elég nehéz leírni, ha láttál már olyan motorost, aki oldalradöntve tartja a mocit (és nem azért mert éppen eltaknyolt...
) akkor tudod mire gondoltam.
Amúgy sem nagyon szokott érdekelni mit gondolnak mások (akkor nem járnák 19 éves kocsival pl.) csak én érzem magam furcsán, ha lámpánál nem egyenesen áll a gépsárkány. -
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Persze. Nem kellett volna még ennyi időt sem várni, csak másnapra jött meg a csapágy, igazából már tegnap elhozhattam volna...
Kormánygátló nincs még, de igy sem szitál, pedig meg voltam ilyedve hogy csapkodni fog, de semmi.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Ilyen gyorsan összerakták? Kormánygátlót raktál rá, vagy az még odébb van? A hangja nem lett más amióta az lészűrő van benne?
Nekem is lassan csereérett a lán, Ti mennyit mentek el vele? Ez még a gyári, most járja a 24.000. km-ét. Bár fasza lenne ha bírna még egy három-négyezret...
-
válasz
Boci_83
üzenetére
Bakold fel a motor hátulját, tedd üresbe a gépet, és tekerd meg bikából a hátsó kereket. Ha hallod/látod/érzed, hogy bizonyos ponton/pontokon akadva/súrlódva megy át a kerék, akkor cserés a lánc meg a lánckerekek. Mindkettő
Ezzel ne játsz, mert szévágja a hátsókerék csapágyazását, de ami rosszabb, a váltót, és annak a csapágyazását is.
Ha nem serreg, akkor nincs baja. Persze mindez csak jól beállított láncnál igaz.
Próbát megér. -
Boci_83
őstag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Én is vezetem. Alkoholos filctollal a garázsban a kopolit üvegre sorra egymás alá van irva minden, kivétel amikor elfelejtem felirni, mint lagutóbb a kocsi olajcserét. Még jó hogy emlékszem a 150 000 -es szervizre.
Hazahoztam a motort. Azt hittem elázom, de néhány csepp esővel megúsztam. Felraktam a híres TomaHawk gumit is hátra még az oktatás előtt, én határozottan kellemesen csalódtam benne eddig. Még ilyen szottyadt sz@r időben is tapad rendesen, kigyorsításnál nem volt vele gond, egyszer sem sergett el. Felrakatom az elsőt is, kiváncsi vagyok rá nagyon!
(Ha esetleg valakit érdekel 22K ért tudok párba újat)
Kormánycsapágy csere után más motorom lett. Az első néhány kanyarodás hozott meglepetéseket.
KnN szűrő hatására pedig mintha dinamikusabban menne a gép. Összességében elégedett vagyok. Remélem idén nem sokat kell már ráköltsek, bár hátsó fékbetét nagyon a végét járja, láncszettem idén még elviszi úgygondolom. -
ferkoboy
senior tag
szelephézaghoz: [megkérdeztem]
Hidrotőke már 6000-es fordulat felett nem képes rendesen működni. [ezért használják autóknál]
Amelyik gép többet forog, ott sokkal inkább a korongos megoldást alkalmazzák, mint a csavarosan állithatót. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Biztos én fogalmaztam rosszul, vagy te nem értetted meg a mondandómat.
Mindig! lecserélem az olajamat, jóval idő előtt. Ami azt jelenti, hogy Hyo-nál magyar szervizfüzet 5000ekm-t ir cserére. Igenám, de a gyári angol doksi 4000-et... Nekem meg 3500-3800 km-enként nem nagy teher az az 5e Ft, pedig igenis számít. De nem mindegy milyen áron.
Soha nem szerettem a gányolást, sufni-tuningot. csak rá kellene jönni, hogy ez nem attól függ hogy egy kisműhelybe, vagy egy szalonba tolod be a vasat. Hanem személyfüggő!
Ok, szalonban kisebb az előfordulási esélye.
Nekem nem lenne annyim, hogy mindent csináltassak "szakszervizben".
Öcsém autószerelő, s nem csupán ezzel keresi a kenyerét, hanem szereti is amit csinál, már gyerekkora óta érdekli, folyamatosan utánaolvas dolgoknak, s azt is tudni akarja, hogy mi-miért van ugy, ahogy.
Ezért RÁ bizom a mocimat. Tudom hogy az egyik lagalaposabb ember, akit ismerek [utánam természetesen, dehát volt kitől örökölni, fater mérnök ember, s végtelenül precíz].
Ha valamit nem tud, nem szégyenl segítséget kérni.Bocs, hogy nem veszek 5e Ft-ért egy pecsétet, mint sokan... [ezt autó-szervizből tudom, nem motor].
Nem a szervizkönyv a döntő, főleg gari idő után.
Én is vezetem, hogy mi-mikor volt cserélve, egy pecséttel dokumentálva... csakhát nem márkaszervíz. Ennyi.Sok a gányolt motor, ezért nem mertem régebbit vásárolni. Előző tulaj jó fej volt, nem csak jópofi, hanem vasát szerető embernek tűnt. Igy mertem megvenni.
A szervizköltség meg annyi, amennyi. Tudom, nem olcsó dolog a motorozás.
Csupán olajcsere,légszűrőcsere (+szelephézagállítás) tűnt egy nem 8órás melónak. Az óradíjuk fix, csak nem mindegy hogy nekiáll még befujni a láncot, előtte megtisztitani...eközben az óra ketyeg...s ezt otthon is minden "barmolás" nélkül meg tudja bárki cselekedni.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Volt egy csomó tákolt motor, meg volt egy csomó drága gyári szépség. Én élveztem, a barátnőm nem annyira. Már csak azt sajnálom hogy a kurv@ fényképező gépet itthon felejtettem. 
vagyis ott már elváltottam, nem vártam meg hogy dadogjon.

ha régóta hirdeti, akkor engedni fog belőle.
ebbol egy mukodokepes. igy feljebb lepek egy kategoriat,de a fizetesi kotelezettseg maradna ugyanaz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de a bor egész jó