Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
válasz
zsoltee10
üzenetére
Fogadjunk, hogy nem 20-30éves barom volt?
Amikor visszaszólt, hogy a szabályokat be kell tartani, akkor miért nem mondtad neki, hogy az is szabály, hogy ilyen után jól szájbakúrják bakancsal az ekkora férgeket, és sajnos ezt a szabályt is be kell tartani? Akkor, ott, elkezdtem volna levenni a csizmámat.
-
zsoltee10
addikt
Ma voltunk haverral Siófokon, évek óta ugyanoda járunk. A strand fűszegélye csak 5-6m széles, mellette út, út másik oldalán házak. Erre az útra nem lehet behajtani, de mi mindig betoltuk a mocit, hogy rálássunk (egyszer amikor ott voltunk, egy autót fosztottak meg a dísztárcsáktól 10mp alatt). Ma jött arra egy közterület felügyelő (eddig még nem láttunk senkit, évek óta), de nem szólt semmit. Majd jött egy ürge, aki ránk szólt, hogy a rendőrök ezért 30k-re megbüntetnek, ha meglátnak. Mondtuk, hogy a motor nem foglal több helyet,mint egy bringa, nem tapossa a füvet jobban, mint mi, akik fekszünk, és még soha senki nem szólt, még a közterületes ürge sem. Közben jöttek mentek az autók....
Egyszercsak jött egy rendőrautó, és kiszállt két gyönyörű rendőrcsaj.

Na mondom, ezek elzavarnak tuti. Mondták, hogy probléma van, nem jó helyen parkol a vas. Mondtuk, hogy sajnáljuk, és évek óta ide járunk, stb.
Mondták, hogy őket nem zavarja, de sajnos lakossági bejelentésre jöttek, és nem engedhetnek el minket emiatt, és nem mondhatják azt se, hogy már nem voltunk itt, mert többen láthatják, hogy itt értek bennünket. Szal annyit tudtak enyhíteni a szitun, hogy nem írtak feljelentést, hanem 5k-s helyszíni bírság. Tetves egy országban élünk. Utána megtaláltuk a faszit, aki beszólt, és kívántuk neki, hogy ennél nagyobb öröme soha ne legyen. Annyit mondott, hogy srácok a szabályokat be kell tartani. Nem az 5k dühít, hanem ez a hozzáállás, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha valakinek jobban megy, akkor azt jelentsük fel az apehnek, fair play, meg a k anyjuk. 60 éve ezt oltják az emberekbe, hogy jelentsd fel anyádat is.
Jaa, és, hogy még jobb legyen a nap, most este megnéztem, és elrepedt a vázam a blokktartó fülnél. Az élet szar.
Persu: Tudom, pofonokat, adunk, és..

-
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
miert lenne osszelapatolva? kap felujitott szelepet,vadiuj ekeket,feljavitott hengerfejet, vadiuj egyedi tomiest,amit szakszeruen keszitenek el(nem en otthon borlyukasztoval
).mod: raadasul a motor igenyeihez legjobban passzolo anyagbol elnne a tomites.
jut eszembe, a regi tomites,ami gyari volt,gyari hibas is volt. a gumi, v grafit v nemtom milyen reteg alatt ott figyelt egy tuzokapocs. persze meg is latszik a hengerfejen,meg a hengeren is a nyoma...
-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
ha van olyan allapotu,mint a szivo,amit kuldtel,akkor nicns gond,azt meg utdta szepen csinalni a srac.varo ma cumot,majd ertesits,mipenz hogye psota sb.
mas: [link]
talaltam speci anyagot tomitesnek.sztetek melyik lenne a legmegfelelobb egy 18-19 ezreket forgo szornyetegnek? v tovabbra is fennall a kerdes,eleg a sima alulemez?
-
[lAyCsI]
addikt
nemtom láttátok-e, sztem vicces

-
törölt tag
válasz
feca81
üzenetére
akkoriban kihegyezettnek szamitottak. az fzr volt a yamaha versenymotorja. az yzf1000/600-at mar nem vettek annyira komolyan, mert ott volt az r1/r6.
es sulyra, anyagra boven megvolt
jah, van nalam kipuszelep, koradelutan feladom. csak negy db volt majoshazan, de eleg elhasznaltak. valszeg ugyanabbol a blokkbol vannak, mint a szivoszelepeid. ha ketto kellett volna azert mar gondban lettem volna. -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ahhoz kepest,h oreg,meg ne mkihegyezett, szepen osszecsomagolta a suzukit

-
[lAyCsI]
addikt
annyira nem bánom hogy áttetük a vasárnapi gurulást,
szombaton mentem egy lájtos karikát a nővérjemmel,
és aszittem belefolyok a motoroscuccba...
most szombatra viszont már csak ilyen 25 fokokat mondtak -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
annak nem forditott teloja volt mar? ez meg sima,ha jol latom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
yzf is majdnem kereklámpás volt. a foncsorja az biztosan,csak csipás lett a csücske.

azért furcsa,h ilyen feje van rossinak,mert pár éve mérték orvosok a pulzust a versenyzőkön,és mig az összes versenyzőnek 140körülre felment kanyarban,neki 70körül maradt.mindenesetre röhögtem a versenyen,nagyon jól néz ki a cucc
-
SzalaiG
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
2006.03as évjárat 2010.03-ig műszakis,2500km van benne,3.5L átlagfogyasztása van.
Ez egy gyárilag extrás változat(kartervédő,hátsó ülés spoiler,oldal spoilerek,kézvédő,).
Szalon állapotú gép,kiállítási gép volt én azért vettem.
De nem az én stílusom azért adom el,Supermotos vagyok inkább.
Yamaha MT-03
Ez egy nyomatékmotor,660cm 1hengeres blokkal,3000-től nagyon szépen egyenletesen húz,pörgetni nem kell egy kicsit sem,persze ha valakinek az tetszik akkor azt is lehet.
Az ár irányár 1550000Ft. -
Gaboman
nagyúr
Srácok valakit érdekelne esetleg közületek egy eladó Yamaha MT-03?
Ha igen akkor a számom 06305110803. -
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
rosszul tudod.van rá jogszabály,hogy maximum hány fokban lehet döntve:
"mennyiben a jármű formája miatt szükséges, a rendszámtábla a függőlegeshez viszonyítva megdönthető, legfeljebb 30°-kal, ha felfelé döntött, és ha a rendszámtábla a felső széle és az úttest közötti távolság nem több mint 1,2 m; legfeljebb 15°-kal, ha lefelé döntött, és ha a rendszámtábla felső széle és az úttest közötti távolság több mint 1,20 m."valamint arra is,hogy nem szabad megtörni síkját.
-
Integra
titán
Villanyoszlopot döntött egy motoros a Gyömrői úton
MTI
| 2008. 06. 01., 12:08 | Frissítve: 51 perce
Egy villanyoszlopot is kidöntött egy szerencsétlenül járt motoros vasárnap délelőtt Budapesten, a Gyömrői úton. A motorost állapota stabilizálása után kórházba szállították - mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtó ügyeletese. A főváros XVIII. kerületében található Gyömrői utat a helyszínelés idejére lezárták. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.tegnap lementem szfehérvárra a régi 7es úton.
azt a sok faszparaszt motorost akik voltak.. 90%át ezeknek árokba kellett volna lőni
tényleg döbbenet amit láttam. (na azért autósok se voltak semmik..)
rendszámtáblák? kb mindegyiken vízszintesen.. -
válasz
üzenetére
El fogok menni oda ma, vagy holnap, lefényképezem, és meg fogod látni, hogy max 15 méteres a féknyom. A felfestett zebra max 3-3.5 méter széles. Nézd meg a fékcsíkot, nincs még talán 4szere sem a fékcsík. Számoljunk csak.
GP-t néztétek? Talma 2dik lett. Talán most már van esélye a VBre megint.
-
-
törölt tag
gyilkosok.
most itt szegyellem magam az ezresemen. lehet lecserelem nagyobbra.
ketszaz felett, ajjaj. a sportgepek kozott a 600-asok is siman megugorjak a 200-at (gondolom persu tiltakozik
)
ha latnank azt a keresztezodest, lehet pontosabban tudnank h a bacsika miert is jott ki. es az is tuti h a motoros nem 90 alatt ment lakott teruleten. bar sztem a huszmeteres fekcsik semmit sem jelent, mert ha az a hatsokerek, akkor szinte semmit nem szamit fekhatas szempontjabol, de jol mutat az ujsagban. elso kerekkel meg sztem nem lehet ekkora csikot huzni, elobb kimegy az eleje.en meg penteken siofok omv kut 317,90-ert tankoltam.
viszont az M7-rol bfoldvar (es szantod) fele meno lehajto, az zsenialis. sokaig dolsz egyik iranyba, majd sokaig a masikba, aztan megint atdolsz, majd korforgalom, megint doles... legalabb fel perc tomeny moka
szoval ha arra jartok, erdemes kiprobalni. es felfele is ugyanolyan szorakoztato. -
feca81
aktív tag
a velemenyetekre vagyok kivancsi. egyik haverom sorozes kozben mondta,h egy opel kadettnek epp hengerfej tomitest keszitettek. erre elszallt az agyam,h miert nem mondta,h tud iylet is csinalni. a lenyeg, odaadnam a hengerfejem,lemerne korrekten,es egy vizvagoval a kivant vastagsagu lemezbol o is megcsinalna nekem.egyreszt olcsobb lenne,masreszt helyben.ez a jo resze. a hatulutoje az,h nem tudom milyen anyagbol van a tomites.annyit tudok,h fem, vmi gumi anyaggal bevonva. letezhet,h ez a fem aluminium? mennyire fontos az a gumirozott anyag?ha pl a mogyorodi fickonal csinalnam,vajon o el tudna kesziteni ilyen bevonattal? nagyon elgondolkodtam,mert benne megbizom (ganfon vegzett mernok,es a legprecizebb ember,akit valaha is ismertem). az tuti,h hajszalpontosan megegyezne az eredetivel,de kicsit aggaszt a bevonat.meg az anyag.sztetek bizzam ra,v megis inkabb a mogyorodival?
-
SzalaiG
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Balkerék a vonalra!!!!

/
Ma M0-M5-ö között Szolnok felé haladva fekete 46os Yamaha gyorsasági gép lehetetlen helyeken előzget. Tükrünk éppen h megúszta pedig maximálisan jobbra tartottunk a Yarissal, hiszen mi is motorozunk.Jók az új: Figyelj a motorosra! hirdetőtáblák.

-
feca81
aktív tag
itt mar kozel 20 meter volt,atobbinel meg pontosan 20 meter. erdekes.mind1,megszoktam,h mi gyilkosok vagyunk,az autosok meg artatlan jozsikak. jo lenne mar tudn itenyleg,mennyivel ment a motoros,h ez mar megint csak egy tomeghiszteriakeltes,v valos alapon nyugszik a felhaborodott hangvetelu cikkek
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne idegesits,megorulok addig!
mod:nem birnek megegy evadot ki motor nelkul
-
feca81
aktív tag
itt megallt az elet,v csak nekem nem jonnek be az uj hozzaszolasok?
mod: csak nekem nem toltotte be vmiert
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én nagyon ritkán megyek 2kilóval. 150-180al szoktam, már ahol lehet. Ezért is jó a kis néccázas, megyis, de mégsem

Én gondolkodok az autós helyett is, engem ne félts
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek 
-
bajnokpityu
félisten
de bakker,te sem várhatod el,hogy ha épp 2kilóval szakitasz,akkor számitsanak rád. ha nem tartod be a sebességet,akkor gondolkodj az autós helyett is.sztem elég alap.elsőbbség ide v oda,gondolkodni kéne.
mondom ezt 10 év motoros tapasztalattal,3 jogsival,és igencsak szeretek 200+al túrázni.természetesen németeknél.és mondom ezt 1,3 gyári 68lovas buzuki tulajaként.jók a reflexeim,de gyári susogós dobbal 200al közeledő motorost egy rosszul belátható kanyarban én sem vennék észre.
engem inkább azok az autósok bosszantanak,akik észrevesznek,és szándékosan bemásznak elém gyökkettővel.
-
SzalaiG
addikt
Képek?
-
jasszer
őstag
És az ezres Swift? Az smafu?!
(nekünk 1,3-as van, megyek és gyorsan összeszégyellem magam)"Az ezer köbcentiméteres hengerűrtartalmú a legnagyobbak, legerősebbek közé tartozik a kapható motorok közt, csúcssebessége bőven felette lehet a 200 km/órának is."
--->
Az ezer köbcentiméteres Suzuki Swift a legolcsóbb, legkönnyebben fenntarthatóak közé tartozik a kapható autók között, előszeretettel vásárolják tehát kispénzű, koruknál fogva csökkentetten funkcionáló érzékszervekkel rendelkező nyugdíjasok. Csúcssebessége bőven felette lehet a 150 km/órának is. -
ALI_G
veterán
namost ki megy és hova? és mikor?
-
ALI_G
veterán
csúcssebessége bőven felette lehet a 200 km/órának is.
ó te jó ég!
Vagy nem észlelte, vagy alig nézett szét. Egy főútra felhajtás előtt azért rendesen szétnézek, gondolom "pont" egy forgalom mentes szakaszon van.
Egyébként mondhattak volna arról is vmit, hogy az ürge be volt-e kötve, vagy sem, noha lehet nem számított volna semmit. Remélem kiderült mennyivel ment a motoros a fékezés előtt.
De sztem a motorosnak félig bele kellett csapódjon a kocsiba, hogy súlyosan sérült, mert alapból egy swift felett bárki átugrik a motorról és csak az asztfal jön, amire meg ott a ruha. -
válasz
jasszer
üzenetére
Persze
Én meg visszakérdeznék a hatezer köbcentis biturbós X8-ra, meg Q7-re, amik ugyancsak bőven 200 felett mennek, meg a többi hülye sznob fasz autójára 
De a motoros a potencionális tömeggyilkos. Aha
Kíváncsi vagyok, ki a "szerző", és hol lakik, lehet, hogy reggelre nem lenne autója a barom droidjának... -
jasszer
őstag
Oké, a közút tényleg nem versenypálya, de megint a cikk végére biggyesztették oda h mi is történt valószínűleg, utána szerencsére meg is magyarázták h minden ezres motor potenciális gyilkolóeszköz.

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Ha errefele jöttök, akkor írd meg mikor. Annyi benzinem még van, hogy lemenjek sóőrsre, meg haza

-
qpakcovboy
őstag
Holnap van kedve valakinek jönni alsóörsre? Reggel 9-kor indulnánk és olyan este 6-7-re vissza is gurulnénk pestre.
-
Főúton ment, elsőbbsége volt, tuti.
Persu: 20 méteres fékcsíkot húzott, feltételezett reflexidővel számolva mondjuk volt 60-70 méterre, amikor a suzukis rálépett az útra. Suzuki meg olyan, hogyha nekidőlök, akkor behorpad az ajtó. A motoros ha jött 80-90el, tekintve a motor súllyát, a motorost, kitesznek legalább 250 kilót. Így nem nehéz kettévágni egy suzukit.
De lehet, hogy az a 60-70 méter volt netán 50. Egész egyszerűen, nem kanyarodok ki valami elé, amikor selsőbbsége van, és ilyen közel tartózkodik. Papa rosszul mérte fel a helyzetet.
De majd megkérdezem, hogy mi volt. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, durván kellett menni, hiába swift, valamit azért fog az a kasztni is.
-
Topiccsendőr
addikt
Tegyük hozzá valszeg nem 90-el ment a motoros, de ahol kereszteződés van, ott autó is van... Nagyon észnél kell lenni. Nem kell menni ötszázzal mindenhol. Sokszor azért nem adják meg az elsőbbséget, mert nem is látják, hogy jön a paraszt 250-el. Szóval azért ne vonjunk le mindenféle következtetést a faterról, sajnos már úgyis mindegy. De az necces, hogy anyósoldalról úgy telbeverni, hogy végelegyen

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem akartál visszajönni? heeee? Hát, hogy képzeled már ezt??? Teee szeméééét

66éves suzukis soffőr Szerencsére ma nem voltam szolgálatban
Ezt különben nem hiszem el, hogy valamiféle módon 55 év felett nem lehet szigorúbb orvosi alkalmassági bevezetni. Ha meg pénzért engedik át a fazont, és balesetet okoz, akkor az orvost is igen komolyan megráncigálni. Nem igaz már. Lassan nem merek kimenni itthonról 
-
Topiccsendőr
addikt
Szerintem meg vegye meg valami csilliárdos gülföldi ezt a k nagy sivatagot aminek Nagyalföld a neve, meg azt a pocsolyát nálatok, dózerójja le a f...ba, és építsen rá egy naaagy plázát. Akkor mindenki melózna, meg nem lenne itt semmi himihumi. Sőt nem lehetne monarchiát csinálni az osztrákokkal? Dolgoztam egy napot náluk tegnap, nem akartam visszajönni ide.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A tuareg az pár éves. És dízel. És "terepjáró". És összkerekes. És-el nem kezdünk mondatot

Ma motoroztam 60 km-t!!! Hazafele a felső úton majdnem eldobtam a vasat, pedig tök tisztának látszott az út, de mégsem. Csupa por volt. Para, amikor kicsi dombon balra élesen ívelő kanyar, a dobt tetején (amikor úgyis kisebb a tapadás), akkor meg elkezd kacsázni a segge a gépnek. Wehehehe... Utána meg majdnem elkaptam a kerítést.
Persze ma tettem fel az idomokat, ha most törtem volna össze... -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
atomot, atomot, atomot!!!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bluedev
üzenetére
Sok celebbel ellentétben valamit lerakott az asztalra, úgyhogy nyugodtan elszállhat magától, de én nem vettem észre, hogy ez történt volna. Valszeg csípi a szemét az újságíróknak, hogy fizetniük kell a riportokért, és inkább kitalálnak mindenfélét, az végülis ingyé van. Én speciel az előbb említett üstbe visszarántós dologra asszociáltam most. Lehet ezzel bosszulnak a honfitárs publicisták a Favaró savas levelére, miszerint mit hisztiznek, minden pénzbe kerül.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ETZnél,ha nem esik vissza a fordulat,akkor a főtengely szimmering volt általában a ludas.
valamint ha sok olajat nyomsz a benyába,akkor a sok olajat el kell égetnie(jó esetben még el tudja,és nem a gyertyát köpöd be),az olaj égése pedig komoly hőt termel.tehát ha sok olajat raksz 2Tbe,akkor pont ezért is képes megragadni. -
bluedev
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a Talmácsis botránnyal kapcsolatban.Gondolok itt a favarro és az ő kapcsolatára, hogy egyes híresztelések szerint szakítani fognak egymással mert sokan vádolják talmácsit azzal hogy elszállt magától és ezt az olasznak köszönheti.
Pedig mondjuk az olasz sok reklámot szerzett a srácnak szóval gondolok itt Lg-re és másokra még... -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ok,nekem a a benzin,olaj esett le.felreertettem.
mas: bementem yamahahoz szeleptarto ekert. azelso alkatresz,aminek olcso az ara. kemeny 470Ft. vettem vagy tizet,biztos,ami biztos.
illetve csak rendeltem.jelenleg keszlethiany van,majd jon japanbol 2 het mulva.. 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
feca81
üzenetére
benzin levegőre gondolt, de még ő sem tudta.

azt meg nemtom hogy hogyan kell, ugyanis asszem olyan Dellorto van rajta, ami síktolattyús, azon meg levegő csavar sincs. Max fúvókacsere. (nem biztos, csak halvány emlékeim szerint) De ha eddig jó volt akkor, inkáb a hiba okát, a jelenség előidézőját kellene megtalálni. -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
en nem ajanlottam,sot,azt irtam,h a gyari a legjobb.csak kerdezte,hol lehet allitani a kevereken.
-
feca81
aktív tag
válasz
Maksifül
üzenetére
teflon a csavarmenetre? en azt hasznaltam a honda NS-emen
a keverek aranyat talan az olajpumpanal lehet.de hogy hogy ne kerdezd.esetleg a bowdenen feszitnei,igy hamarabb nyit gazadasnal,tobb olajat beengedve. v ontesz a benzinbe is olajat+ kulonolajzas,szoval van par lehetoseg.de sztem a gyari beallitott erteknel nincs jobb -
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
duplicate item
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
privben

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaj de gyökér vok, arra gondoltam,h ogy injektoros vagy porlasztós.
ps.: nem tudtam hány éves tuareg, nem ismerem őket. Csak a jelenségből indultam ki.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"mi a külömbség a befecskendezéses és az injektoros"
Pl. az, hogy az egyik kulfoldiul van?...

-
Topiccsendőr
addikt
Miből gondolod, hogy dús a keverék? Maksifül még rendesen le sem tudta írni a jelenséget, gázvisszavételnél dadog a motor? Nem dadoghat, mivel nem kap benzint. Rángat? Ha visszaengedi a gázt, de nem visszacsukja akkor dadoghat, annyi minden lehet, menesztőgumi, lánc, vagy szegény keverék, de még a jelenséget sem ismerjük, mert szerintem rosszul van kifejtve.
-
Topiccsendőr
addikt
Mai nap a motorral jöttem melózni, rövidnadrág, bőrkabát kombó
Rámjött a szívroham amikor nagy svunggal látok közlekedni egy autót irányomra merőlegesen, de hála égnek megállt. Veeeh. Utálom komolyan. Építek otthon az udvarban egy pályát és ot fogok menni életem végéig. -
[lAyCsI]
addikt
Ezt a felét hundert-percent megértem,
én ugyanígy vagyok ezzel a dologgal.
pont ezért szoktunk a haverommal ha csak lehet
kib@szódni az erdőbe 7végente hogy ne lássunk
egy droidot se...
Fos ez az ország úgy ahogy van, de én már megállapítottam
jópárszor hogy mindezek ellenére én szeretek itt élni
Amúgy szemlélet kérdése az egész, de gyakrolatot igényel a
dolog az tuti
-
Maksifül
senior tag
Most váltottam olajat, Castrol 2T-ről Silkolene Super 2T-re.
Igaz, mintha kicsit jobban füstölne...
Hogy lehet a keverék arányát állítani?
Ma elvileg ki lesz pucolva a karburátor, úgyhogy azt már kizárhatom a lehetséges hibaforrások közül...
Powerszelepnél szivárog az olaj, hallottam, hogy vörös szilikonnal, vagy mivel lehet az ilyet megszüntetni... Hol kapok ilyet, milyen boltban keressem? Vagy van valami más ötlet a tömítésre?
-
Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

valahogy latom olyankor, szoval nekem giroszkopon log a koponyam
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)