Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81
üzenetére
nem szóltam le.nem hasonlitottam simsonhoz.sőt ETZhez sem.csak 600ashoz.és azt is irtam már,h a 600as egy tank a tiedhez képest.nem véletlen vettem mellé robit a városi közlekedésre.sőt azt is valószinűnek tartom,hogy te a 250eseddel körbemotorozol engemet a 600asommal. no,elég a nyalásból

-
ferkoboy
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Repsol:
Moto-Racing 4T 10W50 2900/l - full-synth.
Sintetico 4T 10W40 2300/l - partial-synth.Különbség ugyan van, de mivel nekem 2l már elég [1,8l kell]...
És főleg a váltóm finomabb járása a cél. Mindamellett az sem árt ha lég-olaj hűtéses gépemben jól lenne a kenése, akár belvárosi dugóban is.Gumid korábban milyen volt? Conti RoadAttack?
-
zsoltee10
addikt
Olaj téma: olajteszt
Érdemes elolvasni. Főleg annak, akinek mániája a hiperfullszintetikuscsoda olaj 4k/l.
Ali_G: Fennt van az új gumma elöl is.
21500km-t ment a hátsó, 26000km-t az első. Még nem tudtam megjáratni szerpentinen a vasat, de sort kerítek rá, talán még ma. Dunlop Roadsmart kétkomponensű gumma van rajta most már. Remélem nem lesz kockás, és faszányosan fog tapadni, ma kiderül.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Repsol öcsémnek bevállt.
Most épp Sintetico van a vasában. Nem panaszkodik rá. Nem is eszi.Azon gondolkodtom most épp, hogy 10w40 sintetico, vagy 10w50 racing legyen. Utóbbi full-synth...bár hogy a 250es Hyo mennyire szeretné... Ha valakinek van jó tippje, mit vegyek most bele, jöhet nyugodtan.
Most Valvo Durablend 20w50 van benne, nem is tudom miért valahogy ez lett. Nem rossz, de a váltóm járhatna egyszer-egyszer finomabban is.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nade hogy milyen a színe, meg evett belőle, az nem feltétlenül rossz.
Mondjuk ha eszi az lehet az olaj viszkozitása is, de a színe kit érdekel? Kenjen azt csókolom. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
majd eltorik, ha visszateszed a gyari idomokba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jo sok idod van, ha most is motort hergelsz. en persze nem dumalok, holnapra szabit veszek ki es kimegyek a strandra Parommal

holnap oil meg fekbetet-csere -
Topiccsendőr
addikt
Felment a pleeeexi , felmeeent a plexxxi HÁÁÁHÁÁÁÁÁHÁÁÁ
nem tört el -
feca81
aktív tag
gyerekek,ez a komoly!
-
feca81
aktív tag
miert nem elek en ausztriaban,vagy legalabb volna alaptokem. nem kel lvkinek jo allapotu FZR 250-es?
[link] -
-
feca81
aktív tag
rakerestem.ezek szerint ez egy gyogyszer.es tenyleg ott vannak a mellekhatasai
a problema az,h ezek a mellekhatasok nalam alapbol megvannak.akkor most mi legyen?forduljak orvoshoz?
letezik termeszetes nootropil? te hogy talaltal erre ra?nehez a vizsgaidoszak?
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
persze,h megerzi,nem is tagadtam.de ettol nem valik simsonna,v babettava. valamelyest veszit a gyorsasagabol,de ettol fuggetlenul meg sportmotorkent viselkedik.45lo van ott keremszepen,nem 2. ez bassza fel az agyam,h kis sz.rnak nezik,pedig tud meglepetest okozni. allitom egy jobb budapesti dugos kozlekedesben siman veri a 600-asokat ugyanoylan kepessegu vezetok mellett.
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
mar megint lenezed a sor 4-et.ultel mar ilyen motoron? siman birja, sot rohogve birja a 2 szemelyt. nagyon sokat vitte mcsajokat motoron.exet,leendot,midnenkit.teny, h kint ul a kakasulon,de melyik sportmocin nem?a gyorsulasan erzodik persze,de meg igy is otthagy egy 1.6-os autot.szoval ne hidd azt,h egy simsonnnal egyenerteku.meg tudna lepni.egyszer probalj ki egyet!
-
SzalaiG
addikt
Mára jóidőt mondanak.
Aki tud menjen minnél többet, mert a hétvégére megint szar időt jósolnak!
-
törölt tag
-
ALI_G
veterán
60-adjára megy el vmi állat sport géppel, nyitott dobbal a belvárosban nyélgázon, szerintem vagy 1 kilóméterről hallom zárt ablaknál...idióta.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
fejescsv
üzenetére
Nem. nem ismerem, nem is értem minek írtam bármit is. Lőjjetek le, bocs.
Mivel átmegy egy szabványosított teszten, védelmi képességei nem maradhatnak alul annyira a többi sisakéval szemben. Kérdés, mi az alapmárka, amire rábiggyesztik, hogy Kawa. Max komfortbeli különbség lehet.
-
fejescsv
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
úgy érted h maga a sisak biztonsága,védelmi képessége alapján 25k-t ér?
-
fejescsv
csendes tag
Srácok a ninja dragon bukó ára korrekt? tehát azért 50k körüli mert jó,biztonságos stb. vagy csak azért mert kawa?
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt nem tudom mennyire van új feszítő rajta, de a jelzés a zöld előtt van, és ott new felirat ékeskedik. Ebből gondolom, hogy nem túl régi. A hangját egyszerűen nem tudom megunni, gyönyörű...más szót nem tudok találni rá

Igen, ez az amit írtam, meg sem érzem a sebességet rajta. És nagyon könnyű vezetni, sokkal nehezebb volt a tanulómotoromat (gs500), és nem is tartotam biztosnak. De ez...szinte vezeti magát, nem találok rá jobb szót.
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, nagyon boldog vagyok, életem első motorja, és nem is egy nagyon rossz fajta. Nagyon sokáig szeretném használni, és vigyázni fogok rá...és még jobban magamra

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
ne haragudj már.
sajnálom,h nem értek annyira a motorokhoz,mint te, egy igazi,tapasztalt szerelő.
és télleg mekkora fos az én kis szaros eroxom.50köbcentijével többet eszik mint egy kamion... már bánom hogy nem 50ccm 4Tt vettem.nem tudsz egy eladó hondát?1-1ben cserélném ezt a digó fostaligát.
esetleg egy 125ös Cibbert?biztos odaverne a brutális gyorsulása.hisz mégis csak vérbeli sportmotor,mint irtad.
amugy az RRed mennyit megy végre?azt olvastam kiakasztja a 299es órát.na szal sajnálom,hogy összetűztünk,de tudod savanyű a szőlő.nekem csak ilyen szarom van mint ez az áljapán erox...
-
ALI_G
veterán
mit találtam

A Nootropil esetébenleggyakrabban tapasztalt mellékhatások a következők: fokozott motorosaktivitás, testsúlynövekedés, idegesség,.........
vajon ez milyen mellékhatás?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ki,igen.2001es szin.2002ben is árulták,asszem.hogy még ez is a feszitővisszahivásos-e azt nemtom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hubazz.milyen sportositó átalakitás van rajta?fékcső,léxűrő,okos fékbetét?vagy nagyon ócsón vette,vagy elég sportos volt a csávesz

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
meg, mindjárt regelek is egy oldalt magunknak

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ilyen fénnyel kijött ez a motor egyáltalán? De nem baj, ha jól meg van csinálva...
-
bajnokpityu
félisten
basszus,rég volt uj tag,de egyszerre két ilyen lassú,lusta

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ne már, én szeretem

-
fejescsv
csendes tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
THX

és sry
-
bajnokpityu
félisten
válasz
fejescsv
üzenetére
hagyományosan a supersport kategória alatt a sor4 600 max teljesitményre kihegyezett éppen csak utcai használatra alkalmas pályagépeket értjük. kérlek használd helyesen a kifejezést.eddig 250es burkolt motorokról beszélsz.gsxr 250 esetében 250es sportmotorról.
de semmiképp nem supersport. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
te figy,befognád végre?
per pillanat az összes idejáró havernak tele a töke veled.kérlek ne válaszolj.plz, read only. -
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
nekem is megvolt a program: 7végén erox sárga tervezőjéne anyukáját emlegettem 2 órán keresztül.hogy nőne köröm pöcsére,amelyik a váz alá tette az elk*rt alakú légszűrőt.ennyi idő alatt az igen sűrű épitésű sor4es CBRben kicseréltem a 4 gyertyát 2szer.ez meg egy szaros 50es igen komoly 4 lóerővel.
-
fejescsv
csendes tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Köszi a terep nem érint.
Am ha rólam van szó abban amit feca-nak írtál akkor a válaszom : csak én utazom.magamban vagiznék
-
Stalker-2572
veterán
válasz
fejescsv
üzenetére
100k minimum (maximum a csillagos ég of korsz), de 150k-ból már elég jól ki lehet jönni.
Normálisabb sisak (semmi extra) 30-40k, nadrág, dzseki 30-30k, inkább több. Csizma szintén 20k-tól indul, 30-ért már van jó. Kesztyű 10k. Terepre kicsit más a felállás, ha érdekel leírom...Ja és külön nyári meg téli ruha...
ps.: méret?
Lassan a bébicipők is annyiba kerülnek, mint a 46-os csukáim 
-
fejescsv
csendes tag
sacc/kb mennyi 1 motoros ruha szett? mennyi a minimum mennyi a "max" és mi az átlag?
Olyan minőségű mint amit ti használtok boltban mennyi mostanában kb ?
Előre is köszi
nem toom ha méret sokat számít-e árban. 178 cm 68 kg vagyok
láb 42-43 
-
-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Megnézem, csak most eszek még, kb fél óra múlva.

Metzeler...ha jól emléxem

-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Minden tipp topp állapotban van rajta, láncfeszítő új (megnéztem), gumi simán jó, alig használt, fékek jók, most lett leműszakiztatva. Mentem is vele.

Szuper, tényleg. A tanulómotorom egy Suzuki gs500 volt, se annál már 60 is veszélyesnek tűnt. Ennél még a 100 se. Érdekes. A lényeg, hogy most nagyon boldog vagyok, január óta erre vártam
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jóvan na, csak hülyülök

-
Nightmare
senior tag
Egy kép többet ér ezer szónál...ez már az enyém

-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Arra arra!
Rosszul fogalmaztam valóban.

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
viszont csúnyán otthon volt...
kb csukott szemmel, babettával
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)