- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
-
-
-
én azért megpróbálkoznék elöbb egy memória cserével
volt egy laptop nálam amin a gond az volt, hogy 1 perc alatt eltelt majd 10-15 óra, olyen gyorsan ment rajta az idő, meg ahányszor bekapcsoltad mindig más volt a dátum. És meglepő módon a memüória csere megoldotta a problémát... -
And
veterán
Keresőkifejezés: "led vu-meter". Kismillió kapcsolás található a neten, akár diszkrét alkatrészekkel, akár célkontrollerekkel. Gyűjtőhely pl.: [link], példa célvezérlővel: [link], alkatrésztemetővel: [link]. Szokásos céláramkörök pl. az LM3914, -15, -16 család (mindhárom 10-ledes, a karakterisztikájukban és az átfogásukban különböznek, példakapcsolások az adatlapokon), ill. az UAA180 (másnéven A277D) de utóbbi már nem nagyon kapható.
#8381: Annyira nem jó ötlet kihagyni a soros ellenállást. A kalkulátor stabil táp- és led nyitófeszültségekkel számol, pedig a valóságban ezek nem pontos értékek. A ledek valós árama a meredek karakterisztika miatt nagyban függ a nyitófeszültségtől, ezért erősen ajánlott egy ellenállás, hogy a táplálást valamennyire 'áramgenerátorossá' tegye. -
TomiLi
addikt
Igazad van, nem szóltam! Már mikor elküldtem az üzenetet és utána nézegettem itt az asztalomon azt a bizonyos molexből 6pin átalakítót, akkor gondolkoztam el én is, hogy teljesen felesleges volt az okoskodásom

túl sokat jártam mostanában a tápos topikban, a sokk watt, meg amper meg mi egy más az agyamra ment

-
Hedgehanter
őstag
Koszi kozben a google megtalalta nekem....
All about power supply cables an connectors
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)