- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autóhifi
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz
urbanjozsi #9377 üzenetére
Igen, világítani fog, csökkent fényerővel.
Ha kicseréled az ellenállást az eredeti érték harmadára,
nagyjából úgy fog világítani, mint korábban. -
TomiLi
addikt
válasz
urbanjozsi #8697 üzenetére
Köszönöm, akkor benéztem azt a szerszámot....
Hát akkor lehet hagyom a fenébe, és átmenő csavarral kell megoldanom a dolgot...
De amit mondasz nem rossz!Lehet akkor inkább nézek valami egyszerűbb normál metrikus menetű csavart és annak készítek menetet - így egy bonyodalom kilőve!
Köszi mégegyszer!
moha21: Hülyén fogalmaztam: az alaplapi tálcát csak példának akartam felhozni....
Utólag elkészített lemezekbe szeretnék ilyen menetes furatokat készíteni... (1mm vastag) -
kts88
aktív tag
válasz
urbanjozsi #7838 üzenetére
A vasalással elég jól lehet dolgozni, csak bele kell jönni
annó sokat csináltuk a suliba.
A maratás része is jó, de inkább vas-klorid, mert ha elrontod a keverést eléggé harap -
And
veterán
válasz
urbanjozsi #7848 üzenetére
80W-os, letört burájú higanygőz- (HgLI) lámpát használok előtéttel, meg ventilátoros hűtéssel. A bura maradhatott volna, de a dobozomban csak így fért el. A megvilágítás ideje hordozófüggő, műanyagfóliához 6..8 perc is elég, de pauszhoz vagy áttetszővé tett géppapírhoz 20..25 perc kell.
-
jaja1981
addikt
válasz
Jónak látszik.
Majd legközelebb kipróbálom.
Nem olyan vészes ez a sav gőzölése, csak nem kell fölé hajolni, és nem szabad zárt térben csinálni. -
Daneeka
senior tag
válasz
Én nem próbáltam de tuti működik, nem kockáztattam meg az ilyen gőzök belélegzését, de kb. így csinálják a legtöbben akiknek kell homemade nyák.
Vagy rendelsz ilyenektől http://www.satronik.hu/ , http://www.nyakexpressz.hu/ , google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest