Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Hali!
A gond a következő: chieftec cft 560A12C tápegységemben zergett a venti. Rendeltem jo hiszemüen egy másikat (coolink swif2 120p) de sajna nem indul el vele. mikor benyomom a tápot megsereg, majd szép lassan leáll.
Az eredeti venti adatai: 6V-13V 0,38A
Az uj: 7-13V 0,33A
Méregettem is indítás után a táp belső venti vezetékén, a régivel és ujjal is ezek az adatok jöttek ki: 5V 0.01A. kipróbáltam az uj ventit a sima 5V-os kimeneti ágon is: ott 5V és 0,04A, ezzel simán forgott. Hogy ezek mennyire pontos adatok, azt nem tudom, mezei müszerem van.
Lehet erre valami megoldás a venticserén kívül? Ismi mondta, hogy egy amplitudó erősítővel meg lehetne oldani.
segítség az uj ventihez
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest