- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy Seasonic tápegységem és olyan problémám van vele, hogy 12V-os ágon 10-12V között ingadozik a feszültség. HDD-t rákötve nem is pörgeti fel. Mi lehet a hiba? Milyen alkatrész csinálhatja?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet venni kék kábelharisnyát?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Mivel lehet szépen kivágni gépház oldalt? Vagy milyen helyen tudják kivágni szépen?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Notebook billentyűzetet nem lehet valahogy összekötni asztali géppel? Létezik hozzá valami elektronika vagy ilyesmi?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy 350-es FSP tápom és ingadozik benne a feszültség, 12V-os ágon 11.50 és 12.50 között körülbelül. Mi okozhatja ezt a hibát? Milyen alktrészt kellene kicserélnem? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem a legjobb helyen kérdezem, de nem tudja valaki, hogy mennyi olaj kell egy kompresszorba? -
Daemon09
őstag
válasz
gelencser26 #7383 üzenetére
És hol lehet olyat kapni? Mennyi az a borsos ár?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
kb. 2mm-es lemezből szeretnék kivágni 0.5x3cm-es téglalap alakot. Mivel tudnám szépen kivágni? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy 5V-ról megy 2db kék venti és egy potival vezérlem őket, de csak akkor állnak neki pörögni, ha majdnem fullra van tekerve a poti.
Lehet, hogy azért, mert 5V kevés a két ventinek és amig nem tekerek rajt sokat, addig nem kap annyi áramot, hogy elinduljon? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Még egy kérdés.
Hogyan lehet egy ilyet megépiteni : [link]?
Hogyan van az, hogy a ledek mindig más szinüen világitanak? Én azt hittem, hogy csak egyféleképpen tudnak. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Néztem ónszippantós wellert, csak kicsit sokallom az árát. Miyen másik márka van, ami olcsóbb és minőségben jó? Már van egy weller forrasztóm és elégedett vagyok vele. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet venni Weller WS-50hez olyan vékony pákahegyet, amivel lehet smd-t forrasztani? -
Daemon09
őstag
válasz
CounterBoci #7242 üzenetére
Helló!
Nem jó a link. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van 2 db vezérléshibás 15"-os tft monitorom. Szeretnék még 2db-ot szerezni hozzá és a 4db-ot egymásmellé tenni burkolat nélkül és azokra kihuzni a képet.
Ezt meg lehet oldani valahogy, vagy csak tökéletenen müködő monitorokkal?Remélem, érthetően irtam le, hogy mit is szeretnék.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy pici sony autós erősitőm, amit a gépházba szeretnék épiteni. Nincs rajt hangerőszabályzó, valami potit be lehet iktatni valahova, hogy tudjam szabályozni a hangerőt? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy tt hardcano 9-em, hogyan tudom megvilágítani a kijelzőjét? -
Daemon09
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #6872 üzenetére
És hogy kezdjem el? Valahol ki kell vágni valamivel, hogy beleférjen a fűrész.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Gépház elején a müanyagot szeretném kivágni. Mivel lehet szépen kivágni, vagy hol vágják ki nekem? -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Mivel tudok kivágni gépházoldalt amivel szépen ki lehet vágni? Gányolni nem szeretném. Vagy hol vágnák ki nekem? -
Daemon09
őstag
Létezik olyan kék LED, ami világít kevesebb fesszel is, mint egy piros vagy zöld?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Ha az optikai egeremben kicserélem a ledet kékre, akkor az müködni fog vele? Gondolom, nem véletlenül van piros mindegyikbe... -
Daemon09
őstag
válasz
[CS]Blade2 #6030 üzenetére
Én a teszkóban szoktam venni ilyen sötétzöld 2oldalú ragasztót, az megfogja. Nekem mindig azzal volt felrakva és még egyszer sem esett le. Sőt, alig tudtam levenni.
-
Daemon09
őstag
Megpróbáltam, amiket írtál. Ha nem kötök rá hangfalat, akkor nem melegszik a borda és nem is kapcsol le a relé. Ha kötök rá, akkor csak az az oldala melegszik, amelyiken van a hangfal. Valamelyik hangfallal lehet a gond? Hangváltóval esetleg?
-
Daemon09
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #5672 üzenetére
Itt egy kép az erősítőről. Nem értem, hogy miért csinálja ezt. Lehet, hogy szerelő lesz belöle.
mod : Nem tud valaki megoldást USB-s LCD kijelzőte? Nincs LPT a lapomon.
-
Daemon09
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #5672 üzenetére
Hát ez az. Holnap küldök képet. Egyszer már szétszedtem, kiporoltam. De akkor is csinálja. Utálom a sony-t, de ez volt jó áron.
-
Daemon09
őstag
válasz
lecterdoctor #5670 üzenetére
Pl itt.
-
Daemon09
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #5668 üzenetére
Nem. Akkor már kisebb hangerőn is kikapcsolna.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy sony ta-f120 erősítőm. Ha 4-es hangerő felett hallgatom, akkor annyira felmelegszik, hogy pár másodpercre leold a relé. Mit lehet ezellen tenni? -
Daemon09
őstag
válasz
gardener #5111 üzenetére
Helló!
Szerintem akkorára nem tudod kitágítani. De sokkal könnyebb, ha leveszed a csatikat. Nem nehéz levenni őket és az nem jár garanciavesztéssel sem. Csak jó sorrendbe dugd vissza utána a kábeleket. Nehogy a lapod vagy valami más bánnya.
Van zsugorcső is. Ráhuzod, melegíted és összemegy.De ez nem visszafordítható.
Üdv! -
-
Daemon09
őstag
válasz
Vénchopper #5016 üzenetére
Helló!
Gondja nem lesz a tápnak, nekem is volt már beépítve fordítva. Csak a csavar helyek nem fognak egyezni.
Üdv! -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy lcd kijelzöm, amit eddig lpt-n használtam. De az uj lapomon nincs lpt. Tudja valaki, hogy hogyan lehet átkötni usb-re? Vagy van valaki, aki meg tudja csinálni?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest