- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali1991
tag
válasz
Frenky89 #3144 üzenetére
A legjobb cserélni a ventit valami közepes légszállítású de csendes ventire. A szabályzást annyiból tudom, hogy 5 V-ra kötni veszélyes, mert akkor (lehet) nem sok levegőt nyom.
Potival esetleg csak figyelj nehogy valaki eltekergesse mert akkor volt egy tápod ha letekeri te meg nem veszed észre.(Na jó ez lássuk be ritka eset
)De ebben a témában annyira nem vagyok otthon, bár én is cseréltem a tápban ventit, igaz én 8cm-est. De majd nálam tapasztaltabbak hozzászólnak a dologhoz.
A tápod már gondolom nem garanciás ha kiszedted a ventit. De az is lehet segít ha kivágod a gyári ventirácsot, mert nagyon sűrűre tudják csinálni, dehogy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold - Alza garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest