- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali1991
tag
válasz
Frenky89 #3144 üzenetére
A legjobb cserélni a ventit valami közepes légszállítású de csendes ventire. A szabályzást annyiból tudom, hogy 5 V-ra kötni veszélyes, mert akkor (lehet) nem sok levegőt nyom.
Potival esetleg csak figyelj nehogy valaki eltekergesse mert akkor volt egy tápod ha letekeri te meg nem veszed észre.(Na jó ez lássuk be ritka eset
)De ebben a témában annyira nem vagyok otthon, bár én is cseréltem a tápban ventit, igaz én 8cm-est. De majd nálam tapasztaltabbak hozzászólnak a dologhoz.
A tápod már gondolom nem garanciás ha kiszedted a ventit. De az is lehet segít ha kivágod a gyári ventirácsot, mert nagyon sűrűre tudják csinálni, dehogy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest