- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
válasz
God MonXter #2698 üzenetére
Modding és elektronika... Az én kérdésem,és az az alapján létrejött vita maximlisan a témához kapcsolódik, nem?
És a fő téma:
A kondira én is gondoltam, egy puffert elé, de akkor hogy kapcsolom be a gépet?Valami olyasmi kéne, hogy bekapcsoláskor egy ellenálláson keresztül töltödjön fel a kondi...
A megvalósításhoz elvileg egy nagyobbacska tranzisztor (vagy kettő), egy jól megválasztott kondi, meg néhány ellenállás kellene... Valahogy úgy képzeltem el, hogy a kondit egy sorbakötött ellenállással tölteném fel, a tranzisztor pedig a tápfesz megléte/nemléte alapján kapcsolná az invertert hálózati táplálásra, illetve a kondira...
A kivitelezéshez lenne szükségem segítségre, bár ez szvsz sokaknak jó lenne... Meg persze igazolni, hogy ez így működhet, és persze hogy miből ca. mekkorát válasszak...
Előre is thx a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest