- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tuning kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
sittes79 #2383 üzenetére
Én is ilyet vettem, konkrétan ezt az 5 portos távirányítósat, ettől az eladótól és gond nélkül megjött.
[link]Ám nem volt olyan jó mint amire számítottam. A beltérit és az xboxot gond nélkül kezelte, a mini pc-t viszont nem. Csak úgy volt kép, ha először bedugtam a tv-be, lehúztam a tálcát, átdugtam a hdmi elosztóba. Így tudtam használni, viszont ha kb fél percnél tovább elkapcsoltam az elosztót másik portra, majd vissza akkor a minipc már nem adott képet. Egészen addig amíg ki nem húztam az elosztóból, valamint a tápot is, közvetlen bedugtam a tv-be és a konnektorba, lehúztam a tálcát, majd visszadugtam az elosztóba. Szóval körülményes volt, és pont a lényegét vesztette el.. hiszen a sok kábel ki-behúzogatást akartam elkerülni vele.
Nem akarlak lebeszélni erről a cuccról, mert egyébként tényleg okos dolog. Csak nekem (és ha jól emlékszem mások is jelezték) nem vált be a minipc-hez. Ha csak a upc és az xbox volt rákötve akkor semmi gond nem volt, tudtam ide-oda kapcsolgatni.
Ha érdekel ennek a topiknak a 9574. hozzászólásánál vettem a switcheremet, olvasd át mit beszéltünk akkor róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest