Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityu8
tag
Én is beléptem a "klubba", délután érkezett meg a Tronsman 908-am. A gyerkőcnek vettem, hogy ne a villanyzabáló pc-t használja. Most (és az anyagi tervek szerint egy darabig) csak egy egér van rádugva. Az androidhoz annyit értek, hogy van egy kb. 4 éves 2.1-es telefonom. A problémák:
1. Magyar ékezet.Az external Keyboard helperre váltás után nincs az egérrel használható bill. Az Anysoft Keyboard-ból meg csak a magyar plugint ajánlja fel a Pay, az alapprogramot nem. Ezekről olvastam a fórumon, a 808-ast is végig olvastam.
2. Böngészős játék, pl. Farmerama, Empire GGS. A játék egere nem "ragad" össze az én egeremmel. Vagyis az enyémet tudom húzogatni, de a játéké egy helyen marad.
3. Tabletten, nagyon okos telefonon lehet 2 ujjal nagyítani, kicsinyíteni, itt hogyan lehet?
A Bob 1.5-ös van rajta. A wifi 65 Mbps sebességet ír, egy Tplink 842ND-vel, Vargalex fw-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest