Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Vincent_
üzenetére
Egy feljelentést követően a rendőrség sem előbb, sem utóbb nem fog olyan dokumentumot kiadni, amivel a postán le lehet tiltani bármely kifizetést. De a feljelentésnek nem is ez a célja, hanem az, hogy vizsgálják meg az ügyet, és ha a nyomozás eredményeként úgy találják, hogy történt bűncselekmény, akkor a bizonyítékokkal együtt átadják az anyagot az ügyészségnek vádemelési javaslattal.
Ez bizony valóban hosszú idő lehet, de ez a hivatalos menete a dolgoknak.
Az előbbi hozzászólásban mindenesetre pusztán arra a felvetésre reflektáltam, hogy a feljelentés megtétele állítólag hosszadalmas folyamat. A tévedések elkerülése végett pedig újra csak megerősíthetem, hogy nem az. Adott esetben egy email az egész. Ami hosszadalmas, az a nyomozás, az esetleges bírósági tárgyalások, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest