Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tproli
csendes tag
Néhányszor vettem náluk cuccokat, és nem is tudok e téren rosszat mondani róluk. Egy nem működő memóriát kaptam tőlük egyszer, de amikor visszavittem, szó nélkül adták a másikat (meg se nézték, hogy tényleg rossz-e). Tápot is cseréltettem egyszer náluk, a náluk megvett tápot szó nélkül beszerelték. Mondjuk csak kétféle táppal tudtak szolgálni, az egyik noname-ebb volt, mint a másik, de akkor gyorsan kellett a dolog.
Egy esetben jöttem ki tőlük rossz szájízzel, amikor kábelt akartam venni náluk net megosztáshoz, erre azzal jöttek, hogy azt úgy nem lehet, csak routerrel. Direkt rákérdeztem még egyszer, hogy tehát akkor kábellel + két hálókártyával nem lehet netet megosztani, mire a pofámba nyögték, hogy márpedig azt úgy nem lehet, csak routerrel. Elköszöntem, megvettem máshol a cuccokat, és egy óra múlva már osztódott otthon a net.
Azóta nem is nagyon jártam feléjük, nézzenek mást hülyének.
Egy alkalommal meg bevittem javíttatni a gépet, és amikor hazahoztam, látom, hogy van benne egy cd. Egy mindenes cd volt, win98-cal, driverekkel, tesztprogramokkal (lehet, hogy másolgatták a gépemmel, nem néztem utána). Hogy lássák, kivel van dolguk, visszavittem nekik (persze előtte csináltam egy biztonsági mentést róla). Nem vártam örömkönnyeket meg szűnni nem akaró hálálkodást, de azért egy köszönöm talán belefért volna.
Az egyik haverom még a környékére se megy az üzletnek, voltak rossz tapasztalatai. Egy másik haveromnál is csak az asztalracsapásos módszer volt hatásos, amikor már hetekig húzódott a garanciás hangkártyájának a cseréje. Akkor viszont másodpercek alatt zöld ágra vergődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest