- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Nagyjából elolvastam a hsz-eket amiket irtatok. C***Land hát arról nekem is vannak nagyon vicces történeteim, bár igaz még vagy 4-5 évre visszamenőleg de akkor elég sok minden volt. A kedvencem a Dark Comp nekemis. Képbe vannak mindennel hamar hozzák. ott is volt egyszer egy vicces történetem de ez korántsem olyan mint a Chipibe. Bementem a boltba kértem notihoz még 512ddr-2-t. Nem is reméletem, hogy lesz de volt polcon belőle. Kérdem az egyik eladót ( aki akkor még csak 1-2 napja volt ott) mennyi ?
- Mondja : 11500, aztán elfelejtettem hogy mennyit mondott mer sokan voltak boltba egy másik sráctól is megkérdeztem mennyi, azt mondta 8500 gépből nézték mind2-en. Na mondom ez jó lesz Kérdezem a srácot aki már rég ottvan alacsonyabb jófejsrác (talán főnök) Kérdem tőle mennyi gépbe nézi : 9500. Mondom az jó mert már ez a 3. ár amit hallok, mondtak 10felett is meg ez alatt is mondom jó volna azért ha pontositanánk. Válasz rögtön: 7000Ft jó lesz ?
, mondom tökéletes - 3év gari van rá. Viszlát!
Amúgy egy jó cég a NetEx is nem tudom mennyire ismeritek ezt szivesen ajánlom mindenkinek -
diablo1984
veterán
válasz
Flagstaff2 #2895 üzenetére
az aláírásod max 2 sor lehet, alakíts rajta, mert valami modi ha meglátja úgyis rádszol!
-
ExonPSD
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #2895 üzenetére
nah jah, már ha a futár nem cseréli el a hőn áhított cuccodat és délután jön rá a tévedésre miután 3x hívtad a futárszolgálatot ... wehehehe
-
Flagstaff2
senior tag
Erre valók az online boltok ha az ember nem itt a PH!-n akar valamék bazárból rendelni. Minimális pénzért futárral másnapra házhozszállítják a cuccost.
-
Olasza
aktív tag
Szóval tényleg nincs értelmes bolt a környékén? Elég elszomorító.
-
mycso
veterán
1, számtech bolt:
én: Helló Celeron 420/430/440-et keresnék
eladó: -rövid keresgélés után- ilyen processzor nincsen!
én: dehogynincsen pl.: 430: 1.8GHz/800/512k, stb...és Conroe-L a ''másik neve''
eladó: -vagy 2-3 perces keresgélés- pedig nincs ilyen még az intel oldalán sem!
én: azt tudom, hogy oda még nem került fel, de engem ez a dolog nem is nagyon érdekel én inkább venni/rendelni szeretnék egyet ugyanis nagykerekben már van. Segítek írd be gúúgliba, hogy celeron 430 és rájössz van ilyen proci.
eladó: Ja akkor te a mobil celeronra gondolsz. OK.
én: nem, én lga775-ös celeron 430-ra gondolok és nem mobil celeronra.
-ekkor már 3 eladó kolléga dolgozott az ügyön, na pár perces várakozás és igen-
eladó: ja meg van megtaláltam, xy-ért tudunk hozni, xy nap múlva.
én: köszi majd ha még aktuális lesz a dolog akkor visszanézek.
2, számtech bolt:
én: Helló Celeron 420/430/440-et keresnék
eladó: Minek veszel celeront vegyél p4-et 530, 630!!!én: Hááát ez nem pont az a celeron amire te gondolsz.....
eladó: Na megnézem, van 3xx meg 3xx meg 3xx celeron D-m melyiket kéred???
én: Tehát 420/430/440-en érdekelne celeronból, tudod ez a c2d-k felezett kistestvére ami conroe alapokra épül --> Conroe-L néven is emlegetik.
eladó: Ja, de hát az sokat fogyaszt. (itt még fogalma nem volt róla, hogy milyen prociról beszélgetünk)
én: dehogy, 35w a tdp-je, még húzva is alig több.
eladó: az mindegy, de nagyon melegszik és sokat is fogyaszt!!!
én: nem fogyaszt sokat és nem is melegszik --> 3giga körül gyári coolerével ami kb.: fele akkora mint a szokványos lga775 hűtők --> mármint a borda magassága, teljesen JÓ hőfokokat produkál még terhelve is!!!!!!
eladó: -előző válaszaiból kiderült, hogy még itt sem volt képben a prociról- dehogy is ugyan akkora a coolere, de te tudod, ha neked ez kell akkor mindjárt megnézem.
én: -nem nem ez kell, csak bejöttem bájcsevegni b@zmeg- Igen ilyet szeretnék még mindíg vásárolni, mennyiért/mikorra tudjátok hozni?
... -itt sem vettem semmit-
3. számtechbolt:
én: -no láttam az egyik számtechboltban új szervizes van, pont mentem be haverom tápjáért, mondom picit beszélgetek már vele- Szió jöttem a tápért.....stb..., mióta vagy itt, milyen végzettséged van?
szervizes: Ok hozom a tápot... stb....Nem régóta, vagy 2 hónapja, INFORMATIKAI MŰSZERÉSZ VAGYOK..-kicsit még beszéltünk erről arról, aztán mondom megkérdem már tőle, hogy milyen tápot ajánlana-
én: haverom tápja elég gagyi, te milyet ajánlanál helyette?
szervizes: háát, szerintem úgy válassz tápot, hogy leveszed a polcról és amelyik a legnehezebb azt vedd meg!!!!
én: aha köszi szépen, szerintem hagyjuk ezt a beszélgetést, mert szerintem meg ez nem pont így működik na hello...
Még volt 1-2-3-sok, de már nincsen kedvem írni...
Egyébként a Darkcomp-ban sikerült megvennem a 430-at, ott így nézett ki a beszélgetés:
én: szia, Celeron 420/430/440-et keresnék.
eladó: szia, pill. megnézem -egy pillanattal később- a 420 ennyi, a 430 ennyi, a 440 ennyi, holnap délutánra tudnám hozni.
én: ok akkor egy 430-at vennék.
...
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Na jó, akkor ezekszerint csak nekem volt mákom velük, igaz én mailben rendeltem, és másnap kézhez is kaptam.
Végülis azért kérdeztem, hogy ti melyik boltot ajánljátok. A darkcomp ritkán frissít árlistát, és van ami náluk még a chiplandnél is drágább. Tény, hogy ott értenek is hozzá. -
Olasza
aktív tag
Én inkább remélem, hogy az AsRock jó, de egy másik boltban azért láttam 10-15 ilyen márkájú lapot egy helyen, amik garanciálisan kerültek vissza.
Pontosítok: nem minőségét írtak, hanem túl sok visszavitt darabot. (A stócot pont a darkcompban láttam)
Azért most elárulom, hogy egy 2600XT-t akarok venni, de még egy listán sem látom.
[Szerkesztve] -
ronson
őstag
A PChostról annyit, múltkor bementem, ami akciós volt, az semmi nem volt készleten.
A weboldalon lévő árak több nem stimmelt, persze számomra negatív irányba.
Rendeltem AsRock lapot telefonon, azt mondták 2nap és mehetek érte. Mikor bementem, azt mondták ''az ország összes nagykeréből beszerezhetetlen, de van kicsit drágábban (3k-val ami bizony nem sok, de egy 13k-s lapnál %-ba mérve jelentős) Asus, amivel úgyis jobban járnék, mint a silány minőségű AsRockal.
Érdekes Vangelis fórúmtárs mégis tudott szerezni, magyar nagykerből.
Én a darkcompot ajánlom, elég korrektek és nagyon rugalams a garnciális ügyintézés (bevittem az alaplapot és 15 perc múlva kezembe volt az új). -
Olasza
aktív tag
Sajnos ezzel tisztában vagyok, de mivel a postaktg. nagyon drága, és a garancia is messze lenne, így kénytelen vagyok itt vásárolni.
Reklám: mikor a pchost-tól kértem árajánlatot, 3 cm-es piros nagy betűkkel írták alá, hogy az AsRock-ot minőségük miatt nem ajánlják. Mégis 1 napon belül beszerezték, mikor megrendeltem.
Nekem ez elég nagy pozitívum.
Szóval ehhez hasonló boltokat keresek.
Egyébként nem kérek boltokban tanácsot, inkább utánaolvasók a neten, és pontos elképzeléssekkel megyek be hozzájuk. Sajnos ezekben a boltokban is általában képzettség nélküli szimpla eladók dolgoznak, mint minden egyéb területen. -
diablo1984
veterán
Eladó cuccok:
CPU:
valakit nem érdekel egy 4400+os am2-es egy hónapos birsbane proci? HERR Z-nél garos! csak a proci lenne hűtő nélkül!
egyebek:
- Revoltec 4-es előlapi fordulatszámszabályzó panel(fekete,zsírúj) 3,5''-os - 4k
- Sony-Ericsson K700i telefon, független, megkímélt állapot Ár: 16k pótakkuval! - csere érdekel PCIe-es VGA-ra!
- S3 Virge GX2 4mb AGP - 0,8k
- laptop 24x-es cd olvasó(Quanta SCR-242) - 2k
- Analóg KVM switch+VGA kábelek (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 3,5k
- leadtek winfast 2000 xp távirányítója, infravevője, audiókábele, fm antennája - 2k-eltéve
- Zalman kék memőriahűtő süni 8db, 0,6k/4db vagy 1k/8db-eltéve
alku lehetséges! -
mycso
veterán
Miskolci számtechboltokról: általában elég ''viccesek'' az áraik főleg annak aki az itteni PH-s vagy pesti árakhoz van szokva.
Az üzletek 90%-ban tudatlan, hozzá nem értő eladók és szervizesek dolgoznak és annyi hülyeséget tudnak mondani, hogy az valami hihetetlen.
Tehát a helyzet borzasztó.
Aki nem ért hozzá, azt úgyis átbas**ák a legtöbb helyen (értsd: megvetetnek velük jó drágán jó szar cuccokat ill. az elafók/szervizesek tudatlansága miatt vetetnek meg velük felesleges vagy drága termékeket).
Aki ért hozzá, az kb. 2mp alatt hányingert kap vagy kineveti nagytöbbségüket.
pl.: a ''nagy'' csiplend-el volt több vicces kalandom is....nc
ps.: ja és persze tisztelet a kivételnek -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok írni miskolci számtech boltok oldalait? Könnyebb lenne, mint minden boltot végigjárkálni. Drágák és üres boltok nem érdekelnek. Így előre azért írok egy párat, amit ismerek.
Http://www.darkcomp.hu
Http://www.pchost.hu (ez nagyon jó)
Http://www.chipland.hu
Http://www.bluefish.hu
[Szerkesztve] -
werszomjas
addikt
Keddtől nemvagyok..ugyhogymeg most tessenek gyorsan vasarolni egy complete szamítósgépet megromlik itt nalam a nagy melegben
Beantech BT8-B full plexi (atlacco) ház
benne:
3 darab Vantec led cooling fans (elol, hatul, oldalt)
1 Vantec UV cso zold
es midez ami ezt szabalyozza:
Vantec NXP-301 Fan & Light Controller
Vantec VAN 520A 3 fan-os táp Active PFC 500W..allithato ventrisebesseg (3fokozat)
Vantec Vortex HDD Cooler - HDD cooler with temperature display...fémházas vinyotarto
AMD Athlon 64 3500+ procc, + Thermal Right Fan 92mm
DFI LANParty UT RDX200 CF-DR (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) alaplap
AMD 480X CrossFire, AMD Hammer
doboz, kezikönyv, kabelek minde ami kell hozzá [link]
SAPPHIRE RADEON X1800 GTO2 512MB GDDR3 PCI-E DUAL DVI/VIVO
LITE-ON DVDRW SOHW-1673S fekete
512 MB PC3200 DDR
meg adok hozzá egy ilyet, faszan keken vilagit esmeg fujja is a levegot...telleg szep
cakumpakk 120k
egyedül vinyó nincs hozzá..de van egy 300 GB-os maxtor SATA vinyom 16 mbos cachel 15k.ert az kulon elado.
szépnapot -
salieri.
őstag
sziasztok! Valaki tudja hogy mennyi most a 95 ös benzin szlovákiába? Érdemes itthon agyig tankolni magam vagy olcsóbb ott ?
-
Blackmate
őstag
Eladó 4 db CD/DVD mappa. Mindegyik 48 db-os, hibátlan, kifogástalan állapotban, csak itthoni használatban voltak a polcon.
400 ft/db vagy 1500 ft, ha az összes megy egyszerre.
A képen csak 3 mappa látható, a 4. ugyanolyan, mint a középső fekete.
Adok továbbá ajándékba (ha az összes megy egyszerre) egy 12 db-os fekete, Azona mappát.
Csere is érdekel! -
werszomjas
addikt
KERESEK
Yamaha erositohoz Taviranyitot....elotte kiprobalni..ha megy megveszem..
irjon akinek van
köszi -
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz) #2871 üzenetére
Lemaradtam róla.Sajnálom-sajnálom.
-
mycso
veterán
válasz
(Kolombusz) #2869 üzenetére
Holmikor????
Ma este pont miskolcon leszek.
Mod.: bár látom mindenki naktív.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ma sem sörözünk?
-
diablo1984
veterán
Eladó cuccok:
VGA PCIe
- Inno3d 7900GS 256mb/256bit, dobozos(minden tartozékával), garos, fullos VGA eladó! nagyon szuper kis kártya, a Test Drive Unlimited is kivállóan megy rajta és a S.T.A.L.K.E.R is! Tunningpotenciál is van benne(560/1660 teszt ereéig, 3dmark06:5183pont), szóval kiválló kis kari! Ár: 29k! - alku van, illetve kissebb PCIe-es vga-t beszámítok!megvan már az utódja, vihető!
egyebek:
- Revoltec 4-es előlapi fordulatszámszabályzó panel(fekete,zsírúj) 3,5''-os - 4k
- Sony-Ericsson K700i telefon, független, megkímélt állapot Ár: 16k pótakkuval! - csere érdekel PCIe-es VGA-ra!
- leadtek winfast 2000 xp távirányítója, infravevője, audiókábele, fm antennája - 2k-eltéve
alku lehetséges! -
werszomjas
addikt
512 MB ram samsung (2×256) (PC2700) 5k
Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC 0,5k
Toronyház (65cm magas) fehér SP..Codegen 300W-os táppal 10k -
amanoba
őstag
nokia 6820 független,minden tartozékával, dobozában, szép állapotban eladó lesz hamarosan!
pü-ben keressen meg akit KOMOLYAN érdekel a dolog!
üdv -
old gray
addikt
HTC S710 (Vox) okosteló eladó vagy cserélhető notira, komplett gépre vagy hardverre..
[link] -
werszomjas
addikt
HEllo
Jóállapotban lévő..Működőképes 2 lemezes Dj Pult eladó.Az egszé egy nagy táska.Retro darab.
Vanrajta mikrofon bemenet..1 Tape bemenet..lehet keverni/kvarni a zeneket..alászövegelni stbstb
vasarnapig lehet jelentkezni itt [link]
hajrá -
Bull Boss
őstag
Van vagy 50 Computer Panorama újságom cd-ik nélkül érdekel valakit ? bármilyen csere érdekel[link]
-
Ivanh
senior tag
válasz
(Kolombusz) #2859 üzenetére
ha kész lesz a házam, szívesen látok mindenkit, aki elmászik hozzám...én is híve vagyok a partyknak, és itt van lehetőség is 3600m2 a kert...
ha kész a borospince, jöhettek...ott talán van némi menedék az ilyesféle időjárás ellen... -
Oly
őstag
válasz
zsocaozd #2857 üzenetére
Az érdekes az, hogy máshol működik a dolog...
Debreecenben, ha beírjuk fél hat körül, hogy este sörözzünk egyet, akkor minimum 5-6 fő ott lesz 6-ra!
Egy jobban leszervezett ''talira'' 30 feletti létszámra lehet számítani.
Nem rég volt nyíregyen is egy tali... ott is 20 körül volt a létszám.
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
válasz
(Kolombusz) #2852 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, főként mert ebben a témában kibicnek számítok, de talán eredményesebb lenne a dolog, ha lenne egy értelmes cél, ami miatt érdemes összejönni, találkozni személyesen. Ami mindenkinek érdeke lehet, ami mindenkinek jó.
Régen voltak copy party-k, na oda mindenkinek érdeke volt elmenni, mindenkinek jó volt, de persze ma már itt az Internet, tehát ez önmagában nem jó cél, csak példaképp említettem. A lényeg, hogy valami értlemet kellene vinni a taliba, nem csak annyit, hogy ''azért jöttünk össze, hogy ne legyünk szanaszét''.
[Szerkesztve] -
gbubi
csendes tag
Eladó cucc:
Monitor kivételével komplett számítógép,
új nem használt alkatrészekből van összerakva.
Alaplap:Abit Alaplap IS 7-V Processzor:
Intel CeleronD 330Prescott-256,
CPU stepping D0
CPU órajel: 2803.79 MHz
eredeti: 2667 MHz, overclock:
Processzorhűtőooler: Titán
Számítógépház:ATX Mercury, Tápegység:350W
Winchester:80Gb SATA, MemóriaR 512 Mb 400Mhz
Videokártya:Asus Magic/128 NVIDIA GeForce FX 5200
Hangkártya:Integrált Realtek AC97 Audio, 5.1-es
DVD-olvasó/író Pioneer 110D,+ Mobil Rack,
Hangfal, Mágneses meghajtó (floppy, rack)
Billentyűzet, Egér optikai, 8 USB csati
Konfiguráció ára 80ezer Ft, egy hét próba idő lehetséges, egy év támogatás.
bővebben itt:
http://members.chello.hu/g.bubenko/BAZAR.htm -
(Kolombusz)
veterán
Á, reménykedni felesleges.
Helyi mentalitás.
Kétszer szerveztem talit, ja nem, háromszor, ebből kétszer voltunk összesen hárman, a harmadik meg elmaradt.
Pedig az egyikre bejelentkeztek vagy tizen, aztán basztak eljönni.
Úgyhogy különösebben nem reménykedtem én abban, hogy itt akár 5 fórumozót lehet majd mozgósítani. -
diablo1984
veterán
Eladó cuccok:
VGA PCIe
- Inno3d 7900GS 256mb/256bit, dobozos(minden tartozékával), garos, fullos VGA eladó! nagyon szuper kis kártya, a Test Drive Unlimited is kivállóan megy rajta és a S.T.A.L.K.E.R is! Tunningpotenciál is van benne(560/1660 teszt ereéig, 3dmark06:5183pont), szóval kiválló kis kari! Ár: 29k! - alku van, illetve kissebb PCIe-es vga-t beszámítok!
egyebek:
alku lehetséges! -
werszomjas
addikt
Oly lassan felcsaphatsz fuvarozonak..nemiskell semmit eladnod..anelkulis dolne a léé
-
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz) #2847 üzenetére
Jó lenne, főleg ha lennénk egy páran.
-
(Kolombusz)
veterán
No, holnap sem sörözünk?
-
Oly
őstag
Lenne 4 vadi új gumim eladó!
14''-os 185/65
Barum márka
300 km-t futottak.
Igény esetén 5 ágú alufelnivel.
Érdeklődni PÜ-ben! -
S.Feri
őstag
Néhány változás:
- Sound Blaster Live 5.1 ct4830: 3.000 Ft ebből 2db van.
- Logitech Quickcam pro4000: 8.000 Ft
- Logitech MX Revolution: 17.000 Ft Pár év garanciával, dobozában, mindenével, karcmentesen.
- Logitech Z-5500 5.1 THX hangrendszer: 60.000Ft 2 hónapos, dobozában, számla garlevél.
- A4 Tech wireless notebook egér, tölthető akkumulátorral, dobozában: 1500Ft
- SMC smcwbg-g 54mbps wlan pcimcia kártya: 4500Ft
Pár noti lenne még itt:
1.: Clevo M540N 14’1 Notebook:
Képernyő: 14,1 WXGA TFT 1280x768
Chipset: Intel 945GM + ICH7-M
Grafikus kártya: Intel Graphics Media Accelerator 950 (224mb)
Processzor: Intel 2 x 2Ghz /2Mb/ cache Core 2 Duo T7200
Ram: 2048MB DDR2 667
HDD: 120GB HDD SATA
Optikai: DVD író Double Layer
Express card,
Magyar billentyűzet,
Külső monitor csatlakozó
AC’97 hangkártya,
3x USB 2.0,
1x 10/100/1000 Mbps Hálózati csatoló,
1x 56k modem,
1x mikrofon jack , 1x audio out;
1X S/PDIF,
Webcamera beépítve
Wireless Lan
Bluetooth
Li-Ion akkumulátor
Dobozában, számlával, papírjaival. 2007.03 havi notebook még 1 év + 9 hónap garanciával. Súlya mindössze 2.2 Kg! Karcmentes, gyönyörű állapotban!
240K
2.: Dell D600
Pentium M Centrino™1600 MHz processzor (1 MB cache-banias)
512 Mb DDR memória
40 Gb HDD
DVD-CDRW Combo meghajtó
14'' LCD TFT XGA kijelző
Ati Mobility Radeon 9000 32 Mb vga
Sigma Tel C-Major hangvezérlő
W-lan MiniPCI vezérlő
Broadcom 570x Gigabit hálózati vezérlő
56,6 Conexant D480 MDC V.92 modem
O2Micro SmartCardBus Smartcard olvasó hely
S-Video kimenet
Infra port
1 x PCMCIA csatlakozás
2 x USB 2.0 port
1 x párhuzamos port (LPT)
1 x soros port (RS-232)
PS2 port
Vadi új akkuval és fél év garival még. Illetve van hozzá egy 30 perces akku.
97K -
scapegt
őstag
Sziasztok
Érdekelne valakit MMC kártya? van 3 db is:
- 512 MB RS-MMC Kingston (csak kipróbálva lett még hajdanán...3.3 V)
- 256 MB MMC
- 64 MB MMC (Nokia 6600-hoz adták)
Van még egy PCI Firewire kártyám és egy hozzá való firewire kábel - nem gagyi
Privizzen akinek felkeltettem az érdeklődését -
Calogero
addikt
Sziasztok
Tud nekem valaki segíteni?
Debrecen - Miskolc útra keresnék egy fuvarost. Egy HDD-t kéne leszállítani.
Előre is köszönöm. -
szasanyi
félisten
Nincs valakinek egy esztétikailag és műszakilag egyaránt hibátlan Motorola V3i
eladó mobiltelefonja?
Főként SE W810i cserével érdekelne, DE a vétel is szóba jöhet. -
S.Feri
őstag
- Sound Blaster Live 5.1 ct4830: 3.000 Ft ebből 2db van.
- Logitech Quickcam pro4000: 8.000 Ft
- Logitech MX Revolution: 17.000 Ft Pár év garanciával, dobozában, mindenével, karcmentesen.
- Logitech Z-5500 5.1 THX hangrendszer: 60.000Ft 2 hónapos, dobozában, számla garlevél.
- A4 Tech wireless notebook egér, tölthető akkumulátorral, dobozában: 1500Ft
- SMC smcwbg-g 54mbps wlan pcimcia kártya: 4500Ft
- Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000: 5000Ft
Pár noti lenne még itt:
1.: Clevo M540N 14’1 Notebook:
Képernyő: 14,1 WXGA TFT 1280x768
Chipset: Intel 945GM + ICH7-M
Grafikus kártya: Intel Graphics Media Accelerator 950 (224mb)
Processzor: Intel 2 x 2Ghz /2Mb/ cache Core 2 Duo T7200
Ram: 2048MB DDR2 667
HDD: 120GB HDD SATA
Optikai: DVD író Double Layer
Express card,
Magyar billentyűzet,
Külső monitor csatlakozó
AC’97 hangkártya,
3x USB 2.0,
1x 10/100/1000 Mbps Hálózati csatoló,
1x 56k modem,
1x mikrofon jack , 1x audio out;
1X S/PDIF,
Webcamera beépítve
Wireless Lan
Bluetooth
Li-Ion akkumulátor
Dobozában, számlával, papírjaival. 2007.03 havi notebook még 1 év + 9 hónap garanciával. Súlya mindössze 2.2 Kg! Karcmentes, gyönyörű állapotban!
240K
2.: Dell D600
Pentium M Centrino™1600 MHz processzor (1 MB cache-banias)
512 Mb DDR memória
40 Gb HDD
DVD-CDRW Combo meghajtó
14'' LCD TFT XGA kijelző
Ati Mobility Radeon 9000 32 Mb vga
Sigma Tel C-Major hangvezérlő
W-lan MiniPCI vezérlő
Broadcom 570x Gigabit hálózati vezérlő
56,6 Conexant D480 MDC V.92 modem
O2Micro SmartCardBus Smartcard olvasó hely
S-Video kimenet
Infra port
1 x PCMCIA csatlakozás
2 x USB 2.0 port
1 x párhuzamos port (LPT)
1 x soros port (RS-232)
PS2 port
Vadi új akkuval és fél év garival még. Illetve van hozzá egy 30 perces akku.
97K
3.: Dell Inspiron 9400 Core 2 Duo
-17'' WUXGA+ TFT LCD UltraSharp TrueLife kijelző 1920X1200
-Intel Core 2 Duo T7200 processzor 2X2Ghz-667MHz FSB/4MB
-Intel 945PM lapkakészlet
-2X1024MB DDR2 memória 667MHz
-120GB SATA winchester 5400 rpm
-nVidia GeForce Go7900GS 256MB
-MgAl fémház
-8X DVD+-RW DL optikai meghajtó
-6 cellás Lítium-ion akkumlátor
-Intel Pro WLan 802.11a/b/g 54Mbps illetve 10/100Mb/s hálókártya
-Bluetooth 2. 0
-56kb/s modem
-SygmaTel STAC9750 sound
-sztereó hangszóró + mélynyomó
-5 az 1-ben kártyaolvasó XD, MMC, MS Pro, MS, SD
Megkimélt állapot, még 2 év garancia.
335K -
vepe
őstag
nincs egy eladó gamepad-ja valakinek?
-
kbalazsa
senior tag
PCI hangkártyát (SB 128 kaliber már megteszi) keresek.
-
werszomjas
addikt
valakinek nemkell autoabroncs?
[link]
eseleg
maxtor 300 gb sata 7200rpm (16mb cache) vinyó 15k
vagy
Hp scanjet 5p a/4 scsi scanner.dobozaban könyvel kabelle scsi kartyaval -
(Kolombusz)
veterán
No, akkor HOLNAP sörözés? Este, dérynén?
-
szipak
tag
előre láthatólag holnap megyek miskolc-debrecen útvonalon. busszal, de ha valakinek kell vinni valamit, szívesen.
-
Csöves
őstag
Keresek AGP 7600 GT/256 DDR3 kareszt.
KP -
sosperecek18
őstag
Eladó tálcás X2 3800+@2500mhz 1,3v am2-es proci, esetleg cserélhető 1024/800-as Kingmax ramra, vagy új 160gb-os Samsung, Seageat hdd-re!
-
Kicsirics77
veterán
-
vepe
őstag
Eladó Citizen Eco-Drive,Titánium ffi karóra..szép,megkímélt állapotú
érdeklődni priviben..
[Szerkesztve] -
Lazarevics
csendes tag
Intel cel. 900 3k
I.Cel. tualatin 1GHz 4k
S939 3000+ 5k
S939 X2 4200+ 24k
2x 512MB DDR1 Kingsoton memória fix 10k -szépen mennek DC-ben-
Gigabyte GA-K8NF-9 S939 lap 9k [link]
1. AMD Athlon™64 X2/ 64 FX/ 64 socket 939 platform
2. Supports New Generation PCI-ExpressX16 Graphics interface
3. Supports Dual Channel DDR400 memory architecture
4. Integrated Serial-ATA interface with RAID 0,1 function
5. Enhances network security with NVIDIA Firewall
6. Integrated T.I. IEEE 1394b FireWire interface
7. Integrated Gigabit LAN Ethernet controller
8. Integrated high quality 8 channel
Samsung SP1213N 120GB PATA 8,5k
Maxtor Diamondmax plus9 120GB PATA 8,5k
Maxtor 540DX 40GB PATA
Zalman VF700-AlCu Videzsuga hűtő 3k
X800GTO VIVO memóriahibás de müxik, csíkoz: amennyit adtok érte
S3 Virge PCI 0,5k Videokimenet is van rajta
Ha eszembe jut valami még írom majd -
werszomjas
addikt
nah meg mindig eladó
Epson Stylus Photo nyomtató....ami nemnyomtatnemtudom mér- 1.5k
adok hozzá amdjnem egy teli doboz fekete utantolto tintat.
Kenwood 10 lemezes CD-tár kábelekkel, hosszabitokabellel---ezt kiprobalod es megegyezünk egy árban
512 MB ram samsung (2×256) (PC2700) 5k
Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC 1k
nagy toronyház- codegen 300Wos tappal..nagyonszep allapotban nemakrcos nemkopott.10k
SAPPHIRE RADEON X1800 GTO2 512MB GDDR3 PCI-E DUAL DVI/VIVO 45k
Vantec VAN 520A 3 fan-os táp Active PFC 500W..Fekete..
allithato sebessegu ventivel..info a linknel madj katt a VAN-520A-ra
[link]
19k -
diablo1984
veterán
lenne egy laptopom, amire ráfizetnék, hogy nagyobbra cserélhessem, vagy értelmes árért eladó! tehát a következőm lenne:
ASUS A2400L[link]
egy ilyen asus a2400l-em lenne, olyan mint a linken, csak az enyémben 512mb ram van, 40gb-os hdd, és 2ghz-es cerka procos! Kijelzője 1024x768-at bír, szép és pixelhiba mentes! jó állapotban van, hálózatról használva, így az akkuja nem túl combos, de hibátlan a technika!
ami van rajta: 5 USB 2.0, infraport, firewire, dvd combo(dvd olvasó, cd író), tv-out(gyönyörű képpel), az integrált hang 5.1-re is képes, vga-out, lpt port, lan és modem! Billentyűje magyar, a bővíthetőségről egy PCMCIA gondoskodik! nagyon csendes, nem is hehet hallani, hogy megy! az előlapján vannak az asustól jól ismert médiavezérlő gonbok, amikkel kikapcsolt állapotban is lehet audió cd-t hallgatni!
azt hiszem részletesen leírtam mindent! ezen kívül jár hozzá egy jogtiszta win XP pro is!(eredeti cd, serial a laptop alján)Van hozzá egy samsonite laptop táskám és egy asus optikai usb-s egerem is!
akkor ezt cserélném nagyobbra, c2d, turion x2 érdekel(de akár egy fullos p4 vagy turion is jöhet), 1gb rammal, saját vga-val(intel integrált kizárt, nvidia 6100 meg a nagyobb integráltak jöhetnek, ati X sorozat esetleg), vinyó szinte mind1 80gb már elég, és legyen a notinak márkája, acer, hp, asus stb! tv-out is természetesen feltétel!
Régebbi notik is érdekelnek, amiben ati 9500/9700/x700- vagy más valamire is való vga van és a fentieknek megfelel!
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Az alábbi Konfiguráció notebook vásárlás miatt eladó.Az egész gép garanciális augusztus 21-ig, illetve a winchesterre még több mint 2 év garrancia van.A gép kipróbálható szóval nem árulok zsákbamacskát.
- Msi K8N-Neo4 F
- AMD Athlon64 3200 Mhz
- 1Gb DDR 400 Samsung Ram
- Ati Radeon X1600Pro 256 mb Ram
- 160 Gb Samsung HD160JJ Sata2 Winchester
- Pioneer DVD-RW DVR-111D
- Casetek Ck-1019 gépház
- Chieftec 400W
- LG Flatron 795Ft Plus monitor
- Logitech Internet Pro billenytyûzet (fehér)
- Lexmark Z515 nyomtató
- Mobile rack
- 2 rendszerhűtő
- Delux webkamera
- Genius mikrofon
Érdeklődni Privátban! -
Lupin.
tag
válasz
sosperecek18 #2792 üzenetére
Nekem van, de miskolcon az EMO-ban (nem ez az új ''zenei stílus'')
lehet kapni.
Régen ezzel ezüstöztem az athlon xp procikat. Jobb volt mint a grafit
[Szerkesztve] -
Csöves
őstag
Keresek AGP 7600 GT/256 DDR3 kareszt.
.
-
EQMontoya
veterán
szombat este?
-
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz) #2808 üzenetére
Nekem jó, csak valami nyugis kiülőset...mondjuk a dérynén.
-
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz) #2804 üzenetére
Vazze olyanban szerény személyem is benne van!Ha nem zavarok.
-
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz) #2804 üzenetére
Gyertek barcikára!!!!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Bull Boss #2803 üzenetére
Volt már régebben, de az találkozó volt és igazából nem volt sokkal több jelentkező, mint erre a gyors felhivásomra.
Holnap nekem nem jó, akkor legyen jövő héten valamelyik este.
Tudok egy elég jó helyet, csocsóasztal is van.
Bár lehet valami olyat kéne nézni a dérynén, ahol ki lehet ülni. -
Bull Boss
őstag
válasz
(Kolombusz) #2802 üzenetére
hmm ez egy jó ötlet szerintem, volt már ilyen Miskolcon ?
mondjuk nekem holnap volna jó.
-
(Kolombusz)
veterán
Kis ph-s sörözgetés ma este a belvárosban?
-
werszomjas
addikt
PLZ HELP MÍÍ
Hetfő től Szerdáig Szükségem lenne egy GPS-re KÖLCSÖN kizaoralg magyarorszagon belül
TErmeszeteesen nemlepekmeg vele hagyok erte penzt..vagy ha ugygondolja valaki esetleg Bérbe is kivenném..valamennyi FT/NaP-ra
nagyon fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest