Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
oceanearth #2892 üzenetére
van itthon forgalmazója
-
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2884 üzenetére
Á - dehogy, csak most volt egy kis időm nézegetni Európa árait.
Az én árképzésem nem külföldi árszint függő. Nekem mindenben ugyan az a %haszonkulcs van a 26 eurós félárú hűtőben is és akár az új XP-90C-ben is, hogy miből fogy több és miből kevesebb az csak tőletek függ ezt hívják fizetőképes keresletnek.
Külföldi árakkal azért sem szabad hasonlítani, mert egy német disztributor teljesen más nagyságrendben ad el mint én, az itthon eladott TR hűtő mennyiség semmilyen módon nem hasonlítható pl. a Németországban eladotthoz, így ők a gyártól is más áron kapják mint én (mivel természetesen az enyém is a gyártótól jön nem a birka szerinti on-line boltból, mondjuk ez is megérne egy misét: én voltam a PC-Coolingnál, hát nem egy on-line boltocska), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.
Bocs hogy belső dolgokkal untatom itt a T. társaságot, de kicsit azért bánt az emberi sötétség. -
tts
addikt
Kezd izgalmas lenni, pl. egy 900A nálam 6500 - ca. 26 EURO
Bővebben: link
mindössze 2-2,5 × drágább külföldön, és a többit is lehetne nézegetni
persze jó a románoknak. -
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2881 üzenetére
Kérlek!
-
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2878 üzenetére
valószínüleg igen - de ezen a szinten sohasem lesznek
állítólag romániában nagyon olcsón tud szerezni egy ürge -
tts
addikt
Ja, és egy apróság 50 barátomnak Európa legdrágább árairól:
persze nincs az olcsóbbak közt, de messze nem a legdrágább Európa egyik legmagasabb ÁFA-ja mellett. -
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2875 üzenetére
egyik réz hűtőt sem gyártják - a teljes SLK, SP, SB és NB sorozatot leállították
továbbá 2 hónapon belül az SI-97-et is kivezeti a TR a piacról -
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2871 üzenetére
Ok - ha lesz még mire visszatérni.
Egy ideje nem gyártják már - a többi európai kereskedőknél tudtommal kifogyott, ha nálam kifogy, utána már nekem sem lesz több. -
-
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2868 üzenetére
947U és 900A
-
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o #2864 üzenetére
minden ár az oldalamon megtalálható, de 8000,- bruttó
viszont ez P4/K8 hűtő, K7-re nem jó ! -
tts
addikt
Az első farosom egy spanyol gyártású Rok márkájú volt, gimis koromban Mezőkövesden 1975-ben - a cipészhez kellet be menni és megmondani ki küldött, szó szerint a pult alól jött elő a csoda.
Ezt a mi gyerekeink szerencsére már el sem tudják képzelni.
Nem ez volt ugyan a jó rendszer, de akkor ugye ennek is megvolt a maga varázsa?
Életem első Pink Floyd lemezét 1974-ben hallottam, a haver rokonai küldték Svédországból kazettán.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
''szájról-szájra'' - felébrednek a régi szép emlékek - Moszkva, egyetem (oda jártam kabátot lopni) - a városban egy boltban állítólag holnap lesz Adidas csuka - elmegyünk szétnézni, az emberek előző nap elkezdenek sorban állni, a legtöbben ugyan gondoskodnak váltásról, de nem mindenkinek sikerül, ekkor lista születik ki hányadik a sorban, majd néhányan mennek a dolgukra, mire vissza jövögetnek már újabb listák kelnek életre, mert közben dolga másnak is van, kisebb botrányok a különböző listák miatt, közben eltelik a nap és az éjszaka, reggel nyílik a bolt - a listák eldobálva, és a filmekből ismert híres roham a bolt felé...
bizony igaz volt, nem is egyszer láttunk ilyesmit - érdekes módon a sláger a cipő és csizma volt -
tts
addikt
még hozzá csapok vagy 100 db 80 mm ventit tőlük, és indíttatom a cuccot, mert megint kifosztottátok a SM készletet, cssak tudnám mit csináltok 50-en azzzal a párszáz ventivel amit a Silentmaxx nevű online boltból hozattam - a jövő héten be is kéne futnia - ők gyorsak szoktak lenni
-
tts
addikt
Tudok egy faszit - remek román kapcsolatokkal.
Összehozzalak vele?
Hát sajna azt én is tudom mibe kerül itthon egy Stacker, ami konténr számra jön, ebből a feketéből meg 1 db ár még Németországból hozva is elég veszélyes. (hümmm - lehet meg kéne keresnem a román szakértőt - és lenne féláron?)
Csak gondold végig nyugodtan - én rendszeresen rendelek az On-line boltból, mert az 50 ember gyakran kiüríti a sufnit.
Rendelést légyszi az oldalról a Megrendelőn - de bármikor szívesen látunk a trafikban - legalább 51-en lesztek. -
tts
addikt
én eddig mindenkinek 52800 -t mondtam - egyszerűen ennyire jön ki - és mindenki elájult, habár előre mondtam nekik, hogy inkább ne kérdezzék az árát
na most, ha tényleg ez a szíved vágya - kötelességünk hozzá járulni - a köv cucc szállítási ára elvileg elbírja ezt is
ha szeretnéd 50.000 bruttó - és lesz ilyened -
tts
addikt
Játékos kedvű kollégák:
esetleg hozzáértő vélemények, mivel az enyém távolról sem az. -
tts
addikt
válasz
Gorneck #2663 üzenetére
Kedves Uraim!
Előszöris megérkezett a friss XP-120 szállítmány, holnaptól lehet vinni a friss bordácskákat.Ami ettől is izgalmasabb - az az új XP-90C tiszta réz borda. Rendkívül attraktív, a külföldi tesztek szerint a teljesítménye több mint meggyőző - 1-2 fokot ráver az XP-120-ra is.
Bővebben: link -
tts
addikt
Csak nyugodtan - ez egy nyugodt hely, ahol lehet beszélgetni.
Na - én sem igazán szoktam ócsárolni a konkurenciát - de azt azért belátjuk, hogy 224 féle alaplap az árlistán, az finoman szólva is vicces.
De nem lenne ezzel gond, ha a dolog nem úgy történne ahogy történik. Nem nevezném meg az eset résztvevőit - nagyon-nagy cégek, hisz a netes árlistájuk sok ezer tétles.
Akartam egy MSI neo-plat-akármit, én dőre egy szombati napon, 3 világcéggel próbálkoztam, mintha egy suliba jártak volna - ''épp most fogyott el'', ''megnézem a polcon, mintha a kolléga kezében láttam volna egy utolsót'' ''hétfőre,/keddre/ szerdára tudunk hozatni''...
Szóval elmentem egy igazi boltba és vetten egy Gigabytot.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Amigo78 #2639 üzenetére
Látom tetszik a téma - így válaszolnék:
- először is nálam már akkor volt BlueStorm amikor itthon még csak cikkek voltak róla, új termékként persze nem dömping áron
- az enyém a Noiseblockertől jött és SX1 ventivel van szerelve, ami magában plussz 4550 Ft és hát nyílván nem ingyen szerelték át
- természetesen én is látom mennyiért van itthon (a gyári ventivel) ezért az ár igazítva lásd ''Hónap slágere''. -
tts
addikt
válasz
kennystyle #2640 üzenetére
Gyere - van.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest