Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?

Aktív témák
- 

fLeSs
nagyúr
Izé
, két dolog.
1. azt gondoltam, hogy ennyi pénzért ez a ''rackszekrény'' kicsit igényesebb, éles, mint a penge, ilyet még én is összerakatok a lakatos apámmal. Mondjuk a gumihenger (ami a rezgést hivatott csillapítani) valszeg szépen elvégzi majd a feladatát, majd csak holnap szerelem be, ugyanis lyukakat fogunk fúrni az aljára (meg a ház aljára is)
2. nem ezt a fanductot kértem, hanem ezt![[kép] [kép]](http://salou.srv.hu/e107_images/thermalright/adapter.jpg)
amit adtál, az be sem fér a házamba (vagyis ha a procin van venti, akkor már túl hosszú), mert nem elég széles hozzá.
De ha megnézed az előző topik 5255-ös hsz-ét, akkor ott írom: ''1 db: Fanduct távtartó 80 mm ventilátorhoz, áttetsző 800 Ft 1000 Ft''
OK, nem hibáztatlak, mert végülis telefonon elég nagy volt a keverkavar, de azért jó lenne, hogyha majd a 12 cm-es gumiventialátétért megyek, akkor ezt kicseréljük.
Amúgy köszi! 
Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, két dolog.