- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
Tudom hogy nem ezt szeretnéd, illetve nem tudom mennyire vagy jártas linuxban?! de van egy nagyon egyszerű lehetőség, én is így használok egy gépet! tehát kell egy Ubuntu mondjuk 7.10 server edition. Feltelepíted. kell rá egy úgynevezett LAMP, majd egy torrentflux nevezetű program. Mikor még abszolut nem konyítottam a linuxhoz akkor is elsőre feltettem egy serverként üzemelő gépre, pusztán neten talált leírások alapján. ubuntu.hu-n még korrekt leírás is van róla. Lényeg hogy kb fél éve megy nálam kikapcsolás nélkül így egy gép. És ami a slusszpoén hogy semmi nem kell, csak amit te is szeretnél. Tápkábel és net. Webes felületen lehet elérni menedzselni, etc. Esetleg ráteszel egy ftp-t is vagy ssh kersztül másolgatsz, millió lehetőség van. Ráadásul se vírus sem semmi hasonló nincs
Szerintem egy próbát megér, hiszen nem kell vacakolni felbontással, bárhonnan, bármikor elérheted, etc...
[link]
http://ubuntu.hu/forum-tema/ubuntu-szerver-torrentflux
http://hup.hu/node/36977
Csak néhány példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- OLED monitor topik
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest