Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
Tudom hogy nem ezt szeretnéd, illetve nem tudom mennyire vagy jártas linuxban?! de van egy nagyon egyszerű lehetőség, én is így használok egy gépet! tehát kell egy Ubuntu mondjuk 7.10 server edition. Feltelepíted. kell rá egy úgynevezett LAMP, majd egy torrentflux nevezetű program. Mikor még abszolut nem konyítottam a linuxhoz akkor is elsőre feltettem egy serverként üzemelő gépre, pusztán neten talált leírások alapján. ubuntu.hu-n még korrekt leírás is van róla. Lényeg hogy kb fél éve megy nálam kikapcsolás nélkül így egy gép. És ami a slusszpoén hogy semmi nem kell, csak amit te is szeretnél. Tápkábel és net. Webes felületen lehet elérni menedzselni, etc. Esetleg ráteszel egy ftp-t is vagy ssh kersztül másolgatsz, millió lehetőség van. Ráadásul se vírus sem semmi hasonló nincs
Szerintem egy próbát megér, hiszen nem kell vacakolni felbontással, bárhonnan, bármikor elérheted, etc...
[link]
http://ubuntu.hu/forum-tema/ubuntu-szerver-torrentflux
http://hup.hu/node/36977
Csak néhány példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest