Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Letöltőgép távoli eléréssel, mert nem itthon lesz elhelyezve. Ezért nem lesz rákötve se monitor, se egér vagy billentyűzet - csak a 230 V és a hálókábel. Monitor nélkül sajnos csak 1024*768-as felbontásban működik az integrált video, tehát csak ebben a felbontásban látom itthon a gépemen is, pedig én 1280*1024-et szeretnék.
Erre írtam, hogy végszükség esetén a monitorkimenetre rákötök egy házilag barkácsolt kütyüt, amely I2C buszon elküldi a gépnek az LCD monitorom paraméterblokkját, mert hogy azzal megy az 1280*1024. PIC mikrokontrollerrel nem egy nagy wasistdas.
Persze egyszerűbb lenne, ha be tudnám valahol állítani, hogy monitor nélkül is menjen az 1280*1024, mert hát eddig még egyetlen más géppel sem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest