Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
én ilyent szerettem volna rendelni hozzá, de most elbizonytalanodtam. lehet kingmax 800 lesz!
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Balamber #488 üzenetére
helyes
Közben problémádból okulva keresgettem az intel oldalán hogy van e hardver kompatibilitási lista, vagy minek nevezzemMert én is jártam már hasonlóképpen. Abit lapom nem támogatta a Geil Ultra ram-jaimból csak az 1Gigásokat, nekem meg volt 4x512!
Lényeg hogy lehet én vagyok a béna de az intel oldalán semmi hasonlót nem láttamPedig jó lenne ha lenne
-
-SUICIDE-
csendes tag
Hálás vagyok
A Linux-ra ráfekvésért meg küldök egy láda sört
Nekem majd Debian Etch-lenny-vel kellene használnom tft monitorral 1280x1024-ben! remélem összejön majd, mert már túl sok pénzt energiát öltem ebbe a kis "dögbe", és nem szeretném ha bukna a projektem
Esetleg ha nem felejted majd el, kipróbálnád Linux alatt a film/dvd lejátszást is? Kíváncsi lennék mennyire használja majd a procit!
Előre is köszi mindent -
-SUICIDE-
csendes tag
Üdv.
Egyre jobban kezdek félni ettől a laptól, pedig már rendelés alatt áll a dolog!
Mondjuk hála istennek engem xp hidegen hagy na de akkor is!
szacsee: Linuxal a X en kívül volt valami gondod? -
-SUICIDE-
csendes tag
Tudom hogy nem ezt szeretnéd, illetve nem tudom mennyire vagy jártas linuxban?! de van egy nagyon egyszerű lehetőség, én is így használok egy gépet! tehát kell egy Ubuntu mondjuk 7.10 server edition. Feltelepíted. kell rá egy úgynevezett LAMP, majd egy torrentflux nevezetű program. Mikor még abszolut nem konyítottam a linuxhoz akkor is elsőre feltettem egy serverként üzemelő gépre, pusztán neten talált leírások alapján. ubuntu.hu-n még korrekt leírás is van róla. Lényeg hogy kb fél éve megy nálam kikapcsolás nélkül így egy gép. És ami a slusszpoén hogy semmi nem kell, csak amit te is szeretnél. Tápkábel és net. Webes felületen lehet elérni menedzselni, etc. Esetleg ráteszel egy ftp-t is vagy ssh kersztül másolgatsz, millió lehetőség van. Ráadásul se vírus sem semmi hasonló nincs
Szerintem egy próbát megér, hiszen nem kell vacakolni felbontással, bárhonnan, bármikor elérheted, etc...
[link]
http://ubuntu.hu/forum-tema/ubuntu-szerver-torrentflux
http://hup.hu/node/36977
Csak néhány példa. -
-SUICIDE-
csendes tag
Köszi a tippeket
-
-SUICIDE-
csendes tag
Akkor ott a lényeg! van gyári driver hozzá, majd azt leforgatom, ha meglesz a cuccos. Lényeg hogy így már bevállalom a kicsikét. Hála neked
Köszi a próbát nekem ennyi már elég is
Még azon agyalgatok hogy milyen winyót vegyek bele? valami extra halk kellene ha lehet 3.5"-os. Bár állítólag notebook winyóval kevesebbet fogyasztana?!Javaslat esetleg?
-
-SUICIDE-
csendes tag
Rendben, várok türelemmel
Kis segítség: Terminálba beírod hogy sudo aptitude install mc-jelszó-majd települ a midnight commander.
ha megvan beírod: sudo mc-kikeresed a x.confot x11 körül van, majd mented az eredeti x conf-odat. Így ha gáz van bármikor visszamásolhatod. Egyébként nem kell mindíg újratelepíteni mint a wint! X sérülése esetén konzolba: sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg a parancs! Itt értelemszerűen válaszolgatni és ha minden ok akkor utána indul az X. ha nem még mindíg lehet újratelepíteni -
-SUICIDE-
csendes tag
PCI vga-val használja már esetleg valaki a lapot? Esetleg ötlet-javaslat? valamilyent szeretnék majd kellene a DVI kimenet sajna!
-
-SUICIDE-
csendes tag
-
-SUICIDE-
csendes tag
Üdv.
Tervezem egy ilyen lap vásárlását! Viszont én megszállott win ellenes vagyok. Érdeklődnék esetleg valamelyikőtök próbált e már telepíteni valamilyen linuxot a kicsikére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videószerkesztés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest