- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
hello belló mindenkinek.lett egy új szerzeményem intel nuc 12 ,i5,1240p procival.
Azt vettem észre hogyha az intel turbót kikapcsolom ,a windowsnál akadások vannak az animációkat illetően. (nem tudom miért ,win 11...) lényeg a lényeg, visszakapcsoltam a turbót, minden megy rendesen mondhatni, viszont a procin 1-2 mag van hogy felugrik 95 fokra is egy egy pillanatra. venti csöndesre van téve, mert amúgy üvöltene. Noctua nem létezik ide, passziv ház egy vagyon. Kérdésem: 100 fokig jók a procik, gondolom az is folyamatos terhelés alatt. Lehet bármi gond így nálam ha néha felugrik? gondolom oylanra hogy elhajlik az alaplap pl? gondoltam prochotot leszabályozom, de az adott programban ez inaktív, nem igen lehet csesztetni. köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal topik
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest