- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a videót pontosan kinek készítetted?
A kínai kereskedők nem néznek youtube videót, pl. az alin dispute nyitás után van lehetőséged videót feltölteni a hibás teljesítés alátámasztására, csak azt fogadják el. Ilyen nagyméretű videót viszont esélyed sincs feltölteni

A fogyasztóvédelmen a magyar fogyasztóvédelmet érted?
Szerintem nekik semmi joghatóságuk sincs egy kínai kereskedő irányában, ha bármi érdemi választ adnak, az legfeljebb az lesz, hogy fordulj a kínai hatósághoz.
A videót nem néztem végig, az benne van, hogy az adott SSD másik gép TB4 portjában ugyanezen körülmények mellett tudja a magasabb sebességet? Ha nincs benne, akkor sajnos ez a videó nem bizonyít semmit

-
YxVs
senior tag
Sok szerencsét hozzá.
Küldöm üdvözletem én is nekik...
Decemberben én is játszadoztam egy Aubox-szal, igaz az Ryzen volt.
Nem ismerte fel az Oculinken csatlakoztatott eGPU-t. Írtam a supportnak, és a hivatalos fórumra is.
A professzionális válasz az volt, hogy keressek rá a Google, vagy Youtube-on.
Mondom köszi, ennél szakmaibb választ esetleg kaphatnék? Erre rögtön letiltottak a fórumról, és törölték a hozzászólásom...
A kattogó ventilárorról nem is beszélve, amit a buta BIOS-ban szintén nem lehetett konfigurálni, hiába állítottam a venti profilon bármit is, semmi nem változott.
Azért ha eljutottál valameddig az igazságszolgáltatás útján, azt kérlek majd írd le itt. Nem gondolom, hogy innen könnyű lenne egy kínai céggel felvenni a kesztyűt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest