Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Powerbank topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Általában vagy már hibásan érkezik - gyenge QC miatt - vagy éppen, hogy kibírja az első évet és utána egyik pillanatról a másikra elhalálozik - esetemben az alaplapra forrasztott CPU.
Nekem volt mind a kettőhöz "szerencsém", de nyilván, olcsó húsnak...
Érdekes módon az USFF gépek (Tiny/Mini/Micro), amiket használok/környezetemben managelek, mind hibátlanul mennek 5-6 éve (és már akkor is használtan lettek véve, gyári garanciával).
Jelenleg napi asztali használatra egy M4 Mini-m van, amivel elégedett vagyok, előtte egy Beelink SER8 volt, ami tetszett volna, ha nem lett volna pár fura dolga/adottsága: pl. gyári WiFi tervezés, amit később orvosoltak, ha írtál a supportnak, vagy a kínai piacos APU (R7 8745HS), ami "hivatalosan" nincsen consumerek felé támogatva AMD oldalról, vagy az alvó módban fel-fel pörgő venti (hiába volt bármilyen, amúgy elég jól testreszabható és szabályozható venti profil állítva rá). SER9-cel már nem volt kedvem próbálkozni + nem tetszett a beépített mic array.
Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy használt üzleti szériás USFF vagy Mac Mini M1 (nyilván, aki nem kedveli a macOS-t, annak nem) > új, csili-vili (mmint friss hw) kínai, ha valaki pénztárcabarát gépet keres, hosszútávra.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 3
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest