Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen egeret válasszak?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Általában vagy már hibásan érkezik - gyenge QC miatt - vagy éppen, hogy kibírja az első évet és utána egyik pillanatról a másikra elhalálozik - esetemben az alaplapra forrasztott CPU.
Nekem volt mind a kettőhöz "szerencsém", de nyilván, olcsó húsnak...
Érdekes módon az USFF gépek (Tiny/Mini/Micro), amiket használok/környezetemben managelek, mind hibátlanul mennek 5-6 éve (és már akkor is használtan lettek véve, gyári garanciával).
Jelenleg napi asztali használatra egy M4 Mini-m van, amivel elégedett vagyok, előtte egy Beelink SER8 volt, ami tetszett volna, ha nem lett volna pár fura dolga/adottsága: pl. gyári WiFi tervezés, amit később orvosoltak, ha írtál a supportnak, vagy a kínai piacos APU (R7 8745HS), ami "hivatalosan" nincsen consumerek felé támogatva AMD oldalról, vagy az alvó módban fel-fel pörgő venti (hiába volt bármilyen, amúgy elég jól testreszabható és szabályozható venti profil állítva rá). SER9-cel már nem volt kedvem próbálkozni + nem tetszett a beépített mic array.
Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy használt üzleti szériás USFF vagy Mac Mini M1 (nyilván, aki nem kedveli a macOS-t, annak nem) > új, csili-vili (mmint friss hw) kínai, ha valaki pénztárcabarát gépet keres, hosszútávra.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kés topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- AMD FX
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest