Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123
üzenetére
Számos minipc-t használtam Brix, Intel Nuc de mind olcsóbb, használt cucc, általában xpenology fut rajtuk.
Jó kis gépek de 4-8 évesek.
Van egy Minisforum mini PCm , nagyon jól néz ki, annak is Xbox APU az alapja, sajna a GPU ki van ütve, PCI meg 2.0 16x , azaz lassúcska a VGABc 250 kicsit nagyobb, de benn van az eGPU

-
Kanadaból olcsóbb, mint USA+ból, de én Aliexpressen vettem 143 USD volt a listaár, de volt 10 USDs kupon is.
Én is azért választottam az Alit mert onnan minden papirmunka nélkül jön. (Meg olcsóbb is volt)3D nyomtatott házon is gondolkodtam de ami tetszett abba nincs RAM hűtés. Egy masikat picit moddolva lehetséges, de filament áron vettem egy újszerű alu itx házat, picit nagyobb, de így mindkét oldal hűtött
-
Nekem még szerencsém volt, decemberben megvettem a BC 250-et 133 USD-ért (küldéssel, ÁFÁ-val). Bár Flex táppal megy egy most, egy Mean Well lop 300-at várok hozzá, de lassan jön. Kisebb és stabilabb.
Sajna a noname kínai miniPC-k olcsók, de szokásosan kidobnak egy félkész gépet, fele sem működik annak amit írnak, aztán kiadnak egy új változatot (a hibák egy része marad), a support meg gyakorlatilag 0-a . De ha a hibáival együtt tud élni az ember jó ár/érték arányban vannak.
-
Elég jó Linuxos minigépet lehet fabrikálni az AMD BC-250-ből. Linux nagyon sokat fejlődött kényelmi szempontból, na meg ott az AI, ha az ember elakad a Linuxban.
-
válasz
5leteseN
üzenetére
Mind megnéztem, linkeltem is. Van a gépben Thunderbolt 4.0, mutatja is a Linux és a HWINFO is. csak nem kapcsolódik Current Link with: Not negotiated
Ennek oka lehet, hogy a BIOS-ban nincs engedélyezve, vagy a k. kínaiak hazudnak, elcseszték és a TB 4 nincs összekötve a hátsó USB C porttalShipping Cost Alibabáról olcsóbb volt, mint az AFA ( 180 USD lett volna az Alin, baba 100 +21 USD shipping volt) , de tény eladó függő
30 éve használgatok Apple cuccokat -mostanában nem annyira, bár iPadem van most is ( Power PC G3, G4 G4 Mini, Macbook) néhány jó ár-érték arányú (inkább az olcsóbbak , de nagyon sok a túlárazott. Főleg pici bővítésért kérnek vagyonokat. De legnagyobb gondom vele, hogy nagyon zárt, ha nem azt akarod amire ők kitalálták, akkor vért izzadsz. És jóval kevesebb rá az alkalmazás. Windowsra sok jó dolgot lehet szerezni promóban, Humble Bundle csomagban stb. MacOS-re jóval ritkábban.
De tény a gépek egyben vannak, és mindig új technológiával tele, PC-s világ általában csak követi (de jóval olcsóbban, nyitottabban) -
válasz
5leteseN
üzenetére
Én Alibabán vetten egy Bafang BESST toolt , jóval olcsóbb volt mint Aliexpressen, kanai ígérte nem lesz ÁFA, nem lett csak Shipping cost....
Ha valakinek van ötlete hogy tudnám feltámasztani a ThunderBbolt 4.0 portot írjon légy szíves...írtam a chuwi supportnek is, egyelőre nincs válasz (de tartok tőle, hogy kamu az egész..)
-
Egyébként tesztaréna, Kingtech, Rendelj kínait stb. nem valódi teszteket ír, csak lefordítja a kínai dumát, ami kínai füllentés azt továbbadja....a vásárlókat jól megtévesztve....
-
Sziasztok!
Még decemberben- tény jó áron- vettem az Aliról CHUWI AuBox (CWI063) Core I9 13900Hk gépet (2 db-ot is). Intel választottam, mert az írték tesztekben az Oculinkes
Na természetesen bár van olyan változat, a régebbi Oculink nélkülit küldték
Gondoltam majd Thunbderbolt 4-es porton hozzákötök próbaképpen egy eGPU-t
DE sajnos a Thunderbolt/USB 4-nek hirdetett hátsó USB C port csak USB 3.2 sebességgel megy.
Kivettem a 2. NVME SSD-t háta az a gondja, de nem.
Ennyit tud egy külső TB4 házban egy SSD
Csak 3.2-n kapcsolódik, nincs TB 4
BIOS-ban is nézegettem, Alt f5 előjön a rejtett BIOS beállítás, de nem találtam semmit
Ha valakinek van 13900-as Auboxa , megnézné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs