Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na, szenvedek továbbra is a gépecske beüzemelésével, mint malac a jégen

Nem tudom eldönteni, hogy a hardver szívat, vagy a gyárilag rátelepített Win11Pro

Már nem fagy, de a működése nagyon esetleges, még a HDSentinel is sokszor leáll. Próbálom a dolgaimat átrakni a korábbi PC-mről, de csak szívok, mint a torkosborz

Évek óta egy asztali dokkolót használok, abban cserélgetem a HDD-ket, eddig semmi gond sem volt vele. Régi PC-ről rámásoltam 200 GB adatot, próbálom az új miniPC-re bemásolni, de egyfolytában ezt az üzenetet dobálta fel, ha nagy fájlt másolt (volna) éppen:

Hosszas internetes keresgélés után javítottam a problémát, a lapozófájl mérete nem volt jól beállítva

Ezzel csak az a gond, hogy eddig azt sem tudtam, hogy van olyan, hogy lapozófájl, hol lehet azt állítani, meg gyárilag miért nem jó a mérete

Na mindegy, nagyobbra állítottam, erre 5 percenként ezt kezdte feldobálni:

Erre rákeresve az volt a hiba oka, hogy (szerinte!!!) nem jó a HDD
Ja, az a HDD, abban a dokkolóban, amit évek óta használok, és semmilyen diagnosztikai program sem talált rajta hibát. Na mindegy, eltoltam egy órát míg többféle teszter programmal vizsgáltam a HDD-t (mert ezt használom backupnak is
), de semmi hiba sem volt rajta.De a miniPC-nek nem tetszett a HDD, ezért nem volt más vélasztásom, mint egy külső SSD-re megint felmásolni mindent a régi PC-ről az összes dolgot.
Most erről a külső SSD-ről másolódnak be az adatok, most nem dobál fel hibaüzeneteket

Az is probléma még, hogy nagyon meleg a cucc, le kellett venni a tetejét, hogy ne melegedjen túl, pedig csak adatmásolás folyik, játék még nincs is

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC - RTX 4060 Ryzen 7 5800X 16Gb RAM
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de semmi hiba sem volt rajta.