- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Yodafon
üzenetére
A Lenovo, Apple, MSI és hasonlók szintén gyártanak MiniPC-t, és rendes háttérrel rendelkeznek, szóval itt a garancia és a szervizhálózat adott, noha a sokkal vastagabb árcédula is. A BIOS frissítések addig érdekesek, amíg stabil lesz a gép, ha csak 1-2-t adnak ki, azzal sincs gond. Engem a mostaniban csak az zavar, hogy az se működik, aminek kellene, és azért ez így gáz. De tekintve hogy eddig még a Secure Boot se működött rajta, a legutóbbi FW meg javította, ez már előrelépés

Kínaiban is két réteg van. Az első a nevesebb gyártók, róluk tudható, hogy odafigyelnek, minőséget adnak, sokszor rendes garanciát is, van alkatrészbázis még ha Kínából is, és azért odafigyelnek a supportra a maguk módják. A legkomolyabb közülük a Geekom, ők 3 év garit adnak, de van is felár a gépeiken. Aztán van a Beelink, Minisforum, és még pár mint GMKTec, aminek "neve" is van, tehát nem valahol összeszerelt valami, hanem egy brand. Aztán vannak a feltűnős-eltűnős fantázianevek, na olyat már nem vennék. Szerintem a nevesebb kínai simán vállalható, de nyilván van kockázata. Én Amazonról rendeltem, szóval 1 évig azért biztosan lesz gari, aztán majd kiderül. De ha valami gond van, az 1 éven belül úgyis kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest