Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Sziasztok,
Mi mostanában a jó vétel mini PC terén, ha nem akarok építeni, hanem valami kész megoldást keresek? Játszani nem nagyon szoktam, vagy amit igen, azt mindegyik tudja már, leginkább otthoni használatra lenne, viszont videóvágásra is használnám. Igazából olyan kellene, ami sima böngészésre meg YT-ra használva csendes lenne, de ha kellene a power, akkor rendelkezésre állna.
Tavaly vettem a fiamnak egy Beelink SER5-MAX-ot, na az szerintem hangos. Sima desktop módban is képes visítani, én azt nehezen viselem. És teljesítményben az eggyel efeletti szintet nézném.
Létezik ilyesmi, mármint olyan gyártó, ami odafigyel a hűtésre, vagy még most is mindegyik ilyen gagyi kis ventillátorokból pakol bele 2-3-at, aztán hadd visítson?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest