Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Sziasztok,
Mi mostanában a jó vétel mini PC terén, ha nem akarok építeni, hanem valami kész megoldást keresek? Játszani nem nagyon szoktam, vagy amit igen, azt mindegyik tudja már, leginkább otthoni használatra lenne, viszont videóvágásra is használnám. Igazából olyan kellene, ami sima böngészésre meg YT-ra használva csendes lenne, de ha kellene a power, akkor rendelkezésre állna.
Tavaly vettem a fiamnak egy Beelink SER5-MAX-ot, na az szerintem hangos. Sima desktop módban is képes visítani, én azt nehezen viselem. És teljesítményben az eggyel efeletti szintet nézném.
Létezik ilyesmi, mármint olyan gyártó, ami odafigyel a hűtésre, vagy még most is mindegyik ilyen gagyi kis ventillátorokból pakol bele 2-3-at, aztán hadd visítson?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs