Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Végigjátszottam a kisgéppel a Gears of War Ultimate-et FHD-be.. egész baba volt.
A teljes high beállítás már sok neki. Bár sokszor azzal is szépen fut azt egyszer csak jönnek olyan részek ahol összefossa magát szegény
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.
Eddig 6 (+ 1 game ami nem futott értelmes) tesztje van meg.
A ventivel sajnos nem tudok kibékülni.... alap windows semmi nem fut... ms afterburnerrel nézem az értékeket a memoria és a gpu órajel másodpercenként fel le ugrál (400hmz aztán hirtelen 1900hmz..) a venti meg felpörög lelassul felpörög lelassul kurva gáz... nem találok semmi szabályzást sehol erre...msivel lehet ilyen de persze ott dvga van a gépben azért...itt semmi se aktiv ..amd adrenalinjában sincs semmi külön erre
Mit kéne csinálni hogy ne ugráljon?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.