-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adorjant #1162 üzenetére
Nem tudom mi értelme van ezeknek a villám, lángnyelv, transformersfej, csicsamicsa alakú bordáknak. Szerintem messze nem hűtenek olyan hatásfokkal mint egy hagyományos borda ami lamellái között rendesen áramlik a levegő, meg ha ventit tesz rá az ember akkor az is zajosabb lesz.
-
.mf
veterán
válasz
adorjant #1162 üzenetére
Nem értem, hogy miért erősködnek asztali procik (AM2/2+/3 ill. LGA775/1156) ilyen kicsi lapra zsúfolásával, amikor mobil procik foglalatai sokkal kisebbek, és a procik is kevesebbet fogyasztanak. Értem én, hogy kicsit drágábbak az ahhoz való chipsetek és procik, de nem annyival, hogy egyáltalán ne legyen rájuk kereslet, vagy csak IPC oldalon gyártsanak ilyeneket, méregdrágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest