-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Benőke #11057 üzenetére
Szia! VAn egy kisebb fajta H61 Shuttle is, XH61 néven. Gyári adatok itt. Slim ODD hely van benne és egy 2,5-es hely (mondjuk az SSD-nek), ennyiben nem felel csak meg az elvárásaidnak, viszont az egy külső házzal megoldható. Passzív tápos, úgyhogy az tuti nem zajong, hogy a hűtése milyen azt nem tudom.
Ja, és mITX kompatibilis, ami a jövőben jól jöhet ha frissíteni akarod majd.
-
toldy
őstag
válasz
Benőke #11057 üzenetére
Pedig nem is rossz. Most én is megnéztem és idehaza egy ismert boltban 59k. Nos ehhez hozzá veszünk egy pentium g840 ( szerintem hétköznapi használatra elegendő, nekem most egy g530 van a gépben) valamint 4gb ramot 83k. Az odd, hdd meg tetszés szerint ahogyan kényelmes, akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged