Legfrissebb anyagok
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Dupla telefotót kaphat a Mate 90 Pro Max
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nade, hogy a szakmára térjünk: csak a kiálló heatpipe feszül neki, az viszont eléggé. Szerintem még egy-két milliméter és valami nem várt (na jó, de, mert nagyon feszül
) dolog történne a slottal és/vagy a memóriával. A hetapipe-pal véleménynem szerint nem tudsz mit kezdeni, max valami baromi erős dologgal jobban meghajlítod és visszaforrasztod vagy valahogy visszarögzíted a vele érintkező bordákra. Én egy fél névjegykártyát raktam a memória és a hetapipe közé, mert minden igyekezetem ellenére meglátszik, hogy be lett erőltetve egy aranyos kis az egyik memórialapkát érintő lesarkazásgyanús jelenség formájában. Így is az alaplapi hűtő felfogatás legszélére ki van tolva a borda, hogy nyerjek egy-két millit vele. Hát vehetsz ilyet, de én ha ezt tudtam volan, nem ezt vettem volna. Azt, hogy a topic elején felsorolt lowprofile hűtőkkel mi a helyzet ilyen téren, nem tudom. Ha esetleg kell kép, megoldható. De a toldy által linkelt kép magáért beszél, hogy emnnyire nem párhuzamos a két memómodul állása.