Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen notebookot vegyek?
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Gaming notebook topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED monitor topic
 - Lenovo Thinkbook, Yoga széria
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

- 

PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

hszilard666
veterán
válasz

Grave_444

üzenetére
						Nagyon szép mindkettő kuckó, hónapokkal ezelőtt nagyon filóztam hogy én is hasonló méretre váltok, de végül elkaszáltam a projektet a táp miatt. A fent említett házakba való tápok retek hangosak elvileg, valamint viccesen drágák. Mármint nekem.

Most nézem hogy az S3 Plus-ba SFX táp megy!
 Akkor én arra szavaznék, ott megoldható a halk működés, valamint van resale value! 

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gumi és felni topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Battlefield 6
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
 - Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Akkor én arra szavaznék, ott megoldható a halk működés, valamint van resale value!