Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni.
Ha a Timeshift már annyi ideje futott, hogy nincs elég szabad hely, akkor már nem tudok felvenni. Viszont a Timeshift leáll a Stop gombbal és akkor már felszabadul az összes addig lefoglalt hely. Egyébként az STB nem hoz létre sok fájlt: egy mappa + max. 2 GB-os TS-fájlok + 1 segédfájlt, amennyiben egyszer le volt játszva az adott műsor ( itt tárolja az STB, hogy hol hagytuk abba a nézést )Szerk.: B*szki! Megvan mit értettem félre. Most jöttem rá, hogy te úgy veszed, hogy ha a pendrive be van dugva, akkor folyamatosan megy a timeshift. Az én STB-men csak akkor, ha előzőleg elindítottam. A folyamatos Timeshift tényleg durva lenne, de még úgy is elég sokat ki kell bírnia a pendrivenak, mert a FAT-tábla tényleg nem frissül annyiszor ( merevlemeznél lenne ez izgalmas, ahogy a fej ide-oda ugrálna a FAT-tábla és a fájl között )
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged