Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
azokat amit az elözöekben irtad csinald végig,aztan..
az ébresztendö gépnek adj fix IP cimet.
lépj be a router adminba
a services fülön a "statikus bérlet" nél rendeld össze az ébresztendö gép MAC cimét a gép fix IP címével.
ezutan az administracion/WOL fülön az elérendö hostok-nál megjelenik a statikus bérlettel biró (éberesztendö) gép. ott teszel egy pipát mellé.. az alatta lévő WOL-cimeknél add hozzá az állomást MAC cim /állomásnév/üzenetszóras 192.168.1.255. Ezutan megjelenik a felvett állomás mellette az "ébresztés" gombbal (wake up asszem, nekem magyar a kezelöfelület és most nem tom angolban mit is ir ))
asszem még egy port átiranyitast is fel kell venni a gép fix IP ciméhez rendelve (protokol UDP legyen) nekem legalabbis fel van véve ez is..
én igy csinaltam és müködik (amig statikus bérlet nem volt hozzárendelve, addig nem volt jo) ha dyndnsel belépek a ruoterbe akarhonnan, az administracion/WOL fülre lépve megnyomva az ébresztés gombot, a gép bekapcsol kikapcsolt állapotból is.
logmein-el érem el magat a gépet miutan bekapcsolt és azzal ki is tudom kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest