Hirdetés
- VR topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Ezt írtad: "A DD-WRT csicsásabb, csillivilli. Tomato-ban van grafikus forgalom analitika. Ezek azok ami az egységsugarú usert leginkább megfogják."
Erre rákérdezel, hogy hol írtad, hogy ez előny vagy hátrány lenne. Ez olyan, mintha azt ínám: a DD-WRT-ben van beépített webszerver. Ja, hogy a másikban is
? Van olyan fw, amelyikben alapban tényleg nincs, de az egy harmadik.. Úgy utaltál egy képességre, mintha az az egyiknél kizárólagos lenne, de lehet, hogy csak én értettem bele.
"Érdekes, nekem nem nagyon kell újraindítgatni a tomatot [..]"
Végeredményben nekem sem a DD-WRT-t, mert - leginkább külső okokból, vagy a beállítások módosítása miatt - az magától megtörténik. Hibák pedig mindegyikben vannak. Ha nem volnának, nem lenne tele a legújabb kiadások feature-listája bugfixekkel.
Ebből nem lesz háború, eddig sem volt. Csak van néhány olyan vélemény / félinformáció a DD-WRT-ről, amin már vagy réget túllépett, vagy egyszerűen nem fedi a valóságot. Írtam már, hogy anno olyan hardver miatt választottam a DD-WRT-t, melyre nem volt más alternatíva, ahogy egy csomó másikra ma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? Van olyan fw, amelyikben alapban tényleg nincs, de az egy harmadik.. Úgy utaltál egy képességre, mintha az az egyiknél kizárólagos lenne, de lehet, hogy csak én értettem bele.