Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
szalámissüti #141 üzenetére
Köszi a tippeket. A leválási problémáim az újrakalibrálás óta megszűntek, szépen kapaszkodik a munkadarab az asztalba, de ha előjön megint, a hajlakk lesz az első amit kipróbálok, mert a ragasztószalagok vastagsága miatt újra kéne kalibrálni a fej-asztal távolságot ahhoz meg lusta vagyok.
Ma kipróbáltam a 70 fokra felfűtött asztallal nyomtatást, és bele is ütköztem abba a problémába amit több helyen olvastam a nyomtatómmal kapcsolatban. Túl gyenge a hozzá adott táp. 50 fokig pár perc alatt felfűt, de onnan már kínkeservesen szed össze minden egys fokot. A 70 fok több mint 45 percig tartott! 65-ről 70-re 15 perc alatt ment fel 70 fok közelében a hőmérsékletet jelző görbe szinte egyenes volt, azt hittem sosem éri el. Ezzel így nem lesz abs nyomtatás, ha oda jutok kell majd egy erősebb táp.
Tegnap nyomtattam egy tükör tartó konzolt egy benzines biciklihez. Feltettük, és a teszt kedvéért letörtük, hogy lássuk mit bír. Meglepően erős volt pedig a gyári 25%-os kitöltéssel nyomtattam. Azért kicsit átterveztem, és 40%-os kitöltést használtam. Nagyon szép lett és masszív. Holnap majd lefényképezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest