- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityo83
tag
válasz
hdekakas #42467 üzenetére
Ezt mutatja a sentinel.
Mivel mint írtam a rendszer nem a HDD-n van hanem SSD-n, és csak adattárolásra nem akartam Black-et venni. Úgyhogy akkor a Green-t választottam. Nem igazán foglalkoztam eddig ezzel a dologgal. Mostanában olvastam ennek kicsit utána. Így teli adattal érdemes kísérletezgetni a fejparkolás kikapcsolásával? Nem szeretném ha elszállnaA Red-en kapcsoljam ki?
-
vlevi
nagyúr
válasz
hdekakas #41639 üzenetére
Utóbbi 1 évben asszem két új vinyót "mutattam be" a Win7-nek, mindkettő kisebb volt, mint 2TB, a lemezkezelő mégis azzal kezdte, hogy felajánlotta, ő inkább GPT-vel partícionálná, mert az az újabb, és jobb, külön kiemelve, hogy 2TB méret fölött amúgy sincs más választási lehetőség.
Gondolom már megszokásból vetted elő a jól bevált Easus-t, csakhogy az tényleg elköveti azt a hibát, hogy MBR partíciós táblát rak rá. -
-
Agyzuzo
addikt
válasz
hdekakas #41637 üzenetére
Ennél az ablaknál mindkét partíción jobb-klikk és kötet törlése, míg lesz egyben egy nagy allokálatlan területed. Utána ezen jobb klikk, új partíció és ott válaszd ki a GPT opciót. Igazából nem is lett volna szabad elkezdeni formázni meg particionálni mással, mert most be vannak ragadva az MBR partíciók, addig nem fogja nagyobbnak látni. Ha teljesen frissen beteszed a vinyót és belépsz ide, a Windows eleve fel is kínálja a GPT lehetőséget (nekem is így csinálta a 3 terás Seagate-emnél). Easeus-szal és a többivel vigyázni kell, mert alapból MBR-re formáz és ott tényleg csak 2 tera a felső határ, ezért szedte ketté. Annyi előnye van, hogy így kompatibilis pl. Win XP SP3-al is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
Agyzuzo
addikt
-
Kuruc2
senior tag
válasz
hdekakas #40806 üzenetére
Ez marhanagy!
---
(#40810) hdekakas: itt valaki tuti szívószállal hülyül a háttérben, nem?
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Eduardo89
aktív tag
válasz
hdekakas #40810 üzenetére
Hát én nem mondom, hogy halk mert pl a RED-hez képest nem az de nem is olyan hangos hogy pl zavaró legyen. Nem rázkódik nem zizeg tőle a ház meg ilyenek mint ahogy sokan túldramatizálják.
Elhiszem, hogy vannak hangosabb példányok ( a korábbi szériák hangosabbak voltak ) de ez már kezd sztereotípia lenni. Csak mondomhttp://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
Eduardo89
aktív tag
válasz
Jelenleg nálam egy Black szolgál rendszerlemezként, van mellette egy RED + egy IDE-s Maxtor és egy IDE-s Seagate Barracuda.
A Black hangosabb mint a RED ez egyértelműen kivehető de nem vészes egyáltalán ( valakinek már írtam erről). De az IDE-s Barracudához képest néma a Blackhttp://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Én nem tudom ez a vinyó mit élt meg de a hangja kuka felé hajlik.
Én nekem van itthon egy Black. Este tesóm hazajön. Felvegyem a hangját? Hogy meghalld hogy egy tisztességes Black-nek milyen hang kell hogy legyen? (egyébként ez egy Enterprise edition de a hangja ugyan olyan mint a Black-nek)
Csak azt mond meg hova töltsem fel mert Youtube-on nem vagyok fent.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
hdekakas #40802 üzenetére
Én nem azért várok ar R9 290-el. Hanem mani hiány.
Amúgy nekem meg pont a ref hűtős tetszik. De azt mondod turbina hangja van?
Egyik fórumtársnak tudtommal a konfigja max fogyasztással is 380-460W közötti értékre emlékszem. Nem tudom pontosan. Pedig ő nem tuningol. Ilyen konfigja volt. Pont ez.
csak ő már lecserélte.
Jah a hang. Nincs hangja. Ez a Green nekem totál gatya állapotú és így van egy nagyon minimális hangja. De olyan minimális hogy ha egy venti se menne a gépben akkor lehetne hallani.
De WD-be csak is Blue-t vagy Black-et vegyél. Ismerősnek Raid edition vagy. És hangja sincs.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
hdekakas #40790 üzenetére
Szerintem maradj WD-nél. Azok a vinyók voltak a csúcsok mindig is! De csak is Black-et vegyél. Vagy ajánlottabb az Enterprise.
Mellesleg láttam a konfigod... Öcsém. Akkor már értem miért mondták nekem millióan hogy kisebb táp is elég lenne. Bár nem mint ha az az 50W olyan orbitális különbség lenne.
Attól félek hogy ha nyáron kiépítem az R9 290 CF-et akkor kevés lesz...
Smoke some weed nigga!
-
Coolmat
őstag
válasz
hdekakas #40788 üzenetére
Toshiba DT01ACA300 ~27k, ST3000DM001 ~28k, ezekhez képest a WD Black 3TB 46k-ért is bitang drága még ha 2mp-el gyorsabban tölti is be a játékot és 5 év garanciával adják. Ha gyorsabb betöltés kell vegyél nagyobb SSD-t
Az enyém ilyen hangot ad fejparkolásnál, szerencsére le lehet tiltani HDSentinellel. Sípoló hangot nem ad ki, esetleg próbáld meg legariztatni a tiedet.
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
válasz
hdekakas #40776 üzenetére
Szia!
Még 46k is piszok drága egy 3TB-os HDD-ért. A tányéros adatbázis szerint 4db 800GB-os tányérral szerelt ez a típus.
Nekem is ugyanolyan Seagatem van mint neked, tesztekben ennyit tud, játékbetöltés sem vészes róla, ennél a WD Black sem lenne gyorsabb max pár mp-el rövidülnének a betöltések.(#40777) béke: Szia!
A legtöbb külső HDD USB-n is küldi a SMART adatokat, úgyhogy HDSentinellel megnézheted.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz
hdekakas #40468 üzenetére
Alaplap, winchester és táp - ezeken semmiképpen sem spórolnék új gép építésekor. A többi alkatrész könnyebben is pótolható, és jellemzően nem szoktak a halálukkor mást is magukkal vinni a gépből.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Celithrandi
addikt
válasz
hdekakas #40440 üzenetére
miért furcsa? attól még, hogy újabb lehet szarabb + winyóknál mindig az újabb széria az olcsóbb, ha nem így lenne akkor most is 60ezer lenne egy 3terrás green
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
hdekakas #40359 üzenetére
Ez azert van, mert amig ures, addig a lemez kulso szelere ir, ahol azonos fordulatszam mellett nagyobb a keruleti sebesseg. Amikor tele van, akkor a lemez belso reszenek a kerulete toredeke a kulso resznek. Ugynezert van az, hogy a dvd iras kezdetben csak 1-2* sebesseggel megy, es csak a vegere eri el a nevleges 16-18* irasi sebesseget. A dvd-nel ui. forditva, belulrol kifele halad az iras.
-
Celithrandi
addikt
válasz
hdekakas #40356 üzenetére
természetesen gyorsabb, ugyan úgy minthogy gyorsabb ha nem töredezett. emlékeim szerint 10% szabad helyet javasolnak mióta világ a világ. hát nekem ez még az életben nem jött össze.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital