Aktív témák
-
Ragadozó
Ármester
válasz misirulez #1696 üzenetére
Pár éve mikor átálltam s939-re, akkor bennem is megfogalmazodott, de megnyugtattak semmi ilyen nincs....
Akár sli-os lapban is használhatsz atit...
Nf3, Nf4-ben simán ment, a mostani lapom, meg butított sli (át van vágva), abban is működik gond nélkül, ráadásul egy CF-es verzió ( futuremark oldalán nem is tudtak nagyon hasonló konfigot adni összehasonlítónak )
Nyugodtan cseréld le atira
Tápot azért normálisat alája
[Szerkesztve]Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Bagira01
veterán
válasz misirulez #1696 üzenetére
Ezt te sem gonolhatod komolyan. Nem teheti meg egyik gyáró sem hogy csak a saját chipsetben megy jól a vga-ja. Szóval semmi károd nem származik belőle. Lényeg hogy a procid ki tudja hajtani a vga-t ami nem túl vszinű ahogy nézem.
.: JuSzT :. : Ezúton megkérdeznék vkit hogy hogy is van pontosan a hűtőcserés garivesztős dolog. Nem csa akkor van ha nem gyári hűtővel viszed vissza?
[Szerkesztve]Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
törölt tag
válasz Bagira01 #1695 üzenetére
Vegyük ugy hogy nem tutira van gari a dolgokra. Viszont ebben az is lehet jó, hogy nem tudja kinek mit adott el, igy tulajdonképpen bárki gariztathat nála Vagy beszámíthat bármit, ha jó ha nem , Ő ugy sem nézi meg , meg nem is tudja kitől mi jött stb......
Nem nagyon akarok variálni hütővel, meg gari-t bukni. Mivel nem enyém a kártya, nem is nekem lesz, szóval gyárilag Halk Pro kellett. -
Bagira01
veterán
válasz Termi16 #1692 üzenetére
Miért mi baj van Gianni-val?Én is tervezek tőle venni.
.: JuSzT :. : Vegyél x1950xt-t vagy másik pro-t s1 hűtéssel(pro 30k körül kijön használtba+4k a hűtő). Nem tudom miben jobb az ultimate csak a hűtő meg a gyári emelt órajel miatt olyan drága (tuningba az én asus-om is ment 641/1647-t)
-
Termi16
őstag
válasz #04230330 #1691 üzenetére
Nekem most 7900gs-em van, előtte volt kétszer 86gts-em is, és teljesítményben sokkal jobb a gts. Bár Gianni tényleg nem főnyeremény..
Esetleg nézz szét más boltokban, van még a Galaxy 86GE karija, az majdnem egyenrangú a gts-el (50mhz-val lassabb a gpuja, de ezt simán be lehet hozni tuningal.), árban viszont 32-35k körül megvan.Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
-
törölt tag
Hi all !!
Egy kis segítség kellene ... Ma viszem vissza a vga-mat , mert szar. Sapphire X1950pro Ultimate. 38K kapok vissza. Viszont nem tudom hogy ehelyett mit érdemes vennem, akár itt PH-n, jó a használt is, vagy újban miben gondolkodhatok. ??? E6550 mellé lesz.
Fontos hogy halk legyen, és ennyiért min legyen ilyen jó, vagy akár jobb is.
2600XT ? 8600GTS ? Bár ezekből ilyen halk verziót nem biztos hogy kapok ennyiért.
Köszi előre is -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az én konfigomba olyan saccperkábé 3Ok körül melyik kari lenne a best-buy?
használt karira gondolnék.
(bocs az amateur kérdésért, csakhát basszus ilyen árban annyi kártya van mint a szemét hetekig kéne olvasgatnom mire lenne egy kis rálátásom vga témára ) -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Szerintem ennyi pénzt nem érdemes VGA-ra költeni és ebbe a konfigba beletenni.
Vagy egy olcsóbb SM 3.0-át tudó VGA-t veszel és spórolsz egy konfigcserére, vagy ezt a pénzt a konfigváltásba fekteted és spórolsz egy jobb VGA-ra ami majd a DX10-et is tudja majd.
Én a második verziót választanám. -
Kortz
csendes tag
Sziasztok!
Az aláírásomban szereplő masinába szeretnék új VGA-t vásárolni az elkövetkezendő hetekben, mivel a msotani nem támogat SM 3.0-at.35-40e Ft-ot tudnék rászánni, továbbá 1 beárazást a mostani kártyámra(MOD-olva van, x850 pro-ként fut, de nincsen húzva, Gari lejárt róla).
Előre is köszönöm!P4 Intel 2,7Ghz, Asus P5GD1 Pro,1024 Kingmax,Sapphire Radeon X800Gto2 PCI-E,400W Codegen
-
t1
veterán
válasz Csiborbogár #1666 üzenetére
már jobb
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Csiborbogár
őstag
-
Csiborbogár
őstag
válasz Gyuri27 #1663 üzenetére
Úristen dx10.1...
A programozók még a sima 10-t sem tudják normálisan driverbe önteni. Merem állítani, hogy még dx9-ben is volna mit javítani.
Ja, Pro, a gts, és gtx közé kerül. Csak már jönne. Akkor legalább NV sem ülne a babérjain, és csökkentené az árakat.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
TomBoy1986
veterán
válasz erikthekippa #1641 üzenetére
45K-ért keresel VGA-t:
Megoldási lehetőségek:
- X1950 Pro (32-40K) vagy XT (40-48K)
- 2db 2600XT, de akkor ugye nem ártana egy CF lap sem
- 2db 8600GT vagy egy 8600GTS és később még egy
- vagy pótold ki 15K-val és 8800GTS 320
Az első kettő nagyjából azonos teljesítmény (az X1950XT erősebb)
Nézd meg ezt a tesztet: [link]AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bagira01 #1660 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy bőven gyorsabb lesz az 1950XTnél, lévén =re úgy tűnik, csak órajelben tér el a 29XTtől. Az árát a kezdetekben 60 körülre taksálom, lévén a GTS320 lenyomása a cél a piacon. Hogy bazároséknál mennyi lesz, majd kiderül, elképzelhetőnek tartom az 50khoz közeledő árakat is. A mikorra szerintem a karácsony előtti megjelenés a válasz. Reméljük.. Ha +15kból váltanál XTre, az nem nagyon éri meg, +25 meg egy GTSért mégúgyse, szerintem...
De most úgy tényleg, mire nem elég a Prod? Nekem mindenre bőven. Igaz, ''csak'' 1152x864ben játszom, de mellé befigyel a 4xAA/8xAF is. DIRTön kívül ami pöppet el van b@szva, nincs semmi ami ne futna röccmenetesen fullon. -
Bagira01
veterán
Még mindíg nem tom hogy váltsam-e az x1950pro-m xt-re. Valaki tud mondani valami meggyőző érvet
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
m3tr0
őstag
re
ismét...eddig ott tartok hogy egy asus x1950 prot-veszek De,
láttam egy MSI PCIe RX2600XT-T2D512EZ/DDR3 ami ugye 512 mb -os és olcsóbb is..
még emellett is jobban megéri az x1950 ??
mert ugye a Pro ''csak'' 256 Mb....?
észrevét...ajánlat..stb kösziiiii -
EQMontoya
veterán
válasz erikthekippa #1651 üzenetére
lehet, azért estem igy hozzá, mert ismerem a kártyát. asszem, 850/1100on megy, a sima xt-k pedig emlékeim szerint 800/900-on, tehát ennyit ér pluszba a gddr4. az 512 ram erre a kártyára meg annyira kell, mint forma1es autóra a hólánc. leirtam, hogy szerintem x1950pro-t vegyél, méghozzá azért, mert ár/érték arányban most a legjobb dx9 kártya, a középkategóriás dx10 karik meg gyengék, mint a hajnali harmat. ha rászánnál esetleg 70k körüli összeget, akkor meg vegyél egy 8800gts 320m-t. van még kérdésed?
Same rules apply!
-
Gyuri27
félisten
válasz erikthekippa #1651 üzenetére
Linkeltem.
Akinek van rá pénze annak megéri, mert odab@szós az a kari!
Senki nem irta, hogy az xt 45k. Én irtam a 1950xtx annyi.
''még a 8600 as is odaveri mint a sz@rt'' na ennek olvass utánna jobban. Mert ez dx9-re és dx9-ről átgányolt dx10-s gamékra igaz. Meg a lost planetra de arról tudjuk mi. Természetesen ott sem mindenhol verte oda. Ja és olcsóbb egy full verzió mint egy fapados innó (de legalább is egy árban vannak).
Irtam félig kérdésre félig válasz.
Ha meg itt az értők irnak valamit akkor azt fogadd el, ne puposkodj. Egyébként a 2600xt-nek van totyikja olvass utánna!Amd - Radeon - Ryzen
-
erikthekippa
tag
válasz EQMontoya #1649 üzenetére
Na jol van skacok akkor szépen sorba : utána olvasgattam hogy mi a külömbség a sima xt és a diamond között elöször is nem csak több a ram hanem gddr3 helyett gddr4 és igen több rammal gyorsabb rammal és magasabb orajelen, DE ettöl függetlenül nem éri meg. Nem én kezdtem a beszélgetést fellengzösen hanem ti (tisztelet a kivételeknek!). ''egy xt nem kerül 45k ba de mind1 :p'' Hát egy diamond annyiba kerül. Ja és nem tanácsot kértem hanem segitséget ami nem ugyanaz. Tanács az mikor elmondod mit csináljak. A segitség pedig az hogy elmondod mit csináljak és miért. Amugy tök nagy ászok vagytok meg minden de nem kell rögtön a torkomnak ugrani ha ki szeretnék állni az igazam mellett. De legközelebb majd bemegyek egy boltba és kérek ott segitséget majd jol rámsoznak valami sz@rt és boldog leszek. Mert ti tul magas szinten vagytok ahhoz hogy normálisan beszéljetek az emberrel . Rögtön kib@szottozni kell meg kostolgatni. Köszönöm szépen: Erik
-
EQMontoya
veterán
válasz erikthekippa #1645 üzenetére
de kib@szott okos vagy, a diamond is egy sima xt, max több rammal meg magasabb órajelen, de a különbség nem akkora, hogy +17k-t érjen.
Same rules apply!
-
Gyuri27
félisten
válasz erikthekippa #1647 üzenetére
Nem is privit irtál srác!
Ez itt egy fórum!
Ez előbb még tanácsot kértél. Most meg kritizálod.
Az ilyeneket meg leszel szives off-ba tenni!Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz erikthekippa #1645 üzenetére
Ne haragudj de sem pontos tipust, sem gyémántot nem látok sehol.
Nem haragszik itt senki, de félig feltett kérdésre félig érkezik válasz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Csiborbogár
őstag
45-ért nagyon drága a 2600XT. Ha ennyit akarsz rá áldozni, akkor már inkább használtan egy 7900GTO, vagy GTX, vagy 1950XT. Esetleg 8600GTS.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
EQMontoya
veterán
az 2600xt 25-30, nem 45, de nemgáz :d vegyél x1950pro-t, dx10 karik úgyis gyengék a dx10-hez, vagy szánj rá többet kicsit, és 8800gts 320.
Same rules apply!
-
erikthekippa
tag
Hát én most lettem teljesen tanácstalan eddig a pillanatig azt hittem hogy:rx2600xt diamond ot akarok erre most találtam pár tesztet hogy még a 8600 as is odaveri mint a sz@rt. Valaki kérlek titeket segitsen mit vegyek a 2db 6600gt helyett? Már egy rohadt játék se megy. Amikkel játszanék: test drive unl., collin dirt(800x600ban akadozik jelenleg), cs source, company of heroes, graw2. igazábol nem tudom mennyit akarok rászánni a rx2600xt olyan 45 körül lett volna tehát kb annyit. Ja és a monitor amit meg kell hajtani az egy 5ms válaszidejü 19colos widescreen monitor. A gépen vista a többi adat az aláirásomban. Köszike
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bagira01 #1636 üzenetére
Ha azt vesszük hogy a Prodat 30 körül tudod eladni és az XT S1el 45, a teljesítménykülönbség nem arányos. Az XT ~30-35%kal gyorsabb, ez a tény. A Prod meg elég lesz a Crysishoz, ez is tény. Csúnya lenne ha nem...
Én tuti nem fejlesztek, max ha összejön egy 512MBos 1900XT okosba -
TomBoy1986
veterán
Ezeket nem szabad megvenni. Ebben az árkategóriában Galaxy 7300 GT-je jó választás (újonnan van 20K alatt) vagy esetleg használtan próbálkozz egy X1650XT-t keresni vagy egy 7600GT-t.
Amúgy ha ilyesmi kérdést teszel fel, akkor jó lenne tudni a válaszadóknak, hogy vajon neked AGP vagy PCI-E csatolós kártya kell-e?AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
chooky
tag
Kérdésem lenne hozzáértőktől:
Nem vagyok túl jártas videókártya téren, és használtan szeretnék venni olyan 15-20ezer körül. Hármat találtam ami szerintem szóba jöhet, de közülük nem tudok választani.
Ez lenne az a három: ATI Radeon x1600xt; ATI Radeon x1650pro; Ati Radeo 800GTO.
Nemtudom melyiket érdemes megvenni. Megköszönném ha valaki segítene.
Előre is köszönöm.... -
Bagira01
veterán
Nagy dilemma előtt állok. Van egy asus eax1950pro-més szeretnék venni egy xt-t helyette accelero s1 hűtéssel. Gondolkodom hogy ne vegyek inkább 320-as 8800GTS-t. Szerintetek hogy jönnék ki jobban(később mindenképp kéne cseréni erre), ha most cserélnék xt-re és később gts-re vagy ha rögtön gts lenne?
Szerk: xt-t megvéve vagy a pro-val várnál?
-
fagy53
nagyúr
válasz Csapi007 #1625 üzenetére
Üdv!
Fura helyzet, mert azokban az esetekben ahol tényleg szükség lenne az 512MB-re, ott a konfigod limitál és nemcsak a CPU!
Megnéztem a Lost Planet-t olyan beállításban amit az X1950PRO-nak el kell vinnie, itt a vmem. igény 375MB volt, tehát az 512MB jogos igény.
Viszont elég kevés ilyen helyzet van és ha szaporodik a számuk azok feltehetően már DX10-s játékok lesznek.
Az 512MB memóriák feltehetőleg kevésbbé húzhatók mint a 256MB-sok. -
Csapi007
veterán
Hello
Egy X1950Pro-hoz, 1440*900-ban (ahol lehet) szűrőkkel, kell 512MB RAM?"Csak úgy mondom"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ki beszél itt bolti árakról? Ilyen alapon nézz szét GTSt illetően is, meglepődsz
Az XTXről azért beszéltem, mert olyan tesztet tudtam felhozni, de az XT nem lassabb számottevően, hiszen 25/200MHz GPU/MEM az eltérés, ráadásul az XTXen GDDR4 van rosszabb késleltetésekkel..
Az karácsony előtti diliben éppenhogy emelkedni fognak az árak, majd sasold.
Azt pedig végképp nem hiszem, hogy átállsz c2d rendszerre 20ezer forintból.....
Megtettem, X2es konfigról, nem is olyan rég és kapaszkodj: nyereséggel.
Mindegy, sok itt az egy oldalra jutó zsenik száma, megyek matchboxozni -
barnam_
nagyúr
-
Termi16
őstag
A táp simán elbírja.
Hogy-hogy melyik? GT és GTS közé ágyazott kari, csak a galaxy árul ilyet. Ramok 1ns-esek, tehát 1000-et tutira mennek. a mag meg asszem 625mhz-en megy (gt=540, gts=675), de a referenciánál jobb hűtő van rajta, szóval simán tuningolható leglább gts szintre,de akár jóval feljebb is.Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
m3tr0
őstag
tudom..vissza olvasás..de sok a hsz..
szóval 30 k körül vennék videókarit(pci-e)
szeretnék új játékokkal is játszani,bioschok,nfs pro street,ha kijönnek...
mit ajánlotok?
8600 GT?vagy mi? nemtom mi érné meg jobban...
előre is köszi -
Ace Ventura
addikt
válasz RoyalFlush #1602 üzenetére
Nekem MSI 7950 gt van.tökéletesen meg vagyok elégedve vele.Előtte egy 1900XT-m volt.Talán 5% al gyengébb mint az ati volt, de a hömérsékletek az ég, és föld.
Az Ati volt hogy 90 fokra is felszaladt egy Zalman vf900-al, de a 7950gt-t több óra Stalker után se tudom 60 fok fölé vinni.
Én azt mondom, hogy a 1950XT egypicit erősebb nála.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Csiborbogár
őstag
válasz RoyalFlush #1602 üzenetére
Szvsz 1950XT-vel van egy szinten kábé a 7950GT
Inkább vedd meg a GTO-t! Hidd el jobban jársz!Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
EQMontoya
veterán
aza para, ha az ismerős 9 éves kislánya megtalálta nálam a sex-kresz nevü táblát? [link]
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
RoyalFlush
őstag
válasz Csiborbogár #1600 üzenetére
Sikerült alkudnom, így: Inno3D 7950GT 256MB + Zalman cooler 32k
Melyik Radeonnal van egy súlycsoportban ez a kártya?“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
válasz Csiborbogár #1600 üzenetére
thx valóban .. most találtam egy 7900GTO (35k) tulajdonost.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huananzhi X99 TF
- 3D nyomtatás
- OpenWRT topic
- Raspberry Pi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...