- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Everest / AIDA64 topik
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
lga775 vagy am2. ha fontosabb az ár, akkor am2 olcsóbb proci, lap és egész szép teljesítményt kap kézhez az ember. csak az ugye minimum 4 (vagy 5) komponens cseréjével jár lap, proci, ram, vga, táp (nagyon fontos, egy jobb gépet nem szabad vargánéra bízni), szóval még ha sempront vagy sima A64-et is vesz, akkor proci 7-10k, lap 14-17k, ram mondjuk legyen 1 giga 10-11k, vga 15-16k, táp 6k (350W FSP) az min 52-60k
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Horbal
őstag
Elolvastam, az ide vonatkozó totyik postjait, meg vagyok győzve...
Dehogynem: fogom, agp kiforraszt piciE beforraszt, a procit meg jól meghúzom 4GHz-ig ha belefér, melléteszek még egy magot...és lesz vidámság
Persze, hogy nem, pénteken megyek a kereszért, meg a többi fölösleges apróságért pl alaplap proc (4000+ X2) táp stb, RAM meg proch már van (2G Geil 800, AC Freezer64Pro), szal lehet megoldom a fent említett barkácsolás nélkül...
THX vansz mórBalett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
Adnak rá 3 év garit szal annyit csak kibír, Sapphire meg jó az biztos, jó drága is az biztos...
Nem akarok külön hűtésért szaladgálni...szal ez lesz csak már mehetnék érte...
Az MSI szvsz nem rossz márka, legalábbis az alapjai elég jónak számítanak, nem egy garázscég...Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
Nemtom a képen egy az egyben úgy néz ki mint amit te linkeltél a második helyen....
Nagy piros műanyag valami a végén hajócsavarral, valami hőcső lóg ki belőle középtájon, az elején meg ott figyel a grafika, elfoglal vagy két slottot...
Most vagy a nevet vagy a képet baxták el a bótosok...
[Szerkesztve]Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
A Sapphire-nak xar a hűtése az mit takar: Hangos vagy kevés (a hangos nem izgat annyira)
Én is CRT-vel fogom tolni
MSI Radeon RX1950Pro-TD 256MB GDDR3, 2xDVI, TV-out: szal szerinted ezt érdemesebb bevállalnom...mint 1950GT-t (az áruk kb ugyanannyi lenne kisker-nagyker miatt). Tecciiik a színe
[Szerkesztve]Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...