Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Apophis #18887 üzenetére
Igen, kinek mi a sweet spot...
Én nem vagyok nagy igényű, az átlag 50 (bár inkább azt mondom hogy 40 alá a legextrémebb helyzetekben se menjen, és kész)
Régen azt mondtam hogy Eye candy, eye candy! és csak maximumon voltam hajlandó játszani, még ha ez azt is eredményezte hogy néha 25 alá estem... mára rájöttem hogy nem éri meg...KubanitoS
Ha neked jó, akkor jó... Végülis nem azt írtad hogy Crysis@High@1280*1024 w/ 4XAA nálad 50 frame-en átlagolt, csak azt, hogy neked jó volt... Ez így korrekt. Ne haragudj.[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Apophis #18884 üzenetére
Elég (minél komolyabb grafikai beállítást haszálsz, a CPU limit annál valószínűtlenebb, mindamellett egy 3GHz feletti COre 2 minden játéknak elég még... és az is lesz..., és most még nem éri meg a 4870 a felárat, de ez szépen változni fog a jövőben...
Azért azt a kb. 20-25% plusz FPS-t így is megkapod vele már ma is...KubanitoS
Akkor nekem a 8800GTX-en 1440*900-ban AA nélkül miért volt néha darabos?
Ja, biztos én vagyok a hülye...
Csak soxor láttam már amint valaki megmutatta hogy nála milyen szépen megy egy játék, amikor meg bekapcsoltam a fraps-et akkor 15 és 30 frame között játszott, ami nem is olyan "szép"[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Apophis #10317 üzenetére
3870 gyengébb mint a 9600GT ha élsimítasz. HD 3870 X2 nem éri meg szvsz az árát, mert azok a játékok, ahol nincs rendes CF támogatás nincs érdemi gyorsulás (pl World in conflict DX10-ben). Persze bízhatunk a driver fejlesztésben, de sok játékkészítőt az Nvidia pénzel (többet mint a Radeon) így ez nem túl esélyes szvsz.
Újabb eresztést mindenképpen érdemes megvárni ha nem sürgős a dolog, mert ha nem is sikerülnek jól (bár legyünk optimisták, hogy sikerül nekik) akkor is lejebb mennek az árak.
mod: Sztem várjál, vagy ha akarsz váltani mert úgy érzed már kevés nagyon a 8800GTS-ed, akkor mondom 8800GT / 8800GTS 512.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi