- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nővéremtől kapok ajándékba egy ilyen videókártyát:
XFX Radeon SPEEDSTER QICK 319 BLACK RX 6700XT 12GB (RX-67XTYPBDP)
Zalman Z3 Plus számítógép házam van, ugye elfér benne simán?
A másik kérdésem az lenne, hogy ez a monitor jó lenne-e hozzá?
Tesla 27GM610BF (IPS) - Ilyen paneles monitorom még nem volt, igaz, hogy elmosódás keletkezik a fekete részeknél?
AOC C24G2U/BK (TN) - Ez lenne a másik opció.
Köszönöm a választ előre is.
-
törölt tag
válasz Sundesz #161821 üzenetére
Főleg játékra van használva a gép, meg sorozatnézés, csak nem akarnék úgy járni, hogy veszek egy videókártyát és gyenge legyen. Játékban főleg FIFA 20, Far Cry sorozat, Assassins Creed Valhalla, Days Gone lenne tervben olyan High beállítás 100 FPS vagy több 1080p. A monitor egy ősrégi LCD monitor, csak nem tudom lenne-e probléma, ha használnék egy 6700 XT-t a jelenlegi monitoron persze és később vennék egy 1080p 144Hz monitort, ezért kérdeztem. Köszönöm srácok a megnyugtató választ, kicsit megijedtem a tápot is cserélnem kell a 6700 XT miatt. A másik dolog pedig, addig akartam cserélni 5600x-re, amíg nem lesz kifutó termék meg persze ki akartam maxolni az alaplapot. De nagyon megvagyok vele elégedve, ég és föld a különbség az 1600x-hez képest.
-
törölt tag
Sziasztok!
Előző héten cseréltem a procimat Ryzen 1600x-et, 5600x-re. A kérdésem az lenne, hogy ha vennék új videókártyát a jelenlegi régi LCD monitoromon futna-e, vagy vennem kell videókártyávával együtt monitort is? A másik kérdés láttam, hogy az újabb kártyák már elég sokat esznek ezért nem tudom, hogy a tápegységem elég lenne-e mondjuk egy 6700 XT-nek? Az adatlapon, minden cuccot beírtam, előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...