- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
JohnD #129696 üzenetére
Nem nagy ügy
A xeon procikat úgy árulják hogy rajta van az átalakító adapter,plusz valaki ki is marja a 775-ös foglalatnak a helyét a proci szélein,így még az alaplapon sem kell a kettő kis műanyag pöcköt szikével levágni.
A gigabyte nak meg van a @bios programja,faék egyszerű vele win alól a xeonos biost felrakni.
De én már inkább azt javasolnám ha valakinek tudjátok adjátok el a komplett régi cuccot,és valami frissebb konfigot rakjatok össze.(tudom lóvé,de nem biztos hogy sokkal drágább buli,főleg ha azt nézem hogy ezek régi alkatrészek,bármikor beszarhatnak) -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
TheNewDawn #129694 üzenetére
Néztem igen,benne van a hírekben
Csak egy a baj,sok a ha manapság az amd körül.
Amúgy meg őszintén elmondom mi van...az rx 460- al beállítottam médium ra kb a játékokat,és ha bírta akkor apránként feljebb állítottam a grafikát.Most a gtx 1060-al beállítom maxra,és ha nem bírja pár csuszkát lejebb állítok és ennyi.(nem nagyon kellett idáig🙈🙊🙉)Úgy hogy kenjék a hajukra az új kártyáikat,55 ért majd 2,5 év garival ár/értékben nem tudnak velem versenyezni.
És gondolhatod ha majdnem 3 évig elvoltam a kis rx-el akkor most a gtx el mekkora az öröm.
De ha az Rx 5500 xt 8 gb jött volna 65-ért akkor lehet azt veszek újonnan,de messze van az attól. -
FlashLed
senior tag
válasz
TheNewDawn #129694 üzenetére
Ennyire gáz van Amd nél a driverekkel?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Pécsi gyerek #129688 üzenetére
Nem azt mondom hogy lasabb, csak nem hiszem hogy lenne ma valaki akinek kellene ddr2 ram, kb olyan mintha mondjuk legalis kulcs windows xp t akarna eladni az ember
Más: mondjuk gondolom téged már nem érint az 1060 ad után, de talán nézted ( ez persze többieknek is szól) hogy AMD emelte az 5600/5600XT kártyák erejét, szóval én mégiscsak igencsak lelkes vagyok, HA ( mondjuk ez egy nagy HA) a drivert képesek lennének megírni. Állitólag 1660 TI nél erősebb lesz, 2060 nál picivel gyengébb, és olcsóbb is az 1660 TI nél. Egy szó mint száz: a tökéletes FHD kártya lenne kb, úgyhogy nagyon nagyon kíváncsian várom.
-
jokeph
nagyúr
válasz
JohnD #129687 üzenetére
A 2*4 GB DDR3 támogatottsága egyáltalán nem biztos s775-nél, lapja válogatja, és még akkor sem feltétlen mindegy, hogy a 4 GB-os modul milyen szervezéssel bír (1r8, 2r4, stb.).
Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább 4*2 GB a tutibb megoldás.(#129693) Pécsi gyerek: +1.
Közbe másik fórumba láttam a lap pontos típusát, mondjuk van belőle legalább 3 klf rev is.
DDR2-ből a HD (high density) ramok pl. biztosan nem jók Intel-es lapohoz... DDR3-ból nem tudok ilyen féle ramról.
Az E5440/E5450 jó kis CPU, de csak akkor javasolnám, ha meg van hozzá az affinitás a kérdező részéről, mivelhogy: moddolt CPU és modolt BIOS kell hozzá. -
JohnD
tag
válasz
Pécsi gyerek #129689 üzenetére
Így már egyértelmű. Köszi
Akkor ezekkel gond nélkül fog futni a Sims 4 szerintetek?
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
JohnD #129687 üzenetére
Proci kérdésben itt segítenek [link]
Az alaplap támogat 8 gb ramot.Szerencséd van,találtam egy ilyen videót pont.
[link] De én minimum egy gtx 750 ti 2 gb-ot beraknák a gépbe, avval gta5 és hasonló játékok is elszaladgálnak.
(Volt nekem is pár éve xeon/750 ti 2 gb kombó 8 gb ddr2 vel 1368×768 ban gta 5/tomb raider/dirt rally/ kal simán játszottam) -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
TheNewDawn #129686 üzenetére
Valamikor olvastam egy tesztet,egy ilyen régi konfigról.Azt vizsgálták hogy gyorsabb e játékok alatt a ddr3 a ddr2-nél.Kb semmi különbség nem volt,de akkor is ddr3-at vennék én is belé (je)
-
JohnD
tag
válasz
Pécsi gyerek #129685 üzenetére
Belemegy ebbe a lapba a xeon proci?
2*4GB DDR3-at biztos támogat?
Akkor ezekkel plusz az említett videokártyák valamelyikével biztosan jól fog futni a játék?
Köszi! -
TheNewDawn
addikt
válasz
Pécsi gyerek #129685 üzenetére
Egyetértek, mondjuk a ddr2 ramot leginkább kukázni lehet csak szerintem, de ezzel együtt is
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
JohnD #129684 üzenetére
C2Q helyett xeon e 5440/5450 olcsóbb ugyan az mint egy Q9650
(4-5 ezer kb) Ha ez megvan akkor meg hd 7700 (R7 250 x) gtx 650/650 ti,gtx 750/750 ti rx 460 pl.Én az rx-et venném nekem is volt jó kis kari, kilehet fogni 15 körűl.A ddr2 ramot eladnám,és helyette vennék 2 db 4 gb-os ddr3-at.
-
JohnD
tag
Arra gondoltam, hogy használtan Core 2 Quad procit plusz összesen 8GB RAM-ot (nem tudom támogatja a 2*4GB DDR3-at az alaplap?) meg egy nem tudom milyen videokártyát kellene (használt HD 7750-et, HD7770-et, R7 250X javasolt a múltkor valaki).
-
JohnD
tag
Üdv! Megvan a konfig, amin a Sims 4 és a Minecraft Java Editionnek kellene jól futnia:
- Alaplap: Gigabyte GA-G41M-Combo, LGA775, a RAM: max 8GB-ig bővíthető, jelenleg 2db DDR2 2GB 800Mhz RAM van benne (összesen tehát 4GB RAM),
- Az alaplapon 4 RAM hely van, amiből 2 DDR2 és 2 DDR3 1333MHz-es
- Processzor: Intel E5500 - 2.8GHz, 2 mag, 2 szál, 64 bit
- Az alaplap Core 2 Duo és Core 2 Quad processzort is támogat
- Videokártya: Gigabyte GV-N430-1GI (GeForce GT430)
- HDD: Samsung HD503HI - 500GB-os SATA vinyó szerintem ez maradhatTehát a kérdés, hogy mit kellene ezen bővíteni, a videokártyát hangsúlyozták nekem, de lehet a RAM-ot és a procit is kellene.
Szerintem arra nincs pénze akinek kell, hogy mindenből újat vegyen.A gépigénye a Sims 4-nek:
Minimum
Operating system: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, or Windows 10
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
Memory (RAM): At least 4 GB RAM
Hard drive (free space): At least 15 GB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games.
DVD drive: DVD-ROM drive required for installation from disc only
Graphics card (video): 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0
Supported Graphics cards: NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1300 or better, Intel GMA X4500 or better
DirectX version: DirectX 9.0,10 and 11 Compatible
Input: Keyboard and mouse
Internet connection: Required for game activation and optional for game updates
Recommended
Operating system: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10
Processor: Intel core i5 or faster, AMD Athlon X4
Memory (RAM): 4 GB RAM
Hard drive (free space): At least 18 GB of free space.
DVD drive: DVD-ROM drive required for installation from disc only
Graphics card (video): NVIDIA GTX 650 or better
Direct X version: DirectX 9.0c Compatible
Input: Keyboard and mouse
Internet connection: Required for game activation and optional for game updatesKöszi!
-
Gamerous
tag
Sziasztok!
Erősen VGA csere előtt állok. Két opció van a szűkös anyagi keret miatt:
1. Használt Gigabyte rx570 4GB Gaming OC /Novemberig garis, 30000 HUF /
2. ÚJ SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX / Alza, 43000HUF, 3 év gari /
Melyiket ajánljátok? -
surami
tag
Sziasztok!
Új gép összerakásában vagyok és a tanácsotokat szeretném kérni. Főleg 4K videó (CR2 RAW fileokból -> Cineform master fileok) szerkesztésére és vágására használnám a kártyát (Lightroom, After Effects, Premier Pro), és néha játékra is. A lényeg hogy sok CUDA magja legyen a renderelés miatt, ha lehet ne kerüljön többe 100k-nál, HDMI-n és Display Porton tudja a 4K HDR 60 hz 10 bitet.
Alaplap: GIGABYTE Z390 UD
Proci: INTEL Core i5-9600KF 3.70GHz 1151 300 BOX
Memória: HyperX 16GB Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/16
Rendszer SSD és cache SSD: SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V7S500BWElőre is köszönöm a segítségeteket.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Steelheart2 #129639 üzenetére
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. SAPPHIRE Radeon HD 7770 GHZ EDITION OC 1GB kártyát szeretnék leváltani mert elromlott. Milyen típusokat lenne érdemes nézegetnem a lent említett ársávban? Zöld vagy piros az mindegy.
Köszönöm!1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.)
alaplap: ASRock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac
processzor: Pentium G4560
ram: G. Skill Ripjaws V 2x4GB DDR4 2400MHz
Ssd: SanDisk 128GB
Hdd: WD Blue 1TB WD10EZEX
táp: Chieftec GPS-400A8
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1920x1080
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék. LOL, fortnite stb. Semmi komoly
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
15-20k
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
használt, valószínű Hardveraprós vétel lesz. -
NEXT LP
tag
válasz
Lorden #129673 üzenetére
A felbontás 1920x1080, árban jó lenne minél alacsonyabb, de az is fontos lenne, hogy az újabb játékokat is vigye lehetőleg magas beállítások mellett. Igazából még az árakról is csak tájékozódnék.
Szerk.: Ahogy nézem az 1660 Super árkategóriája érdekelne inkább. Ebből van javasolt márka, típus?
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Játékra keresek videókártyát a jelenlegi Sapphire RX580 4GB GDDR5 Nitro+-om helyett, de egyelőre csak tájékozodni szeretnék, így nincs kitűzött árhatár.Milyen karit javasolnátok ehhez a konfighoz?
Táp: Thermaltake Litepower 550W
Alaplap: Asus TUF B360-PRO GAMING (WI-FI)
CPU: Intel Core i5-9600K 3.7GHz
RAM: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz -
válasz
Kis Samurai #129669 üzenetére
Köszönöm a tippet. Te is amd mellé használod?
-
Kis Samurai
tag
válasz
Oposzumtoszó #129663 üzenetére
Én pont most vettem ebben a kategóriában egy Gigabyte Aorus 2060 supert, fan stop szépen működik, terhelve sem hangos és a sebessége is nagyon meggyőző. (1920*1080-ban használom, 1060 6GB-ot váltott)
-
Khaosz55
addikt
Nem ide akartam sorry.
-
Csupingo
veterán
válasz
Unlimited #129661 üzenetére
Hdr-ben nem vagyok otthon, de szerintem egy gt 1030 már elég lehet. Esetleg kérdezz rá a házimozi topikban is.
-
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a videó kártyámat, ebben kérném a segítségeteket.
1. Pontos konfigurációd leírása:
MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
VGA: SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 256bit
RAM: 16GB 2400MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Black
SSD: Samsung 860 QVO 1TB
PSU: Corsair AX860i 860W Platinum
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FULL HD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát?
Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
150000
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Újat szeretnék.Előre is köszönöm!
-
Khaosz55
addikt
válasz
kolopele #129655 üzenetére
Ok úgy lesz, most is gainward 1060-as kártyám van évek óta semmi gond vele, nagyon halk.
Gainward GeForce RTX 2070 SUPER Phantom GS vagy
Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G
Igaz elkalandoztam és befutott még a látómezőbe a
Gainward GeForce RTX 2080 SUPER Phantom GLH
Most megvan rá a keret. Olvasok teszteket. -
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Milyen videókártyát kell venni ahhoz, hogy a filmeket 4Kban tudjam nézni és tudjon minden friss HDR szolgáltatást, meg mindent is?
Illetve abban segítsetek, hogy tudom úgy megosztani a hangot és a képet, hogy a hang a HDMI csatin, a kép pedig a display porton menjen ki? Az AVR nem tudja a 4k képet értelmezni, egy régebbi darab, viszont a tv-m 4K képes.Köszönöm!
-
csiga8
senior tag
Érdeklődnék az Asus Rog Strix GTX1070 08G Gaming kártya iránt, milyen, mennyire megbízható, ( tartós) mennyire hangos, melegedős, stb.
Köszönöm a segítséget.
-
-
-
Gyöször
senior tag
válasz
niiks #129632 üzenetére
Nem tudom erre niiksnek tud-e valaki okosat írni, én megpróbálom. most vettem egy rx580 4gb-t, premieret használok, mikor exportálom ki a projektet akkor meg se mozdítja a kártyát, mikor szerkesztem a projektet akkor még nem néztem. Talán akkor dolgoztatja. Előtte gtx560 nvidia karim volt, CUDA-s, azt is felismerte a premiere, csak egy txt fileba be kellett írnom a graf kártyám nevét az nvidia quadro-k alá. Most csere után kiírta a premiere, hogy CUDA helyett OpenCL-t használ, de ehhez nem kellett berhelni semmit. Úgy tűnik szerkesztés közben jobban megbírkózik az effektek és áttűnések lejátszásával mint a régi gtx. Renderelésben leteszteltem, egy projekt amit a régi 22 percig renderelt most 21 perc, mérési hibán belül van tehát, de akkor figyeltem, hogy se a gtxet se az rxet nem hajtja. Lightroomot nem ismerem. Sztem rx570 így vállalható. Nekem phenomom van x4 965, 24GB ram, fHD dologkat tökéletesen jól megdologozom vele premiereben, szerkeszteni zökkenőmentes, tömöríteni sok, de az meg nem érdekel, mehet egész éjjel. 4K-25fpst le se játszotta a gtx 560al, a procit akasztotta :-))) újjal nem próbáltam Bocsi a hosszú hszért.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ehhez a 2013-as kiadású Lenovo Pc-hez milyen videokártya vételét javasolnátok? Követelmény: nagyon alap játékok (Minecraft, Broforce) használata, full hd filmek nézése, szövegszerkesztés. Előre is köszönöm a segítséget.
https://www.lenovo.com/us/en/desktops/thinkcentre/m-series-towers/m73/ -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
sajnos ma megkaptam a választ, hogy sajnos a rendelt GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER AORUS 8GB kártya nem rendelhető nem tudják beszerezni. Gyakorlatilag semelyik ismert webshopban nincs és +60 ezer Ft-ot ment fel az ára.Szóval az a kérdésem, hogy melyik kártyát válasszam 200 + körül aminek megfelelő a hűtése és jó egy 3440X1440 monitorhoz. Az Asust írtátok hogy inkább ne.
Én a következőket néztem ki, de jöhet más javaslat is.Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G
Gainward GeForce RTX 2070 SUPER Phantom GS
MSI GeForce RTX 2070 SUPER ARMOR OC
Vagy:
MSI GeForce RTX 2080 VENTUS 8G
Határeset még:
GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC 8GB
GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GBAnnyit kell tudni hogy 3700X lesz, Giga auros elit alaplap, 2db ssd, 2 db HDD, 32 Giga Ram.
Tápegységem egy Be Quiet dark power pro 11 550W ezt em akarom cserélni. Tápkalkulátor szerint még bírja ez a táp.
Indokolt különben a 32 Giga ram ? -
kolopele
nagyúr
válasz
Steelheart2 #129639 üzenetére
Igen, maximum a teljesítmény marad a régi
-
koko52
nagyúr
válasz
Steelheart2 #129637 üzenetére
Akkor kezd portalanítás + újrapasztázásokkal.
-
-
Lorden
senior tag
válasz
Steelheart2 #129633 üzenetére
Keress aprón 20k körül rx 460-t.
-
Zicokuka
senior tag
válasz
Egy RX570-t se fog tudni kihajtani,de ma az a best buy vétel,ha később fejleszteni akarsz.(teljes platform).A Phenomok már elég kevéskék jó ideje.
-
Csupingo
veterán
válasz
Nem ismerem annyira ezt a procit, de szerintem a 7770-nél azért még elbírna erősebb kártyát is. Mondjuk max. rx 560-at, vagy gtx 1050-et.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.A cuccaim közt szereplö konfigot érdemes még fejleszteni?Mi a max graf.kártya amit még ajánlotok ebbe a konfigba?Köszi szépen!
-
niiks
csendes tag
Sziasztok!
Konfig:
Alaplap: Asrock B450 Gaming-ITX/ac
CPU: AMD Ryzen 2700X
RAM: 16GB G.Skill Aegis 3000MHz (2*8GB)
SSD: Samsung 970 EVO PLUS (500GB) M2
Táp: BITFENIX FORMULA 550W
Hűtő: be quiet! Pure Rock Slim
Ház: NZXT H210Hobbi szintem videóvágásra (Premiere Pro), képszerkesztésre (Lightroom) kellene a kártya.
Ez elegendő?
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX (43 000 Ft)Új kártyát szeretnék venni.
Köszönöm! -
Senki9876
tag
Köszi a választ. Akkor az olcsóbb lesz.
-
válasz
Senki9876 #129629 üzenetére
Szia!
Én szerintem az olcsóbbat venném ebből a kettőből, ha csak képet adni kell. Grafikai megjelenítőjük ugyanaz, csak erőben térnek el.
Ha besegít a melóban is a VGA, vagy lesz némi játék néha, vagy ha filmnézésnél használsz madVR-t pl, akkor az RX 570-et venném. Meg akkor is, ha nem sokkal drágább, mert erőben ég és föld a kettő.
-
Senki9876
tag
Sziasztok
Munkára szeretnék grafikus kártyát és lényeg hogy probléma mentesen kezelje a 2 monitort különböző felbontason.
Jelenleg ezt a 2 kártyát nézegetem :
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 4G OC
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITXMit ajánlotok?
Köszönöm -
BogyóBP
addikt
válasz
SkyTrancer #129622 üzenetére
Neked melyik Vga típus van? Pontosan.
-
Khaosz55
addikt
Hát kíváncsi vagyok, múlt hét elején rendeltem AORUS GeForce® RTX 2070 SUPER-t + komplett configot. Fogadták a rendelésemet, nem nagyon beszerezhető szerintem a VGA, közben meg brutálisan felment az ára. Szerintem hívnak majd, hogy ezen az áron már nem beszerezhető.
-
kolopele
nagyúr
válasz
SkyTrancer #129622 üzenetére
Fura akkor, kifogtál egy tökéletesen vezérelt példányt.
-
SkyTrancer
senior tag
-
chopin42
őstag
válasz
Pécsi gyerek #129619 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a helyedben első körben leszedném az afterburner-t riva tuner-estől, vagy minden vga-t csesztető progit, majd a driver-t uninstallálnám, majd csökkentett módban kapna egy kis ddu-t, mindezt kihúzott netkábel mellett (nehogy a win megpróbálja pótolni). Ez után megpróbálnám a legújabb whql drivert felrakni. Ha ez sem segít, akkor passz...
-
kolopele
nagyúr
válasz
SkyTrancer #129616 üzenetére
Nem maxra pörgeti, figyelj: Amikor eléri a 60 ( szintén trio) fokot felpörög hirtelen, nem szépen lassan mint a Pascalok idején, és amikor a hőfok lemegy 50 alá, kikapcsol. A gond az, hogy amikor a hőfok megint feljebb megy és ismét bekapcsol megint hallható a felpörgés, és nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Az egy dolog, hogy 50-60% körül megy amikor hűt, egy 2080 Ti - nél ez oké, de ez a hirtelen felpörgés borzasztó zavaró amennyiben nem állítom be manuálisan. Amikor meg olyan a játék, hogy eléri a 60 - at, de máris kikapcsol mert nem annyira gépigényes, akkor egymás után ki-be bekapcsol, és folyton hallhatóan felpörög. Na, az kegyetlen.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
BogyóBP #129605 üzenetére
RTx 2080-TRio-m van de az életben nem volt még ilyen problémám, hogy FAN maxra pörögne
Meg is halnék, ugyanis 100% on van hangja
Magától 4x % ig pörgeti fel max a ventiket, 100% os terheltség mellett
Ha pedig kisebb terhelést kap, ergo nincs kihasználva 100% ban akkor utána szépen le is állnak a ventik
Tavaly október 19én vettem a kártyát, mindig frissítem a drivekerek és egyikkel sem volt még probléma, szóval az nem driver gond, ha random felpörgeti, ott valami más lesz... -
jokeph
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #129613 üzenetére
Az RX 460 bosszúja.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #129613 üzenetére
Lehet, mégis driver probléma ez akkor, na de most sorba próbálgatni a drivereket...............
-
kolopele
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #129606 üzenetére
Amennyiben találsz olyan drivert amelyik nem pörgeti fel a ventiket induláskor oszd meg mindenkivel
Mondjuk fura hogy az 1060 - at felpörgeti, én eddig azt hittem ez az új széria kiváltsága.
-
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. RTX kártyát szeretnék még mindig vásárolni de elszomorít ez a random fan maxra való felpörgetési probléma ami a legtöbb gyártót érinti kivéve asus és gainward amiről tudok. Van olyan ami ajánlott vétel? Az Asus RTX 2070 Super mennyire hangos a hűtése? Konkrétan az MSI RTX 2070 super Gaming X Trio-t néztem ki de nem vágom mi a különbség a két ventis verziója közt azon kivül hogy az előbbin 3 van. Illetve ez az EVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC ULTRA GAMING milyen lehet?
Nagyon köszi, tanácstalan vagyok.
ui: Nem szeretnék bohockodni venti állitó programokkal.
-
JohnD
tag
válasz
solfilo #129599 üzenetére
A GTX 650-hez képest milyen a GT 710? A GT 710 kártyák inkább a minimumhoz vannak közelebb, mint az ajánlotthoz?
Keret passz, azt kérik, hogy bővítsük fel a gépet. Videokártya bővítés, RAM, CPU bővítés belefér. Sajnos még nem tudom a konfigot, lehet akkor kéne többet kérdeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest