-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Pécsi gyerek #129697 üzenetére
Hát szerintem csak az 5700 akkal van nagy baj, és ugye tavaly az NVDIA csúcskártyájával is voltak bajok hónapokig.
Ami a kártyád illeti, dicsértem többször is már az ár-érték arányát, de mondjuk az 570 el azért nem versenyezhet43, és bár se a Ghost Recon sem a Borderlands 3 nem a világ legjobb játékai, de azért 8 at lehet kapni a 2 ért, és máris 35 ért van majdnem egy olyan kártyád mint neked, kb 10% vagy annyi sincs a 2 között, vadiújan, 3 év garival.
Ja és hidd el, nekem is jó még az 580 am ( bár ha felteszel új játékokat is majd biztosan nem fog nemhogy maxon de még csak közel sem azon menni minden) a gond azzal van, hogy mi lesz 2 év múlva
Merthogy az említett 5600X még akkor is FHD kártya lesz valószinűleg.
Lényeg a lényeg : én sem biztos hogy megveszem, (50%) de aminek nagyon örülök, hogy végre MINDEN kategóriában verseny lesz ( mondom ott a nagy HA a driverek de bízzunk benne basszameg
) NVDIA és AMD között, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen... Nem mostanában az is biztos. Kíváncsi leszek amúgy Kolopelének vagy valakinek sikerül-e beszereznie majd egy 5900 vagy 5950 et, nagyon fogadkoznak, hogy erősebb lesz mint a 2080 TI
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest