- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
niiks #129632 üzenetére
Nem tudom erre niiksnek tud-e valaki okosat írni, én megpróbálom. most vettem egy rx580 4gb-t, premieret használok, mikor exportálom ki a projektet akkor meg se mozdítja a kártyát, mikor szerkesztem a projektet akkor még nem néztem. Talán akkor dolgoztatja. Előtte gtx560 nvidia karim volt, CUDA-s, azt is felismerte a premiere, csak egy txt fileba be kellett írnom a graf kártyám nevét az nvidia quadro-k alá. Most csere után kiírta a premiere, hogy CUDA helyett OpenCL-t használ, de ehhez nem kellett berhelni semmit. Úgy tűnik szerkesztés közben jobban megbírkózik az effektek és áttűnések lejátszásával mint a régi gtx. Renderelésben leteszteltem, egy projekt amit a régi 22 percig renderelt most 21 perc, mérési hibán belül van tehát, de akkor figyeltem, hogy se a gtxet se az rxet nem hajtja. Lightroomot nem ismerem. Sztem rx570 így vállalható. Nekem phenomom van x4 965, 24GB ram, fHD dologkat tökéletesen jól megdologozom vele premiereben, szerkeszteni zökkenőmentes, tömöríteni sok, de az meg nem érdekel, mehet egész éjjel. 4K-25fpst le se játszotta a gtx 560al, a procit akasztotta :-))) újjal nem próbáltam Bocsi a hosszú hszért.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest