- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
niiks #129632 üzenetére
Nem tudom erre niiksnek tud-e valaki okosat írni, én megpróbálom. most vettem egy rx580 4gb-t, premieret használok, mikor exportálom ki a projektet akkor meg se mozdítja a kártyát, mikor szerkesztem a projektet akkor még nem néztem. Talán akkor dolgoztatja. Előtte gtx560 nvidia karim volt, CUDA-s, azt is felismerte a premiere, csak egy txt fileba be kellett írnom a graf kártyám nevét az nvidia quadro-k alá. Most csere után kiírta a premiere, hogy CUDA helyett OpenCL-t használ, de ehhez nem kellett berhelni semmit. Úgy tűnik szerkesztés közben jobban megbírkózik az effektek és áttűnések lejátszásával mint a régi gtx. Renderelésben leteszteltem, egy projekt amit a régi 22 percig renderelt most 21 perc, mérési hibán belül van tehát, de akkor figyeltem, hogy se a gtxet se az rxet nem hajtja. Lightroomot nem ismerem. Sztem rx570 így vállalható. Nekem phenomom van x4 965, 24GB ram, fHD dologkat tökéletesen jól megdologozom vele premiereben, szerkeszteni zökkenőmentes, tömöríteni sok, de az meg nem érdekel, mehet egész éjjel. 4K-25fpst le se játszotta a gtx 560al, a procit akasztotta :-))) újjal nem próbáltam Bocsi a hosszú hszért.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest