- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
kinghaxor #6061 üzenetére
Megérkezett a tv. Szerencsére nem volt semmi probléma. Az Atomtv nagyon korrekt cég. Rendelés után felhívtak, hogy rendeltem egy tévét és részletes tájékoztatást kaptam, hogy mikor és hogyan adják fel, mikor fogom megkapni. Csütörtökön rendeltem, pénteken délután már a nappaliban volt a tv. Még a futár érkezése előtt kaptam egy mail-t a bolttól amiben jó tanácsokkal láttak el a tv-vel kapcsolatban. A dobozon pedig nagy betűkkel rajta volt egy papíron, hogy csak állítva szállítható, hogy a futár is tudja. A csomagot tételes átvétellel adták fel így kibonthattam a futár jelenlétében és meggyőződhettem a tv sértetlenségéről. Ilyen profi magas szintű mindenre kiterjedő kiszolgálással még nem találkoztam egy cég részéről. A tv pedig egy álom. Nagyon tetszik. Nálam bevilágítás gond sincs. Szinte egységes a fekete háttér. Talán annyi, hogy lehetne egy picit feketébb a fekete, de ez nem plazma szóval teljesen elégedett vagyok mindennel. Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Bitcoin topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest